Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiedza z zakresu biologii z gimnazjum się kłania.
To ja też mam pytanie! To mój drugi dzień cyklu i cały dzień drętwieje mi prawa noga. Jakie mam procentowe szanse na zajście w ciążę w tym cyklu??
Sorry, czasami to już nie ręce a stopy mi opadają.Maandragora, gosia86, Eklerka, aja, szpilka, rah lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
Heh lepsze się tu pojawiały
Ostatnio trafiłam na wątek, w którym dziewczyna kazała sobie wróżyć ciążę na podstawie tego, że zjadła coś nietypowego - jajecznicę z ogórkiem
Tak Juta, możesz zajść w ciążę jeśli się nie zabezpieczacie A tak na serio... owulacja nie musi wypadać w każdym cyklu dokładnie w ten sam dzień... Mogłaś nie mieć owulacji wcale, mogła być wcześniej lub później i jeśli nie byłaś na monitoringu... ŻADNA Z NAS ORAZ ŻADEN Z LEKARZY nie powiedzą Ci czy do owulacji doszło, a już na pewno nie stwierdzą ciąży... Od tego jest test ciążowy, test z krwi i ginekolog z aparatem usg. AMEN
Vinca, uwielbiam takie poczucie humoru
Dziewczynki ja znikam na jakiś czas, bo idziemy się powoli wykluwać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 20:57
-
Eklerka trzymaj się Jak już Karolek będzie na świecie, to przedstaw Go ovu-ciociom ale szybko zleciało pamiętam jak pisałaś, ze narazie obserwujesz cykle, a tu już niedługo będziesz tulić Małego
Oj, dziewczyny, ale się dziś ubawiłam tymi komentarzamiEklerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia86 wrote:Dziewczyny wiecie co tam u Edzi? Dawno sie nie odzywała
Edwardo przywołuje Cię daj znak co u Ciebie:*
Gosia też ostatnio o niej myślałam...szykujesz się już do porodu?
Wczoraj dowiedziałam się, że kolejna koleżanka z pracy w ciąży z terminem na 23 października. No i wszyscy się śmieją, że ciąże chodzą trójkami (nie pytajcie - pracuję z bandą angolii) i teraz padają typy która będzie trzecia - mój termin byłby na 29 paździetnika mam nadzieję, że 'miejsce mi nie przepadnie i będę tą trzecią szefuńcio średnio zadowolony hehe.
Dziewczyny piszcie co u Was! :*[link=https://www.suwaczki.com/][/link]