Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gratulacje
dziewczyny mam problem... z resztą która go z nas nie ma
od poniedziałku plamię, niska temp ale okresu brak, nie wiem czy zacząć brać luteinę...
za tydzien w piatek chce isc na HSG wiec musi byc już po okresie.... -
Magdalenko, niestety... :*
Małpa dziś przyszła. Coraz bliżej jestem HSG...
Teraz muszę się zająć drgającą powieką, która mi powróciła
Może to kręgosłup, a dokładniej odcinek szyjny?
Magnez, potas i wapń nie pomagają...
Miał tak ktoś?
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Nat_alia niestety nie pomogę.
Lenka ja miewałam,,ale ostatnim czasy mi przeszło i nie wiem skąd sie brało bo wyniki krwi były dobre.
Najprawdopodobniej to na tle nerwowym lub zwykle przemęczenie.
Miewałam tak: cały dzien drgania, drugi, trzeci nic i znowu cały dzien. I tak 2-3 lub wiecej razy, ale nie wiecej niż 5-6. Przechodziło i wracało po 2-3 tyg. Przechodziło i wracało za 3 miesiące. Zupełnie niezależnie od czegokolwiek ostatnimraz tak miałam chyba na wiosnę i jakos przeszło poki co.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 11:08
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Cześć jestem z końca 86 roku dokładnie z 19 grudnia i też się przyłączam
hehe, ja też jestem z 19 grudnia -
Edytko przykro mi z powodu @ tulę Cię do serducha :*
Też miałam kiedyś problem z drgającą powieką przeszło gdy zaczęłam stosować witaminy dla kobiet w ciąży (brałam przed ciążą) i przestałam pić kawę
Ida gratuluję synka :* ja jeszcze czekam na potwierdzenie płci
Witam nowe dziewczyny:)Ida, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
Lenka, tulę mocno, ale spokojnie, damy radę!
My oboje jesteśmy zdrowi, wyniki książkowe, prawdopodobnie mamy coś z psychiką, musimy wyluzować. Tylko jak...Lenka@, dora13 lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Witam się niedzielnie mało piszę, bo ciąża zeszła na trochę dalszy plan..w końcu zaczęłam żyć normalnie i przestałam googlować. Mam nadzieję, że ten stan potrwa dłużej, bo dobrze mi z tym najciekawsze jest to, że jak tak obsesyjnie nie myślę, to nie mam żadnych objawów typu ból piersi, dziwny śluz itp. Jedak głowa robi dużo
A co u Was kochane Czarnobyleczki?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]