Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki ale dzis pogoda! urobilam sie jak głupia bo przy takiej pogodzie to trzeba było zabrać sie za okna i szorowanie balkonu jutro posadze nowe kwiatki i będzie cudo:)
Bóle brzucha zmalały ale zaczęłam mierzyć temperaturę od poniedziałku ale pewnie to bez sensu tak po owulacji mierzyć w każdym razie utrzymuje sie rano 37,1 a koło 17 - 37,5 nie mam co prawda termometru owulacyjnego bo czekam aż przyjdzie ale mierze normalnym:)Nasz mały cudzie trwaj...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKropeczko trzymam naprawde kciuki za ten Twoj cykl
Moj maz ma nadal slabe wyniki. Troche sie poprawily, ale nadal ponizej normy predkosc, za duzo powolnych plemnikow, echh. W pon. idzie jeszcze na posiew czy tez nie ma bakterii itd. Nie wiem, moze do androloga powinien pojsc, na koncu wyniku ma wpisana zalecana konsultacje lekarska, sama nie wiem -
A jakie suplementy zażywa ? Bo mój safazin podwójna dawka i lkarnita tez podwójnie... tylko u nas to profilaktyka bo nie da sie zbadać... a może przez ta ureaplasme ma takie wyniki wiec jak juz u męża wykluczycie to moze warto odczekać te 3 miesiące dalej suplementacja i znow zrobic badania?
Ja dzis rano obudziłam sie z przeczuciem, ze nic z tego nie wyszło w tym cyklu... nie wiem czemu przecież jeszcze nie plamie itd. Wczoraj dwa pryszcze mi wyskoczyły na brodzie:( ale zwalam to na chipsy i czekoladę hehe:) bo jakby to miały byc okresowe to trochę za wcześnie... chyba ze mi sie cos poprzestawiało... jak powiedziałam mężowi ze czuje ze nic z tego to zaczął mnie pocieszać ze jak nie teraz to za miesiąc... czasem potrafi byc czuły i jakoś dzis mi to pomogło...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 11:10
Nasz mały cudzie trwaj...
-
nick nieaktualnyKropeczko bral od 2mies. juz zwiekszone dawko Androvit 2x1, l-karnityna 2x1 i slafazin 2x1. Slabo pomoglo musze kupic ten addozya charak albo profertil cholernie drogi zostaje... Jesli on ma takie wyniki, to albo nie wybil ureaplasmy antybiotykiem albo pptrzebujemocneijszych suplementow. Moj gin twierdzil, ze dla nas najlepszym wyjsciem jest IUI skoro ruch plemnikow jest spowolniony, bo tym zabiegiem skrocimy im droge. Narazie licze jednak, ze hsg pomoze.
Ty tam sie negatywnie lepiej nie nastawiaj! ;>
-
nick nieaktualnySelina wrote:Kropeczko trzymam naprawde kciuki za ten Twoj cykl
Moj maz ma nadal slabe wyniki. Troche sie poprawily, ale nadal ponizej normy predkosc, za duzo powolnych plemnikow, echh. W pon. idzie jeszcze na posiew czy tez nie ma bakterii itd. Nie wiem, moze do androloga powinien pojsc, na koncu wyniku ma wpisana zalecana konsultacje lekarska, sama nie wiem
Wizyta u androloga na pewno nie zaszkodzi. Pytanie też jaki tryb życia prowadzi Twój mąż? Czy częstujesz go witaminą D? Jakie spodnie nosi, czy dużo uprawia sportu. Może są jakieś czynniki, które warto włączyć lub wyeliminować. Czytałam też, że na ruchliwość może pomóc kawa (kofeina) wypita przed stosunkiem, ale to doraźna pomoc i może nie zadziałać. -
nick nieaktualnyTak wiem o coli i kawie. Chyba juz wole Conceive stosowac na poprawe ruchliwosci, kawa i cola zle na niego wplywa, choc czasem pije.
Ogolnie wiemy, ze powodem moze byc siedzaca praca przy komputerze (ogolnie sporo pracuje), juz jeden lekarz to mowil. Maz ba blisko siebie router, ale nie mamy mozliwosci dac go gdzies indziej (on pracuje z domu). Ogolnie cwiczy regularnie 3x w tyg., odzywia sie bardzo zdrowo, zadko pije % i nie pali. Bielizne nosi w miare luzna, choc nie sa to takie barchanowe bokserki
Postaram sie go na wizyte namowic choc jest niechetny -
Cześć dziewczynki co tu u Was nowego?
Kropeczko @ przyszła, czy nadal nic ?
Zrobiłam wczoraj betę po 48h i wynik 4541,0 mlU/ml, także rosnie ładnei
Pięknego dnia Wam życzęSelina lubi tę wiadomość
Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
Jaka u mnie 25 dc wiec jeszcze ale próbowałam sprawdzać szyjkę i miałam wrażenie ze lekko różowawy śluz czyli pewnie sie rozkręci za pare dni...ale może mi się wydawało... no nic zobaczymy
Na papierze jeszcze nic nie widać ale to kwestia pewnie dnia lub dwóch
Jaka jeszcze raz ogromnie gratuluje:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:05
Nasz mały cudzie trwaj...
-
Ja zawsze jak miałam ten zasrany różowy śluz to później był okres. Kiedys, czytałam,że to to dobry znak ii świadczy o implatacji. Ale u mnie sie nie sprawdziło. My jesteśmy juz po dniach płodnych. We wtorek zaczynam dupka. Selinko to Twój mega fajnie się prowadzi. Mój tak średnio ostatnio . Kupiłam mu też suplement diety taki ogólny , ze wszystko tam jest itd i pilnuje żeby brał. obiecałam sobie, ze tym razem nie robie bety po 7-8 dniach i czekam na ten 28 dzień cyklu.
-
teraz sprawdzałam i nie ma różowego tylko biały więc nie wiem może mi się przywidziało... eh ja już znów się nakręcam jak co miesiąc... i jak tu człowiek ma być spokojny i wyluzowany jak w głowie jedno:(
jak ja nie lubię tego czekania do okresu grr...najchętniej to bym chciała przespać ten czas... i obudzić się albo z albo bez tej wstrętnej @Nasz mały cudzie trwaj...
-
nick nieaktualny