Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi na pewno mierzenie pozwoliło poznać lepiej swój cykl, niestety potem przy kolejnych cyklach, w drugiej ich części za bardzo mnie to stresowało. Dochodziło do tego, że od 5 rano (mierzyłam o 7) nie spałam i stresowałam się czy spadnie czy nie spadnie. A jak spadała to mierzyłam po kilka razy, że może akurat...
Także, jak zaczniesz się zachowywać tak jak ja, to jak już poznasz swój cykl mniej więcej to odłóż termometr, bo zwariujeszmatko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Wszystkich badan nie robilismy ,ale z mojej strony sa problemy zwiazane z tarczyca ... pol roku temu mialam usg i mialam duzo nie peknietych jajeczek . Lekarz na to ,ze prawdopodobnie problemy z owulacja . Przepisal clo i luteine . Clo bralam w tym cyklu ,ale luteiny nie bo sie zle po niej czulam i puchlam Daje sobie jeszcze z 2 cykle i wtedy jak nici z ciazy to udam sie na konsultacjeAn28
-
Rah i Under - wydaje mi się, że już jestem na takim etapie, że albo wszystko zacznie po mnie spływać jak po kaczce, albo dostanę do głowy
An ja wszystkie hormony i te podstawowe badania mam ok, mężowe pierwsze badanie ok, z drugiego wyników nie znamy - poznamy w połowie czerwca hehe. Mam jeszcze dwa cykle, żeby zaciążyć - jak się nie uda, to już będą chyba tylko działania w kierunku ivfunder_the_snow, ewelina27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dziewczyny, za dwa miesiace zatem sprawdzimy! Sprobujcie sie wylamac, a Wam natluczemy rura od odkurzacza
an28, rah, ewelina27, aja, magdalenka_ka lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
Under rurą od odkurzacza?! Musi boleć, więc postaram się nie dać plamy
Kolorowych Dziewczęta :*
P.S. Gosia melduj się dziennie, bo jak Cię 'nie widzę' przez dłuższą chwilę, to myślę, że już na porodówce jesteś!gosia86, aja lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyTrzymam za was kciuki kofaniutkie niech się udaje każdej po kolei łapać wirusa ciążowego w końcu wiosna się rozkręciła . Gosiu bardzo mocno kibicuje i mam nadzieje że trafisz na cywilizowany personel medyczny co pomoże a nie zdenerwuje i wyprowadzi z równowagi powodzenia a ja czekam na @ ciekawa jestem czy zepsuje mi weekend majowy czy nie a może wcale nie przyjdzie czego wam i sobie życzę pozdrawiam
an28, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj po USG połówkowym. Dzidzia jest ok 3 cm mniejsza niż normalnie, ale lekarka kazała się tym nie martwić. uspokoiła mnie, że nie widzi żadnych wad płodu i mam spać spokojnie. I już jako druga stawia, że raczej będę miała córeczkę, więc skoro obie tak mówią, to pewnie będzie Amelka
ewelina27, gosia86, aja lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
nick nieaktualny
-
Under gratuluję że córeczka zdrowa :*
U mnie dzisiaj odpadł kawałek czopa śluzowego, ale to jeszcze nic nie oznacza bo poród może zacząć sie za kilka godzin lub równie dobrze za tydzień a nawet dwa
Tak wiec czekamy czekamyEklerka lubi tę wiadomość
-
Under, ciesze się, że zdrowo rośniecie Nie martw się, koleżanka w połowie ciąży też tak miała, Mała nie rosła, a teraz na dzień przed terminem porodu waży prawie 4 kg Z niecierpliwością czekamy na chrześnice męża
Gosia, trzymaj się Chętnych na miejsce Twoje i Eklerki pewno nie brakuje Ja się nieśmiało zgłaszam ;)IUI była dopiero 4 dni temu, a już bym chciała robić test...Byłam dziś u fryzjera poprawić to, co tydzień temu spierniczyłam inna fryzjerka. Na szczęście się okazało, że koleżanka wróciła do pracy i nareszcie mam dużo lżej na głowie Sama się do siebie śmiejegosia86 lubi tę wiadomość
-
Aja mocno Ci kibicuję:*
Co robiłaś z włosami?
Ja wczoraj też wyrwałam się do fryzjera (tzn mąż mnie zawiózł bo komunikacja miejska już nie dla mnie) nie wiem kiedy po prodzie będę miała czas na fryzjera a mam krótką fryzurę która trzeba często odświeżać -
Obys w urodziny ujrzala 2 kreseczki!
dziewczyny, mam pytanie, czy przy nadwadze jest sens robienia usg 3d? Bo sie waham wciaz, to spore koszty, a slyszalam opinie, ze u pulchniejszych ciezarowek takie usg sie mija z celem.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
Czytalam, ze obraz jest zaklocony dosc, niby na 2d tez niewiele widze, ale generalnie ja nigdy w tych zdjecisch z usg nic nie widzialam xDmatko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy