Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi w tej chwili jest dużo ciężej niż w czasie starań - przytłacza mnie to, że jeszcze trzy miesiące muszę się tak bujać bez żadnej nadziei z tym szlabanem na poczęcie. I boję się, że jak się zacznie ten cykl ze staraniami to i mnie i Męża zje zafiksowanie na tym, żeby się udałogrudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Natu93 dziękuję
A co do wyboru lekarza to przeszperaj może forum Nasz Bocian? Trzeba szukać lekarza, który specjalizuje się w takich problemach - o moim pisali w internecie, że jest szczególnie wyczulony na problemy z poczęciem no i to zdecydowanie prawda. Fakt faktem można trafić też na lekarza, który od razu będzie próbował wdrażać metody laboratoryjne, ale niestety trochę trwa znalezienie "tego jedynego"...
Ja tak sobie myślę, że to, że na mojego trafiłam tak z miejsca to jakaś forma zadośćuczynienia za dwa lata szarpania się z idiotami, którym mam wielką ochotę zrobić burdel w izbie lekarskiej...
A ten obecny to anioł a nie człowiekgrudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
vincaminor wrote:Pod Szczecinem są Police a w Policach szpital z super zakładem medycyny rozrodu - babki z podkarpacia potrafią tam przyjeżdżać na badania, także odległość jest pojęciem względnym
Pozdrawiam z Polic potwierdzam opinie o szpitalu, bardzo dobry.Magda -
nick nieaktualny
-
aniulkab86 wrote:Dziewczyny mam problem. Dzisiaj jest mój 33dc jutro powinnam dostać @. Wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny. Dzisiaj rano zauważyłam na papierze różowy nalot, więc zabezpieczyłam się. I jest cisza, ani różu ani czerwieni. Nic nie leci.
Anulka ja tak miałam w poprzednim cyklu. Następnego dnia pojawił się @ -
Hejka dziewuszki Jak leci dzionek? Ja już w domku po pracy, zaraz zabieram się za obiad i ogarnianie
Nie znam się na tych wszystkich lekach i badaniach, więc Wam nie pomogę...
Ale przyznam się Wam do czegoś. Nie wytrzymałam i z ciekawości zrobiłam dziś test. Jest niby 10 dpo, albo może być też 9 albo 11. Oczywiście -.
Czekam na @, niby w piątek ma przyjść.Ewik, ulaa8 lubią tę wiadomość