Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdalenko życzę Ci abyś załapała się na to trzecie miejsce
Dzisiaj mam wizytę może dowiem sie jak tam na dole czy jest już jakieś rozwarcie cokolwiek, skurcze odczuwam rzadko ale za to ból krocza taki jakby mnie gwałciło 10 facetów
Ciekawe jak tam Eklerka bo od dzisiaj miała dostawać kroplówki na wywołanie
A niestety pisała że nie będzie miała dostępu do Internetu wiec na wieści musimy czekać aż wróci z Karolkiem do domu
Myślę że Edzi chyba potrzebowała trochę się odciąć od forum -
Gosia już niedługo i zobaczysz Polusię. Dwa tygodnie szybciutko miną, a teraz dużo odpoczywaj i dbaj o siebie :*
Gdzie są wszystkie staraczki? Czyżbym sama została na polu bitwy??? Dziś 11 dpo i test negatywny
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Hej dziewczyny!
Ja dziś wyszłam ze szpitala, zrobili mi wszystkie hormony w pierwszej fazie cyklu, jeszcze idę na drugą fazę, a potem wyniki. Szkoda, że nie dają ich od razu
Wymęczyli mnie przez te trzy dni niemiłosiernie, ręce pokłóte, mam mega wylew na prawej ręce...wyglądam jakby mnie napadli...
A jak tam u Was?
-
Gosia udąstępniłam wykres - zerknij sobie. Ja się na tym kompletnie nie znam, nie wiem kiedy powinna mi temperatura spaść - pewnie będę musiała kilka cykli poobserwować nim coś na nim 'zobaczę'...
Ola dobrze, że wszystko od razu Ci zrobili. Ja z pierwszymi hormonami bujałam się dwa miesiące - a nie nawidzę czekać
An oby owulka była owocna!
Dzień dobry :*
Podbijam wątek, bo niedługo spadnie na drugą stronę
Eklerka mam nadzieję, że Karolek już z Wami! Ovu Ciocie czekają na focie Maluszka
Dostałam list z kliniki - wizyta w połowie czerwca! Masakra z tym czekaniem do tego czasu się odchudzam
Miłego dnia :*Eklerka, rah lubią tę wiadomość
OvuCiocie, Karolek pojawił się na świecie 22 kwietnia o 11.55 Skończyło się na cesarce, a tak się pięknie zapowiadało...
Niestety ciśnienie zaczęło skakać, a poród utknął na 5cm rozwarcia
Kluseczka waży 4kg i ma 55cm
Na dzień dobry po umyciu, ubraniu, zmierzeniu i zważeniu poprosił o porcję mleka, podwójną jak na Kluchę przystało
Dziękujemy za trzymanie kciuków
Magdalenka, zaciskamy kciukole za pozytywne wieści!gosia86, szpilka, aja, agatka196, under_the_snow, ewelina27, vincaminor, rah lubią tę wiadomość
-
Eklerka, gratulacje! :)Kawał chłopa Niech Karolek rośnie zdrowo A ty jak się czujesz po cesarce?
Eklerka lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Kochane
Aja, da się przeżyć
Jak znieczulenie zaczęło puszczać, wyłam z bólu Następnego dnia jak kazali mi usiąść na łóżku, to powiedziałam, że chyba żartują, bo ja się na bok nie mogę przekręcić, a co dopiero łazić... Ale 3h po "uruchomieniu" właziłam już do wanny wziąć prysznic (cholernie dobry pomysł instalować wanny dla kobiet po cc zwłaszcza, że nie ma korka, a do wanny trzeba przecież wejść ).
Teraz brykam jak nówka nieśmigana, schylam się, noszę Małego, wchodzę po schodach i może jeszcze nie biegam, ale chodzę całkiem sprawnie
Zresztą historie o tym, że o bólu się zapomina jak tylko zobaczy się takiego szkrabika nie są przereklamowane...
magdalenka_ka, gosia86, aja, under_the_snow, Ola_Ola, szpilka lubią tę wiadomość