Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarrrra wrote:Ja w ogóle nie um8em odczytać tych wyników selinko. Jakaś czarna magia. Przy nk miałam podobnie. Masakra.
Też miałam czas w szczególności po poronieniu że chciałam wszystkie badania swiata zrobić żeby tylko mieć poczucie że zrobiłam wszystko co mogłam podczas starań.
Rucola jak beta? Rośnie? Nie odzywasz się coś.w czwartek mam wizytę. Na razie emek uczy się dawać mi clexane i dziś było już naprawdę super, może nawet siniaka nie będzie
A co do moich bliźniaków, to na razie były 2 Pęcherzyki na usg i gin na razie nic nie wyrokował, bo uznał, ze jeden z pęcherzyków może się po prostu wchłonąć. czytałam i faktycznie często są 2 pęcherzyki na wczesnym etapie a potem jeden znika. Ale chcę wierzyć, ze będą 2 MaluszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 23:56
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Selinko z tego co się orientuję to ANA wskazują na problemy z autoimmunoagresją i nie wpływają bezpośrednio na plemniki czy zarodek i tak naprawdę warto będzie brać encorton albo metypred i to powinno rozwiązac problem. ja cały czas jestem na encortonie, da się żyć#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyRucola wrote:Selinko z tego co się orientuję to ANA wskazują na problemy z autoimmunoagresją i nie wpływają bezpośrednio na plemniki czy zarodek i tak naprawdę warto będzie brać encorton albo metypred i to powinno rozwiązac problem. ja cały czas jestem na encortonie, da się żyć
Ja już nie wiem w końcu czy ten mój wynik jest pozytywny czy negatywny. Niby na końcu są 3 plusiki, ale w tabelce wszędzie 0 jest. Nie umiem tego odczytywać
Życzę, żeby te 2 maluszki z Tobą zostały i nic się nie wchłaniałoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 01:33
-
Selina wrote:A możesz zerknąć na te moje wyniki? wrzuciłam na poprzedniej stronie na końcu
Ja już nie wiem w końcu czy ten mój wynik jest pozytywny czy negatywny. Niby na końcu są 3 plusiki, ale w tabelce wszędzie 0 jest. Nie umiem tego odczytywać
Życzę, żeby te 2 maluszki z Tobą zostały i nic się nie wchłaniało#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyRucola wrote:Właśnie patrzyłam na nie i nie moge ich rozszyfrować, bo noje wyglądają niby podobnie a jednak inaczej, ale wydaje mi się ze te wyniki nie swiadcza o chorobach tylko o tym, ze masz zwiekszona tendencje do zachorowania ( te rozne przeciwciala przyporzadkowane są toczniowi, rzs, zespołowi sjogrena) i generalnie wnoszą informacje, ze masz jakies przeciwciala i trzeba je wyciszyć zeby ułatwić zapłodnienie i zagniezdzenie. Ja to tak rozumiem. Nie pasuje mi tylko ta legenda, skąd w istatniej rubryce +++ skoro wczesniej nie było żadnego. To juz lekarz musi Ci zinterpretować
czekam spokojnie na wizytę u lekarza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarrrra wrote:Rucola a czemu bierzesz heparyne ? W końcu ja brałas od owulacji? Encorton to na te przeciwciala antyplemnikowe. A dupka bierzesz ? Czy lutke?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021