Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kaaarolynaaa wrote:Aisha a już lepiej się czujesz? Antybiotyk pomógł na kaszel?
Sylwia, oczywiście po cichu chce się żeby to było to o czym każda z nas marzy, ale jestem realistka i cały ten cykl był pogmatfany. Temperatura, brak owulacji co potwierdził gin, antybiotyk, polip, torbiel...czego jeszcze chcieć więcej?
-
nick nieaktualnyAishha wrote:Tak, już się całe zapalenie górnych dróg oddechowych kończy ładnym odrywaniem się Był też ciągły katar, który też ustąpił.
Sylwia, oczywiście po cichu chce się żeby to było to o czym każda z nas marzy, ale jestem realistka i cały ten cykl był pogmatfany. Temperatura, brak owulacji co potwierdził gin, antybiotyk, polip, torbiel...czego jeszcze chcieć więcej?Aishha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba wszystkie mamy coś z tą @... Mnie tez się końcem kwietnia spóźniła 2 dni a raczej tak nie miewam bez powodu. Dziś cały dzień spojenie łonowe mnie boli i trochę jajniki a mam 6dc, więc totalnie bez sensu.
Aisha, Kropeczka może @ jednak nie przyjdzie i zabiegów nie będziecie musiały robić taka by była najlepsza odpowiedź na to spóźnienie!Aishha, Kropeczka1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny. Właśnie wróciłam z wycieczki w Pszczynie . Wybraliśmy się z mężem i znajomą parką. Fajnie było zwiedzanie pałacu itd:) oderwanie od codzienności. Zdecydowanie antybiotyk moze opóźnić miesiączkę. Kurcze Selinko a moze te plamienia to rodzaj okresu? czy okres zawsze musi wyglądac jak okres tzn musi być krew? czy złuszczenie nie moze ograniczyc sie tylko do tych plamień? Ja kiedys miałam tylko taki "okres" i zaczął mi sie nowy cykl mimo wszystko i potem było jajeczkowanie, owulacja . Jutro jestem 8 dzień po owu. Odę zrobić proga . Albo jutro albo w piątek ale jak w iątek to zrobie już bete bo to 9 dzień po. Karolina na nnym wątku 9 dzień po owu już miała wynik i to jeszcze pozytywny nie mam czasu chodzić tak często tam a w sb jak się idzie robic bete to trzeba dopłacac , zeby wynik poznać tego samego dnia.
-
nick nieaktualnyKropeczka1986 wrote:Aishha nie jeszcze nie testowałam... hm... nie wiem co robić szczerze mowiąc... a Ty? nie sprawdzałam szyjki bo się boje poza tym ja sama nie wiem czy to plamienie przedokresowe czy od tych globulek... bo one są takie ciemnobrązowe...
A masz plamienia cały dzień czy tylko do południa? I co jest w ulotce tych globulek?
--
Generalnie teraz ta pogoda chyba daje się nam we znaki.
-
Bibi_ka widzę, ze plamie jak idę siku... nawet wkładki nie potrzebuje... ulotkę przestudiowalam i nic nie pisze na temat plamien ani opóźnienia miesiączki..,
Sama nie wiem co myślec wg monitoringu lekarza i ovu jestem 17 dni po ovu...Nasz mały cudzie trwaj...
-
Dzwoniłam dziś do lekarza zapytać co robimy z zabiegiem bo nie mam @ tylko plamienia to oczywiście pierwsze zdanie: zrób test i czekamy do soboty co sie będzie działo. Mam zadzwonić i ustalimy czy przychodzę czy przepisujemy skierowanie na inny termin. Temperatura spada, plamienie nadal jest tylko przy załatwianiu się tak jak u Kropeczki, chociaż wczoraj było tylko rano a cały dzień czysto. Wszystkie objawy okresowe juz wczoraj się skończyły oprócz bolesnych i nabrzmiałych piersi. Pokiełbasiło się przez ten antybiotyk...
Kropeczko a jak dziś u Ciebie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 09:46
-
Kropeczka1986 wrote:Aishha przyszła @... ulżyło mi bo nie musze zabiegu odkładać... dawno tak na okres nie czekałam :p
Trzymam kciuki za Ciebie - może u Ciebie nie przyjdzie @
Przyszła i u mnie...wątpię że skończy się do niedzieli ;/
Nigdy nie miałam 32 dniowego cyklu, akurat teraz! Może to jakiś znak że mam tam nie iśćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 16:14
-
nick nieaktualnySara trzymam kciuki za betę!
O tych plamienia to do dziewczyn chyba było a nie do mnie bo ja już po @ jestem, aktualnie 7dc
Kropeczko dobrze, że @ już przyszła skoro miała przyjść. Teraz czekamy na zabieg
Aisha a nuż skończy się wcześniej i też zabieg będzie możliwy. Jeśli do nd.sie nie skończy to dopiero za miesiąc? Nie da się tego przesunąć na koniec tygodnia? -
Selina owszem da się na przyjęcie czwartkowe jeśli będą miejsca tylko że ja mam w niedziele 14 komunię u chrześniaka i martwię się że nie będę dała rady jechać po sobotnim wyjściu. Dlatego ten termin na 7 był najlepszy. Zobaczymy ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 08:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny