Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej. beta ujemna. Ale progesteron 8-9 dniu po owu 19,77. Czy to mozliwe , ze ot tak mi urósł? wcześniej miałam w okolicach 11-13 w 7 dniu po owu. Poczekam do środy i pt na okres i zobaczymy...moze za wcześnie ta beta ale nie chce robić sobie niepotrzebnej nadziei ...
-
nick nieaktualnySarrrra wrote:hej. beta ujemna. Ale progesteron 8-9 dniu po owu 19,77. Czy to mozliwe , ze ot tak mi urósł? wcześniej miałam w okolicach 11-13 w 7 dniu po owu. Poczekam do środy i pt na okres i zobaczymy...moze za wcześnie ta beta ale nie chce robić sobie niepotrzebnej nadziei ...
Szkoda A co do proga, to możliwe, że poprzednio za szybko badałaś. Te 19 to ładny wynik.
Przynajmniej się możesz winka napić. -
Sarra dopoki nie ma okresu nic straconego,
Ale ja tez w normalnym cyklu zakończonym
okresem mialam progesteron powyżej 20troche wiec to tez świadczy chyba o tym ze owulacja byla ok
Ale oczywiście super by bylo gdyby Twoj ladny wynik progesteronu nie świadczył tylko o porzadnej owulacji01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
nick nieaktualny
-
Sarrra szansa nadal jest a póki co relaksuj się z winkiem i mężem. W końcu majówka nadal trwa
Czytając Wasze rady stwierdzilam że "dorobie" sobie jutro pare badań przy okazji prolaktyny, powiedzcie tylko czy jest sens robić CA125 podczas miesiączki i mając miesniaka i torbiel? Czy nie wyjdzie wtedy tak czy inaczej podwyższony?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 22:18
-
Ja słyszałam, żeby nie robić w trakcie miesiaczki - ja robiłam 5 dc i jeszcze cos tam lekko plamilam ale wyszło mi 17 przy normie do 35 - wiec spoko
Ja póki co nic juz nie będę dorabiać... chociaż lekarz ogólny zalecił poziom witaminy DWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2017, 10:18
Nasz mały cudzie trwaj...
-
Hej dziewczyny! Kilka dni temu pisalam tu o tym, ze koncze przygode z letrozolem i zaczynam przygotowania do inseminacji/in vitro. Niestety wizyte przygotowujaca do inseminacji musielismy odwolac, bo okresu nie bylo. Bylam pewna , ze jak na zlosc -przyjdzie tuz po odwolaniu wizyty, no ale nie. Wczoraj sobie zatestowalam no i zasko - test pozytywny. Znowu sie potwierdzilo, ze niespodzianka przychodzi w najmniej spodziewanym momencie. Zycze powodzenia wszystkim starajacym sie!
PS To byl moj 3 cykl po sonohsg, 2 na letrozolu (w pierwszym jadlam 2 tabletki, w drugim , udanym, zmniejszylam dawke do jednej:)).Anet_86 lubi tę wiadomość
4-2017 - Ciąża biochemiczna po 2. Cyklu z letrozolem
6-2017 - ciąża po 4. cyklu z letrozolem
Syn ur. 3-2018
AMH 1,4 - 2-2018
AMH 0,57 - 10-2019
11- 2019 -zaczynamy starania o drugiego potomka -
Tejbrejk gratulacje
Naprawde świetna wiadomość :)czasem tak wlasnie jest,ze jak sie odpusci to nagle niespodziankatajbrejk lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
nick nieaktualnytajbrejk wrote:Hej dziewczyny! Kilka dni temu pisalam tu o tym, ze koncze przygode z letrozolem i zaczynam przygotowania do inseminacji/in vitro. Niestety wizyte przygotowujaca do inseminacji musielismy odwolac, bo okresu nie bylo. Bylam pewna , ze jak na zlosc -przyjdzie tuz po odwolaniu wizyty, no ale nie. Wczoraj sobie zatestowalam no i zasko - test pozytywny. Znowu sie potwierdzilo, ze niespodzianka przychodzi w najmniej spodziewanym momencie. Zycze powodzenia wszystkim starajacym sie!
PS To byl moj 3 cykl po sonohsg, 2 na letrozolu (w pierwszym jadlam 2 tabletki, w drugim , udanym, zmniejszylam dawke do jednej:)).
Cudowne wieści, gratulacje. Zdrowej i nudnej ciążytajbrejk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny