Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAishha a tak btw gdzie robiłaś badanie nietolerancji pokarmowych?
Znasz może tą stronkę: https://zdrowegeny.pl/ ? Tam można zamówić właśnie kod do badania na alergie pokarmową i pójść do dowolnego punku na pobranie krwi i badanie. Ciekawa jestem czy to faktycznie lepsze niż Food Detective -
Dziewczyny, oni mi to tłumaczyli na zasadzie wszekich alergii i wrogości, testów ASA, MAR itp nawet nie robią. Ja zrobilam Food detective prywatnie u babeczki, która po prostu wie jak sie ten test wykonuje bo współpracuje z tą firmą. Trochę test i nam wydał się banalny ale raczej lekarz musi wiedzieć, że to nie pic na wodę skoro rekomenduje. Tym bardziej, że jego zona jest m.in alergologiem i doktorem habilitowanym.
-
Aisha wszystko się zgadza tylko ze moje ASA przy pierwszym badaniu mialy miano max 1:40. Po 5ciu tygodniach encortonu i terapii kondomowej spadly fo 1:20. Liczylam na dalszy spadek przy kontynuacji encortonu ale stwierdzilismy ze wracamy do starań i w okresie okoloowulayjnym współzylismy bez prezerwatywy i 6 dni pózniej powtórzyłam badanie i ASA wróciły do 1:40. Zbieg okolicznosci? Nie sądzę. Mam alergie.... Na plemniki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 11:31
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucola wrote:Aisha wszystko się zgadza tylko ze moje ASA przy pierwszym badaniu mialy miano max 1:40. Po 5ciu tygodniach encortonu i terapii kondomowej spadly fo 1:20. Liczylam na dalszy spadek przy kontynuacji encortonu ale stwierdzilismy ze wracamy do starań i w okresie okoloowulayjnym współzylismy bez prezerwatywy i 6 dni pózniej powtórzyłam badanie i ASA wróciły do 1:40. Zbieg okolicznosci? Nie sądzę. Mam alergie.... Na plemniki
Hmm, a czy ewentualne szczepienie Ciebie materiałem od Twojego męża (chyba osocze) wchodziłoby tutaj w grę?... -
Bibi_Ka wrote:Hmm, a czy ewentualne szczepienie Ciebie materiałem od Twojego męża (chyba osocze) wchodziłoby tutaj w grę?...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnySzczepienia to się chyba robi jak komórki NK czy tam allo mld są złe, trzeba by badać a nie wiem czy jest sens to drugie robić jak się nigdy w ciąży nie było.
Wszyscy tego Paśnika polecają jako immunologia, ale ja do Łodzi nie pojadę. Czekam na wizytę do Sydora raczej -
Dziewczyny dzis laparoskopia... cewnik juz mam i dla mnie to jakaś masakra:( wczoraj dwie lewatywy... i czekam... dobrze ze wczoraj na spanie dostałam tabletkę bo by było cieżko z zaśnięciem ... trzymajcie kciuki kobitki:(Nasz mały cudzie trwaj...
-
nick nieaktualny
-
Kropeczka1986 wrote:Dziewczyny dzis laparoskopia... cewnik juz mam i dla mnie to jakaś masakra:( wczoraj dwie lewatywy... i czekam... dobrze ze wczoraj na spanie dostałam tabletkę bo by było cieżko z zaśnięciem ... trzymajcie kciuki kobitki:(
niestety cewnik i dla mnie był masakrą a niektóre dziewczyny twierdzą, że nic nie czuły. W moim przypadku była głodówka zamiast lewatywy co uważam za lepsze będzie dobrze, dasz radę. Dostaniesz zaraz głupiego jasia i świat będzie piękny