Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej. beta ujemna. Ale progesteron 8-9 dniu po owu 19,77. Czy to mozliwe , ze ot tak mi urósł? wcześniej miałam w okolicach 11-13 w 7 dniu po owu. Poczekam do środy i pt na okres i zobaczymy...moze za wcześnie ta beta ale nie chce robić sobie niepotrzebnej nadziei ...
-
nick nieaktualnySarrrra wrote:hej. beta ujemna. Ale progesteron 8-9 dniu po owu 19,77. Czy to mozliwe , ze ot tak mi urósł? wcześniej miałam w okolicach 11-13 w 7 dniu po owu. Poczekam do środy i pt na okres i zobaczymy...moze za wcześnie ta beta ale nie chce robić sobie niepotrzebnej nadziei ...
SzkodaA co do proga, to możliwe, że poprzednio za szybko badałaś. Te 19 to ładny wynik.
Przynajmniej się możesz winka napić. -
Sarra dopoki nie ma okresu nic straconego,
Ale ja tez w normalnym cyklu zakończonym
okresem mialam progesteron powyżej 20troche wiec to tez świadczy chyba o tym ze owulacja byla ok
Ale oczywiście super by bylo gdyby Twoj ladny wynik progesteronu nie świadczył tylko o porzadnej owulacji01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
nick nieaktualny
-
Sarrra szansa nadal jest a póki co relaksuj się z winkiem i mężem. W końcu majówka nadal trwa
Czytając Wasze rady stwierdzilam że "dorobie" sobie jutro pare badań przy okazji prolaktyny, powiedzcie tylko czy jest sens robić CA125 podczas miesiączki i mając miesniaka i torbiel? Czy nie wyjdzie wtedy tak czy inaczej podwyższony?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 22:18
-
Ja słyszałam, żeby nie robić w trakcie miesiaczki - ja robiłam 5 dc i jeszcze cos tam lekko plamilam ale wyszło mi 17 przy normie do 35 - wiec spoko
Ja póki co nic juz nie będę dorabiać... chociaż lekarz ogólny zalecił poziom witaminy DWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2017, 10:18
Nasz mały cudzie trwaj...
-
Hej dziewczyny! Kilka dni temu pisalam tu o tym, ze koncze przygode z letrozolem i zaczynam przygotowania do inseminacji/in vitro. Niestety wizyte przygotowujaca do inseminacji musielismy odwolac, bo okresu nie bylo. Bylam pewna , ze jak na zlosc -przyjdzie tuz po odwolaniu wizyty, no ale nie. Wczoraj sobie zatestowalam no i zasko - test pozytywny.
Znowu sie potwierdzilo, ze niespodzianka przychodzi w najmniej spodziewanym momencie.
Zycze powodzenia wszystkim starajacym sie!
PS To byl moj 3 cykl po sonohsg, 2 na letrozolu (w pierwszym jadlam 2 tabletki, w drugim , udanym, zmniejszylam dawke do jednej:)).Anet_86 lubi tę wiadomość
4-2017 - Ciąża biochemiczna po 2. Cyklu z letrozolem
6-2017 - ciąża po 4. cyklu z letrozolem
Syn ur. 3-2018
AMH 1,4 - 2-2018
AMH 0,57 - 10-2019
11- 2019 -zaczynamy starania o drugiego potomka -
Tejbrejk gratulacje
Naprawde świetna wiadomość :)czasem tak wlasnie jest,ze jak sie odpusci to nagle niespodziankatajbrejk lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
nick nieaktualnytajbrejk wrote:Hej dziewczyny! Kilka dni temu pisalam tu o tym, ze koncze przygode z letrozolem i zaczynam przygotowania do inseminacji/in vitro. Niestety wizyte przygotowujaca do inseminacji musielismy odwolac, bo okresu nie bylo. Bylam pewna , ze jak na zlosc -przyjdzie tuz po odwolaniu wizyty, no ale nie. Wczoraj sobie zatestowalam no i zasko - test pozytywny.
Znowu sie potwierdzilo, ze niespodzianka przychodzi w najmniej spodziewanym momencie.
Zycze powodzenia wszystkim starajacym sie!
PS To byl moj 3 cykl po sonohsg, 2 na letrozolu (w pierwszym jadlam 2 tabletki, w drugim , udanym, zmniejszylam dawke do jednej:)).
Cudowne wieści, gratulacje. Zdrowej i nudnej ciążytajbrejk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny