Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW ogóle mam dziś jakąś masakrę że śluzem...leje mi się normalnie po nogach a w spódnicy jestem i mi tak nie komfortowo w pracy że hej. Wkładka nic nie daje. Nigdy nie miałam aż takiej ilości kremowego śluzu, mam nadzieję, że się tam nic nie dzieje znowu...
-
Selina wrote:W ogóle mam dziś jakąś masakrę że śluzem...leje mi się normalnie po nogach a w spódnicy jestem i mi tak nie komfortowo w pracy że hej. Wkładka nic nie daje. Nigdy nie miałam aż takiej ilości kremowego śluzu, mam nadzieję, że się tam nic nie dzieje znowu...
Podobno w ciązy tak bywa
Jesli nie czujesz swędzenia, pieczenia lub nieprzyjemnego zapachu to raczej nic złego się nie dzieje. W którym jesteś dniu cyklu?
-
Aishha wrote:Podobno w ciązy tak bywa
Jesli nie czujesz swędzenia, pieczenia lub nieprzyjemnego zapachu to raczej nic złego się nie dzieje. W którym jesteś dniu cyklu?
Ja miałam od 3 dpo powodzie białego śluzu, raz bardziej gęstego, raz mniej. Teraz też cały czas mi mokroWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2017, 16:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBibi_Ka wrote:Zdziwiłabyś się
Wiadomo, zawsze może być gorzej jeśli tak będziemy myśleć i są gorsze przypadku i od Ciebie i od niej, ale kurcze...kiedyś los się musi odwrócić czyż nie? Wiem i wierzę że tak będzie dla Ciebie niebawem
Ja dziś zrobiłam badanie homocysteiny i d dimery, wyniki pewnie pod wieczór -
nick nieaktualnyJasne, że wiem, że o wielu rzeczach i problemach nawet mi się nie śniło. Ale wiecie jak to jest jak się na coś czeka, na coś pracuje a po drodze są tylko kolejne problemy. Nie sposób nie czuć się naznaczonym w jakiś sposób. Ale po pierwszych chwilach załamania i rozpaczy (że znowu coś...) staram się patrzeć z nadzieją w przyszłość. Będzie co ma być.
Tymczasem mogę się pochwalić, że w niedzielę obchodzimy 6 rocznicę ślubu. Nie planujemy fajerwerków, chcemy tylko miło spędzić ten dzień. No i czekam na wyjazd z niecierpliwością. Mam nadzieję, że pogoda się utrzyma i będziemy mieć piękne słońce nad morzem
Powodzenia Dziewczyny z wynikami. -
nick nieaktualnyBibi_Ka wrote:Jasne, że wiem, że o wielu rzeczach i problemach nawet mi się nie śniło. Ale wiecie jak to jest jak się na coś czeka, na coś pracuje a po drodze są tylko kolejne problemy. Nie sposób nie czuć się naznaczonym w jakiś sposób. Ale po pierwszych chwilach załamania i rozpaczy (że znowu coś...) staram się patrzeć z nadzieją w przyszłość. Będzie co ma być.
Tymczasem mogę się pochwalić, że w niedzielę obchodzimy 6 rocznicę ślubu. Nie planujemy fajerwerków, chcemy tylko miło spędzić ten dzień. No i czekam na wyjazd z niecierpliwością. Mam nadzieję, że pogoda się utrzyma i będziemy mieć piękne słońce nad morzem
Powodzenia Dziewczyny z wynikami.
Jest nas więcej, więc można się faktycznie wspierać
My w niedzielę wyjeżdżamy w góry do chatki na totalnym odludziu, więc wypijemy Wasze zdrowie rocznicowe! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAishha wrote:No i było do przewidzenia ze homocysteina będzie podwyzszona. I mój lekarz mówił że jest ważna. Nie jestem pewna czy Wit. B12 się jej nie zbija.
Sarrrra czekamy na Twoje wyniki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2017, 20:10