Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie nie ja dzisiaj tylko rzeczy do szafy powkladalam i jakieś papiery. Mąż mi do pracy kupił pod laptopa urządzenie chłodzące i jutro będę mogła pracować z łóżka. Nawet nie tak źle. Rozprawy jutro wszystkie na dwa tyg odwołam i będę się cieszyć świętym spokojem od klientów. Pocztę wstrzymam na dwa tyg również i nic nowego nie dostanę także super
-
Cześć dziewczynki
Sara uważaj na siebie, wiem, że Cię korci żeby coś porobić w nowym gniazdku i na pewno jest wiele rzeczy do zrobienia, ale ostrożnie, powoli i nie przesadź.
Ja jak leżałam w ciąży, to wokół mnie był syf, brud i ubóstwo. Lubię mieć posprzątane, nawet bardzo lubię, a mojemu Mężowi wszystko jedno, ale wtedy musiałam odpuścić. Pamiętaj, teraz dziecko najważniejsze!
U mnie nowy cykl, jednak nic nie wyszło z poprzedniego, chociaż tak ładnie się zapowiadało teraz mamy zamiar jeszcze bardziej się starać, ale jak to zwykle bywa jak sobie człowiek coś zaplanuje... także nie napalam się, ale mam nadzieję
Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBibi u mnie weekend trochę pracowicie trochę leniwie Ale jak zwykle przeleciał w try miga.
Jadę właśnie do dentysty, dygu dygu już się boję co usłyszę.
Sarrrra no i super, że praca z domku do tego nowego domku czad i zazdroszczę, my nadal na wynajmowanym ale może już niebawem. Oszczędzaj się tam jak dziewczyny radzą i zostaw wszystko mężowi lub komuś innemu
Rucola czy Wy rozważacie IUI przy tych p.cialach?
Ja zawsze miałam problem z tymi testami owu a który dc masz?
JaKa trzeba sobie powiedzieć, że jak nie teraz to następnym razem i cierpliwie do celu Będzie dobrzeJaKa lubi tę wiadomość
-
Selina wrote:Bibi u mnie weekend trochę pracowicie trochę leniwie Ale jak zwykle przeleciał w try miga.
Jadę właśnie do dentysty, dygu dygu już się boję co usłyszę.
Sarrrra no i super, że praca z domku do tego nowego domku czad i zazdroszczę, my nadal na wynajmowanym ale może już niebawem. Oszczędzaj się tam jak dziewczyny radzą i zostaw wszystko mężowi lub komuś innemu
Rucola czy Wy rozważacie IUI przy tych p.cialach?
Ja zawsze miałam problem z tymi testami owu a który dc masz?
JaKa trzeba sobie powiedzieć, że jak nie teraz to następnym razem i cierpliwie do celu Będzie dobrze -
nick nieaktualnySarrrra wrote:Miałam selinko 2 dni temu 7demka na pół się przrpolowila i druga połowa wypadła:p a wszystkie żeby przed ciaza celowo zrobiłam:) w pt też mam dentyste
-
nick nieaktualnySarrrra wrote:Ale czemu nie załatwiłas? Mnie też coś wspominała o kanalowce.
-
Selina wrote:Bo nie mają mikroskopu jakby się okazało że i tu mam pozakrecane kanały i trzeba je czyścić, nawet mi nie otwierała tego zęba. Sama powiedziała że nie mają takiego sprzętu i muszę iść do kogoś innego#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
O proszę, wszystkie z zębami mają ten sam problem. Pisałam Wam, że w nasz wyjazd rocznicowy pękł mi na pół ząb leczony kanałowo. Też mam pół zalepione plombą i tak mam zamiar chodzić dopóki nie będzie wypadać. Koleżanka niedawno robiła takiego zęba tzn wstawiała nowego i zapłaciła okolo 1200 zł. Mam gdzies wydawac teraz tyle kasy skoro siedzi.
U mnie dzis 28 dc, generalnie zawsze mam już w tym dniu @ ale skoro zaczęłam brać luteine 22 dnia cyklu na 10 dni to pewnie wszystko się przesunie. Jest szansa, że jednak pomimo brania lutki okres się sam zacznie czy dopiero po odstawieniu? Zawsze miałam po odstawieniu ale nigdy tak późno jej nie brałam.
-
Dziewczyny widziałyście?
https://www.youtube.com/watch?v=EZHSuQAHzxc
bzykajmy się jak króliki, jedzmy marchewkę i kicajmy dużo. Oto droga do sukcesu i posiadania potomstwa
Poczytajcie sobie o kampanii Ministerstwa Zdrowia na rzecz płodności.Kropeczka1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny