Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySarrrra wrote:Ale takie duże pęcherzyki muszą być jednoznaczne że nie pękna ?
Kropeczko 26mm to jeszcze luz ale dziękuję za pocieszenie
Dziś on już pewnie ma ponad 3cm. Wczoraj nic mnie nie bolało, chociaż śluz mam sama z siebie (nic na niego nie brałam) mega płodny, ale nie wiem czy śluz może być super a mimo to owu nie będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2017, 07:55
-
nick nieaktualnySelina, jak robiłam monitoring teraz, to lekarz też mi powiedział, że 24 mm to już przejrzały i nie pęknie. A on pęknął za 2 dni - miał 25-26 mm. A czytałam, że nawet i 30mm potrafią pękać.
Myślę, że w tym cyklu niepotrzebnie wzięłaś ten Clo. Poza tym one później już tak szybko (2mm/dobę) nie rosną. Skoro masz śluz, to możesz też zrobić test owulacyjny, ale wg mnie jeszcze jest szansa.Selina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBibi_Ka wrote:Selina, jak robiłam monitoring teraz, to lekarz też mi powiedział, że 24 mm to już przejrzały i nie pęknie. A on pęknął za 2 dni - miał 25-26 mm. A czytałam, że nawet i 30mm potrafią pękać.
Myślę, że w tym cyklu niepotrzebnie wzięłaś ten Clo. Poza tym one później już tak szybko (2mm/dobę) nie rosną. Skoro masz śluz, to możesz też zrobić test owulacyjny, ale wg mnie jeszcze jest szansa.
Coś mnie pobolewalo ten jajnik jak wstaje i siadam, to czuję ucisk, ale nic stałego.
Dzięki za radę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My wczoraj na grillu i dzis dochodzimy do siebie:) ale glutenowo sie trzymałam nawet sera z sałatki greckiej nie ruszyłam:) jestem z siebie dumna:) tylko dziewczyny namówiły mnie na wino i poszły 3 butelki ale było nas trochę wiec jakoś tak sie rozłożyło
Selinko my tez wczoraj i dzis - dla przyjemności a nie prokreacji nie chce rezygnować z tego forum ale chyba porzucam starania... mam dość i pisze to z uśmiechem na twarzy ODPUSZCZAM:D
Nasz mały cudzie trwaj...
-
nick nieaktualnyKropeczka1986 wrote:My wczoraj na grillu i dzis dochodzimy do siebie:) ale glutenowo sie trzymałam nawet sera z sałatki greckiej nie ruszyłam:) jestem z siebie dumna:) tylko dziewczyny namówiły mnie na wino i poszły 3 butelki ale było nas trochę wiec jakoś tak sie rozłożyło
Selinko my tez wczoraj i dzis - dla przyjemności a nie prokreacji nie chce rezygnować z tego forum ale chyba porzucam starania... mam dość i pisze to z uśmiechem na twarzy ODPUSZCZAM:D
Kochana czemu odpuszczasz? Przecież już taka drogę pokonałam, jesteś po zabiegu, który Cię przybliża do celu teraz może być już tylko piękniej!
Myślę, że ciężko tak o porzucić starania, staramy to się wyprzeć z głowy że nam zależy i chcemy być mamami a tak w głębi serca to nadal siedzi. -
nick nieaktualny
-
Kropeczko, pewnie sugerujesz się tym, że lepiej sobie odpuścić i ciągle nie myśleć o dziecku a z czystą głową samo się uda. Lepiej serduszkowac z miłości niż ze świadomości dni plodnych i się uda.
U nas póki co zawieszone serduchowanie, chociaż gin w szpitalu powiedział że gdybym się dobrze czuła...bo pecherzyk rośnie... aż się uśmiałam
Myśląc logicznie to narkoza i tyle przeciwbólowych jest niezdrowo.Kropeczka1986 lubi tę wiadomość
-
Ależ dziwnie bez Was było przez ta prawie dobę...
Ja wczoraj byłam na ostatniej wizycie - tak jak pisałam Wam wcześniej zawieszam wszelkie badania wizyty lekarskie itd... pęcherzyk pękł, płyn w zatoce douglasa jest... czyli jestem po owulacji:) biorę od wczoraj te dziwne globulki
Pytałam go wczoraj o dupka czy brać... powiedział ze nie... powiedział żeby spróbować bez...
Selina lubi tę wiadomość
Nasz mały cudzie trwaj...
-
nick nieaktualnyKropeczko no i oby to był ostatni cykl starań
Kiedy Was piersi zaczynają boleć po owu? Wiem, że nie ma reguły. Nie potrafię sobie jednak przypomnieć jak to było wcześniej. Na monit już nigdzie nie idę i wizyta dopiero za miesiąc. Nic piersi niezuje więc nie wiem faktycznie nie ta owu była. Badanie proga przypadłoby mi na weekend i też nie wiem czy robić w sobotę powiedzmy w te 7dpo czy mogę jeszcze w poniedziałek? -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dwa dni po okresie który trwał 3 dni tylko mam krwawienie żywa krwia samo z siebie. Nie dotykAdam szyjki . Zobaczyłam na papierze potem wsadzałamana palec i było dużo tego. Czy może to być okres ? Zazwyczaj tak nie miałam co najwyżej po okresie miałam jakieś tam dwa dni budzenia ale nie było przerwy. Wczoraj miałam taki sluz lekko szary gesty. Nue wiem tylko czy miał jakiś zapach a jeśli tak to mega lekki. Kurde. Sorki ze tak nic nie pisze ale mam problem z tym ovufriend bo ciągle się wyłącza i nawet waszych wypowiedzi nie mogę odczytać. Mam nadzieję że moja zostanie zapisana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 12:47
-
nick nieaktualnyDzięki za info dziewczyny
Mnie właśnie po bromku bolą, wcześniej ich tak nie czułam. Póki co spokój u mnie.
Ledwo żyje dziś, bo zgaga mnie męczyła w nocy, bo się nażarłam jak dzik więc mam za swoje... Jak przychodzi sezon na arbuza j truskawki to zjem wszystko co widzę wcześniej zjadłam 5 szaszłyków, czekoladę no i mnóstwo arbuza i truskawek. Już po chwili miałam zgagę, ale wzięłam tabletkę na to j myślałam że będzie ok. O 3 się obudziłam i tak mnie paliło że szok, dopiero krople żołądkowe to ugasiły. Z tego co wiem to chyba mleko też pomaga ;] Echh mam karę