Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Ida co dobrego dzisiaj gotujesz?
Ja sie lepiej dzisiaj poczulam i wysprzatalam mieszkanie bo byl juz taki balagan jeszcze mnie korci zeby cos upiec na szybko np.tarte ale Maż mi kategorycznie zabronil bo mam sie kurowac a nie robic.ulaa8, Ida lubią tę wiadomość
-
Ja to dziś do 18.30 w pracy. Obiad już zjadłam, cały dzień pada i spać się chce. Jak wrócę do domu to już nic mi się nie będzie chciało ale za to jutro wolne więc trochę pobuszuję w kuchni i pojadę na zakupy z siostrą i mamą bo mój K. jak wróci po 17 z pracy to już mi się nie będzie chciało
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Macie rację, nie ma co na faceta naciskać. Lepiej żeby sam dorósł do bycia tatusiem, niż żeby został nim w złym momencie, nie podołał i zwiał
Złapałam dziś wielkiego doła... Poszłam do sklepu i kogo spotkałam? Koleżanka z liceum. Wielgachny ciążowy brzuszek, trzecie dziecko, do porodu zostały 2 tygodnie... Jakby tego było mało, okazało się, że to moja mama odbierała jej córeczkę Zazdrość to złe uczucie, ale...
U mnie też leje od rana. Nic tylko zaszyć się pod kołderką i kimać
Ida, nie dziwię Ci się, ja też bym nie wytrzymała Naprawdę szkoda, że teścik jest ujemny
aniulkab86 wrote:Dziewczyny mam problem. Dzisiaj jest mój 33dc jutro powinnam dostać @. Wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny. Dzisiaj rano zauważyłam na papierze różowy nalot, więc zabezpieczyłam się. I jest cisza, ani różu ani czerwieni. Nic nie leci.
Też już miewałam takie cykle. Zwykle co miesiąc cycory szaleją, a dzień przed zwijam się cała z bólu, a 4 cykle wstecz @ pojawiła się niezapowiedziana, zero oznak
W sumie to w tym cyklu też widzę szaleństwo na całego... A @ nadal nie ma, oznak również
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 16:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewik - chcieliśmy odpocząć od dań na parze i był kurczak w sosie słodko-kwaśnym
ulaa8 - ja to zawsze chodzę na zakupy z mężem. Baaaaardzo rzadko zdarza się, bym szła sama. Powód jest jeden - nienawidzę nosić toreb z zakupami
anioulkob - taki śluz może zwiastować @ niestety... Wiem, że wiele dziewczyn tak ma.
Izik - daj znać jak wyniki. Ja też zrobiłam test wcześniej, choć wiem, że może nie wyjść miarodajnie. Też okres mam dostać w piątek Czekamy obie
Ewelinko - biedna...Trzymaj się jakoś. Taki czas, że teraz wielu ludzi osłabionych.
Vanilaa - hej Nie zazdroszczę pracy na zmiany...To nie dla mnie
A co do uczucia zazdrości - nigdy jej nie czułam, bo zawsze cieszyłam się z ciąży koleżanki, znajomej czy kogoś w rodzinie. Ale... Od kilku dni/tygodni, w każdym razie od niedawna coś tak mnie kłuje czasem... Po prostu też bym już chciała.Ewik, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Misia czaruje również Twój wykres
Ewelinka współczuje bo okres oslabia a co dopiero w połączeniu z choroba.
Vaniliaa podziwiam za taka prace ale co zrobic, odpoczywaj
Ida czekamy razem z Toba jeszcze nic pewnego byc moze beda zielonosci czego Ci zycze.
Izik daj znac jakie wyniki.
No a ja czekam z utesknieniem na koniec @ i zaczynam przygotowania do owulacji. Wizyte u ginekologa z 26 marca odwolalam a co zbuntowałam się chociaż do Męża uparcie mówie,że w tym miesiacu sie uda bo nie ma innej opcji i juz.Ida, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Natu93 wrote:Izik ja mamten samproblem tyle ze ja moge nie miec dluuuuuuuuuuuuuuuuuuugo okresu.
Teraz mi mij 98dcaokresu brak;(
Bo jak oglądałam wykresy z galerii to najwięcej 44 dni wiec czułam się jak mamut.....
i jaka u ciebie przyczyna takich cykli?4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Izik wrote:Hej dziewczyny ja dziś rano znowu skok temperatury i ovu wariuje że szansa na test pozytyw 80% a ja robiłam wczoraj i negatywny, @ ma przyjść w piątek to będzie 57 dc.
-
Izik wrote:Hej dziewczyny ja dziś rano znowu skok temperatury i ovu wariuje że szansa na test pozytyw 80% a ja robiłam wczoraj i negatywny, @ ma przyjść w piątek to będzie 57 dc.
-
Ida wrote:A co do uczucia zazdrości - nigdy jej nie czułam, bo zawsze cieszyłam się z ciąży koleżanki, znajomej czy kogoś w rodzinie. Ale... Od kilku dni/tygodni, w każdym razie od niedawna coś tak mnie kłuje czasem... Po prostu też bym już chciała.
Mam pytanko o ten sos słodko-kwaśny. Narobiłaś mi ochoty Można prosić o przepis?
-
Ewik - super podejście! Podoba mi się
Izik - Eklerka ma rację, ten detektor jest bezsensowny moim zdaniem. Ja się nim nie sugeruję wcale, bo tylko myli.
Eklerko - przepis na sos słodko-kwaśny: półka z przetworami w Biedronce MMM, pycha!
Eklerka, ulaa8 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Ewik - super podejście! Podoba mi się
Izik - Eklerka ma rację, ten detektor jest bezsensowny moim zdaniem. Ja się nim nie sugeruję wcale, bo tylko myli.
Eklerko - przepis na sos słodko-kwaśny: półka z przetworami w Biedronce MMM, pycha! -
Eklerka wrote:A dobry chociaż? Dodajesz coś do niego? Dawniej kupowałam jak szalona fix Knora spaghetti bolognese, ale złośliwce zmieniły skład i teraz jest dla mnie niejadalny
Ja unikam generalnie produktów z proszku. Jeśli już decyduję się na coś takiego, to sięgam po coś w słoiku i czytam, czy jest w miarę natułanie zrobione, bez miliona ulepszaczy.