Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny! Jestem właśnie po wizycie u gina. Zrobiłam krew, jutro albo pojutrze będę miała wyniki. Miałam mieć ten zabieg wymrażania, ale gin stwierdziła, że najpierw przed tym zabiegiem mi pobierze wycinek do badania histopatologicznego. Miałam w październiku robione badania na hpv i nic nie wykazały. Powiedziała, że czasami w komórkach nic nie wychodzi, a w wycinku wszystko wyjdzie czarno na białym. Nie wiem czy mnie naciąga na kasę bo tanio nie było i dlaczego nie zrobiła wycinka za pierwszym razem, ale przekonuje mnie jej podejście, że woli mieć pewność co to jest, żeby wiedzieć jak się za to odpowiednio zabrać. Miałam znieczulenie, trochę bolało. Mam dziś urlop więc posiedzę w domu bo po każdym siusiu muszę się podmywać, krew mi leci o ogólnie nie chcę tam zaglądać. Także narazie odkładamy starania o dzidziusia, w najlepszym przypadku o dwa cykle.
-
agatka196 wrote:Under super wieści i gratuluje serduszka
Współczuje wymiotówU mnie za to bóle podbrzusza i krzyża. Do tego straszne mdłości niemal że 24h czasami to wolałabym zwymiotować i miec spokój.
Ja idę w czwartek i mam takiego stresa że spać w nocy normalnie nie mogę.
Dziś zrobiłam mocz, morfologię i glukozę i wszystko jest w pozadku choć obawiałam się anemii bo przynajmniej raz dziennie leci mi krew z nosa. Ale całe szczęście wszystko ok.
Aniu1986 daj znać co tam po wizycie!
Elkerka uwież mi że wszystko zniose by czuć to samo co ty teraz
Madlenka, przytulamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 10:46
gosia86 lubi tę wiadomość
-
madlenka moim zdaniem dobrze że nim zrobiła zabieg pobrała wycinek na badanie.
Wiadomo że wszystko przez to odwlecze się w czasie i nie byłaś na to przygotowana ale dasz rade maleńka.
Głowa do góry i Powodzenia -
Dziewczyny odebrałam dziś wynik badań: estradiol 36,74pg/ml, lh 8,12, fsh 5,73. Czy robiłyście takie badania i co sądzicie o wynikach?
-
Oczywiście chodzi o niebieską linie? Bo czerwona nie jest kreskowana jak przy poprzednim miesiącu. A mnie znowu strasznie bolą i szczypią piersi, nie wiem czy to kwestia biustonosza, czy po prostu takie bóle przed miesiączkowe. Do miesiączki mam półtora tygodnia.
-
O kurde! Szukam naszego wątku i szukam a tu spadłyśmy na drugą stronę! Taka cisza ostatnio... jeśli któraś tu zajrzy dzisiaj to niech trzyma za mnie mocno kciuki, mam dziś wizytę u jednego profesora, zobaczymy co zrobi z moją torbielą i z resztą wyników
ewwiel, nat_alia, Lenka@, gosia86, aja lubią tę wiadomość
-
dziewczynki zagladam my dalej w szpitalu mlody ma zoltaczke, jak bede w domu i sie troche ogarne to napisze co i jak jesli bedziecie chcialy, poki co tylko podczytuje i mam ogromne zaleglosci
dziekuje za wszytskie gratulacje i zachwyty
gosia86, aja, dora13, ewwiel, Eklerka lubią tę wiadomość
-
Jojo trzymam kciuki za wizyte
Szpilka, każdego dnia czekamy na informacje o Was. Trzymajcie się cieplutko i szybko wracajcie do domku.
Ja po wizycie.
Jest serduszko bije 126 na minute. Na ta chwile rozwija się prawidłowo. Jest to 6tc i 5 dzień czyli zgodnie z moja późna owulacja. Za 2 tygodnie mam kolejna wizytę. A to nasza fasolinka:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/714225970dc9.jpgAnia1986, Lenka@, gosia86, aja, dora13, ewwiel, Eklerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykochane mam wyniki meza i chyba mamy winowajce słabego nasienia!!
TSH 1,80 µIU/ml 0,270 -4,200 N
FSH 5,98 mIU/ml 1,50 -12,40 N
LH 6,01 mIU/ml 1,70 -8,60 N
Prolaktyna 15,20 ng/ml 4,04 -15,20 N
Testosteron 272,4 ng/dl 280,00 -800,00 L
PRL i testosteronagatka196, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:Jojo trzymam kciuki za wizyte
Szpilka, każdego dnia czekamy na informacje o Was. Trzymajcie się cieplutko i szybko wracajcie do domku.
Ja po wizycie.
Jest serduszko bije 126 na minute. Na ta chwile rozwija się prawidłowo. Jest to 6tc i 5 dzień czyli zgodnie z moja późna owulacja. Za 2 tygodnie mam kolejna wizytę. A to nasza fasolinka:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/714225970dc9.jpgagatka196 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:kochane mam wyniki meza i chyba mamy winowajce słabego nasienia!!
TSH 1,80 µIU/ml 0,270 -4,200 N
FSH 5,98 mIU/ml 1,50 -12,40 N
LH 6,01 mIU/ml 1,70 -8,60 N
Prolaktyna 15,20 ng/ml 4,04 -15,20 N
Testosteron 272,4 ng/dl 280,00 -800,00 L
PRL i testosteron
Aniu teraz to pozostaje Wam uregulowć wynik.Cieszę się ogromnie że znalazłaś winowajce.
i powodzenia