X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
Odpowiedz

Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka1986 wrote:
    Kurcze bo sama nie wiem co mi juz doskwiera w sumie ciagle piecze wszystko... w życiu infekcji nie miałam ale po shsg brałam prawie miesiąc antybiotyk i dopochwowe... w sumie jak teraz sobie myśle to zaczelo piec po miesiączce delikatnie... nie mam uplawow ani nic z tych rzeczy tylko to pieczenie... Selinko myślisz ze mogłabym spróbować na to pieczenie tego multigyn?
    Jak już po owu jesteś to nie zaszkodzi na pewno :) on ma w środku też aplikator taki długi i można sobie też głęboko zaaplikować i na zewnątrz też

• Kropeczka1986 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam do tej nowej gin kazała wsiąść Trivagin i Lactovaginal...

Nasz mały cudzie trwaj...<3

mhsvpx9ik2z006il.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka1986 wrote:
    Dzwoniłam do tej nowej gin kazała wsiąść Trivagin i Lactovaginal...
    Wiesz co mnie osobiście to nie pomagało :/ tzn na chwilę i później infekcja wracała. Ten żel jest dla mnie naprawdę zbawieniem

• Sarrrra Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selinko byłaś na becie?

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarrrra wrote:
    Selinko byłaś na becie?
    Jutro, dziś pracuje 9-20 i nie dalam rady
    Kochana nie nastawiaj się na dobre wieści ode mnie

• Sarrrra Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimo wszystko trzymam kciuki

Selina lubi tę wiadomość

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mocno trzymam i dawaj znac Kochana:*

mhsvpx9ik2z006il.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krew już upuszczona, wzięłam na cito, może k.13-14 będzie już wynik
    Kurde nie wiem czemu zrobiłam wczoraj wieczorem ten głupi test... Chyba dlatego że przeczytałam Sarrra że Tobie wieczorem wyszedł pozytyw ;] Coś mi tam majaczyło, ale taka jakby przezroczysta kreska, tak jakby to był ślad na teście na kreskę. Wywaliłem do kosza, to był Bobo test, kurde raz mnie już w bambuko zrobił :/ nie wiem czemu go kupiłam... Dziś wstałam i oczywiście dziada wygrzebałam z kosza i tak oto wygląda
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b477ff47979d.jpg

Wiem, że się nie odczytuje testów po kilku h i w ogóle ta kreska jest mega dziwna :/ jakaś cienka i znów nie różowa. Przysięgam, że jak to znów fałszywy alarm to nigdy więcej Bobo nie kupię!

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg mnie jest kreska :) Selinka nie chce zapeszać przed wynikami ale jupi!t

mhsvpx9ik2z006il.png

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy termin miesiaczki?

mhsvpx9ik2z006il.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka1986 wrote:
    A kiedy termin miesiaczki?
    Jak odstawie dupka hehe ;) jak dziś będzie negatyw w becie, to już wieczorem nie biorę, i pewnie niedziela-poniedzialek będzie @. Dziś mam 26dc (idę równo z miesiącem)
    Kochana ja wiem, że tam jest jakaś kreska, ale strasznie dziwna :/ tak jak mówię to test który wysechł i foto zrobiłam po chyba 10h, bo robiłam go wczoraj wieczorem. Wtedy coś tam majaczyło ale za cholere nie szło tego ująć aparatem a dziś jak go wygrzebałam z kosza to takie coś. Nie chcę się nakręcać naprawdę, bo te Bobo to jakieś cholery jedne są
    Kreska dziwnie cienka i nie różowa echh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 10:29

• Aishha Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina ja mialam nawet mocniejszą kreche po paru godzinach a beta wykluczyła ciąże. Robilam testy przez dwa dni i za kazdym razem to samo. Daj znać jak będziesz miała wynik, trzymam kciuki.

Ja test zrobię jutro ale wątpie że jest sens. Jajnik z torbielą mnie napierdziela, wydaje mi sie że on jednak jest przeszkodą.

Selina lubi tę wiadomość

m3sx3e3krfnotded.png

f2wl3e5e9cqikmzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aishha wrote:
    Selina ja mialam nawet mocniejszą kreche po paru godzinach a beta wykluczyła ciąże. Robilam testy przez dwa dni i za kazdym razem to samo. Daj znać jak będziesz miała wynik, trzymam kciuki.

Ja test zrobię jutro ale wątpie że jest sens. Jajnik z torbielą mnie napierdziela, wydaje mi sie że on jednak jest przeszkodą.
    Ano właśnie tak bywa, dzięki za tą info :)
    Ogólnie nie mam żadnych objawów, piersi nie tkliwe, ciut twardsze może ale jak to zwykle przed @ mam. Bóle brzucha ustały, może czasem mam zawroty głowy lekkie, ale po dupku też mi się tak zdarzało.

• Aishha Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już wczoraj odstawilam luteine ale jutro w razie czego zrobie test. mamy ten sam dzien cyklu przeca :)

u mnie teraz dosyć smutny czas, nie dośc, że ciągle jakies zmartwienia to moja mama była w szpitalu ze wzgledu na ciągłe złe samopoczucie i wykryto jej borelioze. Załamała się bo całe jej życie to walka o wszystko. Jest właśnie na wizycie i lekarza, który ma się nią zajać, mam nadzieje że da się to cholerstwo wybić.

Selina lubi tę wiadomość

m3sx3e3krfnotded.png

f2wl3e5e9cqikmzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aishha wrote:
    ja już wczoraj odstawilam luteine ale jutro w razie czego zrobie test. mamy ten sam dzien cyklu przeca :)

u mnie teraz dosyć smutny czas, nie dośc, że ciągle jakies zmartwienia to moja mama była w szpitalu ze wzgledu na ciągłe złe samopoczucie i wykryto jej borelioze. Załamała się bo całe jej życie to walka o wszystko. Jest właśnie na wizycie i lekarza, który ma się nią zajać, mam nadzieje że da się to cholerstwo wybić.
    Polajkowalam za testowanie

Przykro mi z powodu mamy :/ borelioza to niestety cholerstwo. Wybić na amen się nie da, ale można w znacznym stopniu się pozbyć i zmniejszyć dolegliwości, zapewne różne antybiotyki. Polecam w trakcie terapii pić ziele czystka 2-3x dziennie i mąż mojej klientki łykał jeszcze Borelis Pro z firmy Duo Life-na necie do kupienia lubelskie niektórych zielarskich albo że zdrowa żywnością. Niestety tanie nie jest, ale zawiera 100% substancji czynnych a nie 20-30% jak to jest w innych suplementach. Tam też jest głównie czystek, oprócz tego czosnek i coś tam jeszcze

• Aishha Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak o ziołach wiem, przeszperałam intenet i wczoraj już towarzyszyłam mamie w piciu czystka żeby bylo jej raźniej. W zeszlym roku sama go pilam po laparoskopii, warto wrócic. U mnie w zielarskim są pozostałe zioła do kupienia, widzę że są wlasnie skladnikami leku o ktorym piszesz takze bez sensu kupować to wszystko w jednym bo za zioła nawet połowy ceny tego leku nie wydam. Zdzierusy! A antybiotyk będzie jeden, w formie kroplówki przez miesiac czasu podawany. Trzeba za kuracje okolo 1000 wydać.

m3sx3e3krfnotded.png

f2wl3e5e9cqikmzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety beta 0,13 :(

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( bardzo mi przykro... cos czuje ze u mnie tez nic z tego przez ta infekcje... No nic trzeba żyć dalej i starać sie znow... kolejny cykl kolejna szansa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 12:54

Selina lubi tę wiadomość

mhsvpx9ik2z006il.png

• Aishha Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina wrote:
    Niestety beta 0,13 :(

:(((( przykro mi Sela...

Selina lubi tę wiadomość

m3sx3e3krfnotded.png

f2wl3e5e9cqikmzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2018, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny. W takich momentach wszelką energia i siły uchodzą. Mam ochotę zaszyć się pod kocem z winem i tona słodyczy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 13:24

‹‹ 843 844 845 846 847 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ