Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropeczko, który to u Ciebie dzień cyklu? Skoro nie ma plamień a wcześniej tą porą już się pojawiały to naprawdę dobry znak
Mam nadzieję, że u Ciebie już się nie pojawią
Ogólnie jak się czujesz na tym bromku?
Ja w zeszłym tyg wzięłam pierwszą dawkę Dostinexu i ogólnie ok, tylko na drugi dzień dość solidnie bolała głowa.
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
nick nieaktualnyJa kestem beznadziejna jesli chodzi o regularnosc w suplementach i lekach 2 dni nie wzielam bromka, za 1 razem zapomnialam a wczoraj pilam piwo, wiec tez nie wzielam. Zazylam dopiero niedawno i wlasnie bol glowy po zazyciu byl. Powinnam przypomnienia sobie ustawiac, ale echh ogarnia mnie znow jakas beznadzieja i dolek. Patrze na te wszystkie opakowania z tabsami i dosc juz mam, od rana do nocy lykanie i aplikowanie globulek, rzygam juz tym... Musze sie zebrac do kupy i robic to co trzeba
-
Sylwia u mnie dzis 26 dc póki co cisza... ale lekarz mówił mi, ze to moglo sie po zabiegu poprzestawiać... oby sie tak na 9 miesięcy przestawiło:)
Co do bromka to raczej Ok sie czuje nie jest mi niedobrze ale to tylko czasem jak zjem i odrazu tabsy wezmę... da sie przeżyć - Sylwia to dobrze ze tez nie masz żadnych skutków ubocznych:) jak plamienia? Chyba jesteś na początku cyklu?
Selinko uwierz mi ze po półtora roku bezowocnych starań tez mam dość śmiech przez łzy jak rano garstkę lekarstw a teraz jeszcze te czopki dojdą - gdyby chociaż to wszystko gwarantowało dzidka...
Musimy byc silne !Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 06:28
Nasz mały cudzie trwaj...
-
Witajcie dziewczyny:)
Selinko głowa do góry, w koncu musi sie to wszystko jakoś poukladac..ale no rozumiem Cie doskonale..jednym przychodzi łatwo inni niestety musza przejść długą droge i to najlepiej z kalendarzem i zegarkiem w ręku
Ale i my w koncu odstawimy te wszystkie prochy,oby jak najszybciej
Kropeczko u mnie 10dc obecnie
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
nick nieaktualnySelina wrote:BibiKa a jak tam u Ciebie?
Hello, u mnie dziś 18 dc i rano skoczyła mi temperatura. Jakoś w tym cyklu marnie ze śluzem, a pilnuję się żeby pić więcej wody w ciągu dnia i średnio to pomaga. Trochę dokuczają mi mdłości związane chyba z bromergonem, bo od kilku dni biorę całą tabletkę na dzień (wolałabym na noc, ale lekarz prosił żeby to jednak na dzień było). No i czekam, bo wkrótce powinnam wprowadzić metforminę drugą tabletkę.
Poza tym mam wrażenie, że w tym cyklu się nie uda. No ale zobaczymy. Na razie planuję święta. -
nick nieaktualnyBibiKa a nie mozesz brac pol na dzien i pol na noc bromka? mnie tak lekarz kazal i jest lepiej niz cala naraz.
Moj maz dzis na posiewie byl, mowi ze sie wycierpial, bidny... No, ale ja tez czesto cierpie, wiec mial namiastke tego wszystkiego ;] Czekamy na wyniki, pewnie jutro-pojitrze juz cos bedzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelina wrote:BibiKa a nie mozesz brac pol na dzien i pol na noc bromka? mnie tak lekarz kazal i jest lepiej niz cala naraz.
To jest myśl, na którą nie wpadłam Jak będę wprowadzać drugą tabletkę metforminy to chyba zastosuję ten patent.
Kropeczka biegasz? Podziwiam, bo ja się nie mogę zmobilizować. Generalnie, choć kiedyś byłam dość aktywna, to teraz raczej leniwiec ze mnie. -
Bibi_ka staram sie... bo skoro zaczęłam plamić tzn ze juz mogę... tyle z tego dobrego ale ledwo co przebiegłam taka zastana jestem
Zaczęliśmy juz szukać wakacji wiec musze nad zimowym brzuszkiem popracować:p
Dzis przyszedł mój nowy termometr i suplementy dla męża wiec czekam na kolejny cykl - zapłaciłam tyle kasy za te leki ze szok! No ale cóż... będziemy próbować wszystkiego...
W sobotę mam zamiar sie zresetować i umówiłam sie z koleżanka z dzieciństwa na PIWO! -tak tak na piwo wiec bromek idzie w sobotę w odstawke :p maz na mecz a ja na piwo:) ciesze sie bardzo ze sie z nią zobaczę bo na bank nie będziemy gadaly o dzieciach ona singielka wiec pogaduchy na zupełnie inne tematy juz sie doczekać nie mogęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 15:14
Selina lubi tę wiadomość
Nasz mały cudzie trwaj...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zawsze sie zawodzilam na sklepach internetowych (noo w wiekszosci). Wlasnie niedawno odeslalam 2 sukienki, ktore kolezance zamowilam i byly kompletnie nietrafione. Niby 2x ten sam rozmiar tylko inny kolor a zadna nie pasowala. Ja tez sie nacielam pare razy. Tydzien temu za to kupilam pielna sukienke na wesele w Peek&Clopenbourgh (nie wiem czy dobrze napisalam) z firmy Only, maja ja tez chuba na Zalando. Dalam 150zl wiec chyba nie duzo
Moja siostra natomiast zamawiala sukienki z Mosquito na necie (polskie ciuchy) i naprawde fajny gatunek i pasowalyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 00:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bibi_Ka wrote:Kobitki Kochane, a tak z innej beczki - święta za pasem, chciałabym kupić jakąś fajną kieckę. Macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe, inne niż sieciówki?
Ja lubie Orsay . Zawsze coś tam fajnego znajdę. Noi jakość sukienek się poprawiła. Tylko różnie z cenami. Czasami wydaje mi się, ze ceny za duże. -
nick nieaktualnyDziewczyny przywoluje Was do porzadku, bo watek spadl na 2 strone!
Jak tam zyjecie? My zabalowalismy troche wczoraj ze znajomymi, nawet poskakalismy troche na parkiecie do startch hitow hehe smiesznie bylo. 3 cydry wypilam, to bromka nie bralam i leb mi dzis peka wodyyyy... kurde czlowiek sie starzeje
Kropeczko jak tam po Twoim spotkaniu?
Jak Wam weekend mija? Pogoda dzis piekna, chyba trzeba palme pojsc poswiecic -
Witaj Selinko...tez widze ze moj rocznik coś ucichł !!
Weekend spokojnie..właśnie jade rozejrzec sie za jakąś kurteczka na wiosne
Święcenie palmy swoja droga..ale za tydzien trzeba koniecznie isc jajka poświecić zeby byly z nich pisklakiSelina lubi tę wiadomość
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia )