Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarrrra wrote:Ja w ogóle nie um8em odczytać tych wyników selinko. Jakaś czarna magia. Przy nk miałam podobnie. Masakra.
Też miałam czas w szczególności po poronieniu że chciałam wszystkie badania swiata zrobić żeby tylko mieć poczucie że zrobiłam wszystko co mogłam podczas starań.
Rucola jak beta? Rośnie? Nie odzywasz się coś.
A co do moich bliźniaków, to na razie były 2 Pęcherzyki na usg i gin na razie nic nie wyrokował, bo uznał, ze jeden z pęcherzyków może się po prostu wchłonąć. czytałam i faktycznie często są 2 pęcherzyki na wczesnym etapie a potem jeden znika. Ale chcę wierzyć, ze będą 2 MaluszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 23:56
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Selinko z tego co się orientuję to ANA wskazują na problemy z autoimmunoagresją i nie wpływają bezpośrednio na plemniki czy zarodek i tak naprawdę warto będzie brać encorton albo metypred i to powinno rozwiązac problem. ja cały czas jestem na encortonie, da się żyć#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyRucola wrote:Selinko z tego co się orientuję to ANA wskazują na problemy z autoimmunoagresją i nie wpływają bezpośrednio na plemniki czy zarodek i tak naprawdę warto będzie brać encorton albo metypred i to powinno rozwiązac problem. ja cały czas jestem na encortonie, da się żyć
Ja już nie wiem w końcu czy ten mój wynik jest pozytywny czy negatywny. Niby na końcu są 3 plusiki, ale w tabelce wszędzie 0 jest. Nie umiem tego odczytywać
Życzę, żeby te 2 maluszki z Tobą zostały i nic się nie wchłaniałoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 01:33
-
Selina wrote:A możesz zerknąć na te moje wyniki? wrzuciłam na poprzedniej stronie na końcu
Ja już nie wiem w końcu czy ten mój wynik jest pozytywny czy negatywny. Niby na końcu są 3 plusiki, ale w tabelce wszędzie 0 jest. Nie umiem tego odczytywać
Życzę, żeby te 2 maluszki z Tobą zostały i nic się nie wchłaniało#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyRucola wrote:Właśnie patrzyłam na nie i nie moge ich rozszyfrować, bo noje wyglądają niby podobnie a jednak inaczej, ale wydaje mi się ze te wyniki nie swiadcza o chorobach tylko o tym, ze masz zwiekszona tendencje do zachorowania ( te rozne przeciwciala przyporzadkowane są toczniowi, rzs, zespołowi sjogrena) i generalnie wnoszą informacje, ze masz jakies przeciwciala i trzeba je wyciszyć zeby ułatwić zapłodnienie i zagniezdzenie. Ja to tak rozumiem. Nie pasuje mi tylko ta legenda, skąd w istatniej rubryce +++ skoro wczesniej nie było żadnego. To juz lekarz musi Ci zinterpretować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarrrra wrote:Rucola a czemu bierzesz heparyne ? W końcu ja brałas od owulacji? Encorton to na te przeciwciala antyplemnikowe. A dupka bierzesz ? Czy lutke?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021