Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKropeczko jeeeeee!! Widzisz, rach ciach i po bólu Cieszę się bardzo, że masz to już za sobą i teraz tylko wyczekiwać 2 kresek
Czemu byłaś wściekła jak wyszłaś z gabinetu? Bo jajowód był częściowo zarośnięty?
Powiedz mi jeszcze jak możesz: czym to badanie konkretnie różni się od hsg?Kropeczka1986 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje Selinko:*
a o te zrosty się złościłam... ze niby po stanie zapalnym o którym nie miałam pojęcia... z drugiej strony to jesli to była przyczyna to mam nadzieje, że badanie pomogło ją wyeliminować
czym się różni tego nie wiem... w przypadku hsg chyba jest kontrast podawany a ja miałam płyn wpuszczany chyba duże ilości soli fizjologicznej ale szczerze mówiąc chyba cel jest ten sam:)
Nasz mały cudzie trwaj...
-
nick nieaktualnyI to mialasnpodnrtg i czy usg robione? Ja mam miec sonoHSG i tez aol fizjologiczna.
Na pewno juz Wam nic nie stoi na drodze i za 2-3tyg napiszesz nam tu radosna wiadomosc
BibiKa dzieki za odpowiedz, tak musze zrobic Chwila podlamania, ale juz sie ogarniam i dzialam -
wiesz co Selinko nie wiem szczerze mowiąc... usg też mi robił po zabiegu bo sprawdzał czy płyn jest w zatoce Douglasa
Oj obys miała racje zresztą prędzej czy później wszystkie się doczekamy bobaska:)
ciesze się też, że normalnie możemy się starać bo się trochę bałam, że mi powie zeby się wstrzymać... zresztą tak mówił na ostatniej wizycie zeby sobie ten cykl odpuścić...
Nasz mały cudzie trwaj...
-
Selina wrote:Siedziałam wczoraj pod prysznicem i beczałam jak głupia, bo pewnie się nie wyleczyliśmy, my mieliśmy tylko tydzień antybiotyku!.
Ja tez przeplakalam weekend.Okres spoznial sie dwa dni, co naiwnie pozwolilo mi wierzyc , ze cos jest na rzeczy. Gdyby dziad przyszedl o czasie byloby znowu ''jedynie'' rozczarowanie, a tak przezylam to jakbym co najmniej ciaze stracila. Chociaz zapewne to uczucie zadnej z Was obce nie jest...
4-2017 - Ciąża biochemiczna po 2. Cyklu z letrozolem
6-2017 - ciąża po 4. cyklu z letrozolem
Syn ur. 3-2018
AMH 1,4 - 2-2018
AMH 0,57 - 10-2019
11- 2019 -zaczynamy starania o drugiego potomka -
Kropoczeko a jak u Ciebie z plamieniami przed okresem, bo jesli dobrze pamiętam to też je miewałaś ? Choć pamięć może mnie zawodzić ...
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
nick nieaktualny
-
Kropeczko dwa dni to już całkiem nie najgorzej,co do zrostów niestety nie mam pojęcia..ale ważne że jajowody drożne - można działać
U mnie niestety mimo brania duphastonu plamienia nadal 7-8 dni przed @01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
nick nieaktualny
-
sylwia1986 wrote:Kropeczko dwa dni to już całkiem nie najgorzej,co do zrostów niestety nie mam pojęcia..ale ważne że jajowody drożne - można działać
U mnie niestety mimo brania duphastonu plamienia nadal 7-8 dni przed @
sylwia1986 a jak Twoja prolaktyna bo może to jej wina?
tak długich plamien nie miałam... u mnie to wyglądało tak, że 5 dni przed @ dwa dni plamienia jeden dzień nic zupełnie i później plamienie i okres...Nasz mały cudzie trwaj...
-
Kropeczko wydaje mi się że te dwudniowe plamienie przed okresem jest już naprawdę dobrym wynikiem, choć wiadomo że wolało by się wogóle ich nie mieć.
Jesli Cię to pocieszy dodam że moja mama miała takie plamienia przed okresem i urodziła nas 5 -tkę
Ja chciała bym żeby moje trwały tylko 2 dni ;)a nie tydzień czy dłużej
U mnie niestety bromergon był nie do przejśćia.
Po wypłacie idę do gin po recepte na dostinex :)mam nadzieje że on coś poprawi01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
nick nieaktualny
-
Bibi_Ka a jak dlugo u Ciebie trwaja takie przedokresowe plamienia? w sensie na ile dni prze @ się pojawiają ?
Ja to mam wrażenie że jestem niezłym odchyleniem od normy z tak długimi plamieniami
W tym mies niby są później bo coś tam się minimalnie pojawiło wczoraj 21dc, a często zaczynały się już od 19 dc...z tym że może też się cykl wydłużył i będzie trwał np 28dni..sama już nie wiem...01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny pierwszy dzien wiosny! czujecie to?? ale cieplutko sie zrobilo od razu lepiej
Ja dzis bylam zbadac proga i poziom wit.D3, kurcze nie wiedzialam ze to drugie kosztuje ponad 70zl ;> Wyniki wieczorem
Co u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 12:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBibi_Ka powodzenia w takim razie z poszukiwaniami
Ja pierwszy raz zalozylam kurtke wiosenna, wiec jak dla mnie postep bo jestem zmarzluchem
Do pracy wlasnie jade, luzy dzis ze hej, dopiero od jutra do soboty popracuje. Wieczorem za to piwerko na miescie