Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropeczka, Aisha gratuluję synków, chłopaki są super!!!!
A ktoś moze wie co u Selinki? Seli, jesli czytasz to napisz co u Ciebie? Mam nadzieję, że sytuacja rodzinna się poprawiła :*Kropeczka1986, Aishha, Selina lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Sarrrra wrote:Dziewczyny a ja już wolne. Teraz będę robić tylko jakieś pojedyncze rzeczy drobne pisma itd. Resztę robi mąż i mogę zająć się wyprawka itd.
Sarrrra lubi tę wiadomość
-
U mnie tez coraz ciężej, tym bardziej że przez kolejny tydzień mam pod opieką 9latka i nie mam totalnie czasu dla siebie. Gotowanie, sprzątanie, umyć, położyć spać, organizować atrakcje...masakra czasem. Tyle dobrego ze po pracy mąż na jakiś czas znajdzie mu zajęcie.
U nas dziś zaczął się 3 trymest, ogólnie czuje się dobrze ale jestem ciągle przemeczona i nie mam jak położyć się wcześniej spać niż 23. W dzień jak mi się uda poleżeć 15 min to cud.
Wyprawka ubrankowa prawie jest ale tylko chlopieca a coś ciągle z tyłu głowy mi siedzi, że jeszcze może być różnie. Za 3 tyg usg więc będzie na bank wiadomo.
-
Cześć dziewczyny😁 aż głupio mi tu pisać i długo się wahałam, bo po tak długiej przerwie raczej nie będę mile widziana... Ale co tam. Nie nadrobie tych miesięcy i setek postów, które przez ten czas natworzyłyście, ale już na tej ostatniej stronie widzę jakie tu szczęście i błogosławieństwo zagościło❤ Gratuluję Sarrrra, Aishha, Kropeczka 😘😘😘 wspaniałe wiadomości, baaaaardzo się cieszę, że się Wam udało. Życzę Wam żeby dzieci urodziły się zdrowe, a dla Was dużo siły i radości z macierzyństwa.
Co u pozostałych dziewczyn?
Moi chłopcy lada moment skończą 9 miesięcy. Nie mogę w to uwierzyć, tak ten czas szybko leci. Dzień, kiedy przyszły na świat to tak jakby było wczoraj, nie ogarniam... Bywa ciężko, ale jest mnóstwo radości z tych małych bobasków😊 kocham ich nad życie❤❤ i wszystkim Wam życzę tego samego.Aishha, Selina lubią tę wiadomość
Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
Dziewczyny mam stres pomocy! Wczoraj po dość intensywnym spacerze przy sikaniu wyleciał ze mnie taki glutek wielkości pol paznokcia był bezbarwny i rozciągliwy... jestem nad morzem i od wczoraj sie zamartwiam... czy taki sluz jest Oki?Nasz mały cudzie trwaj...
-
JaKa dziękujemy za miłe słowa, Tobie i rodzinie również wszystkiego dobrego!
Kropka, takie coś podobne do sluzu w dni płodne raz na jakiś czas to normalne, mamy tam tego bardzo dużo więc tak jak woda ma prawo wyplywac. Jeśli nic nie boli, nie masz plamien i możesz zerknąć palcem delikatnie czy szyjka jest wysoko to jest ok.
-
Aisha to właśnie było taki glutek zbity nie wodnisty - myślisz ze takie cos jest tez Oki? Próbowałam dotknąć szyjki ale nie sięgnę poza tym jest tam duzo luteiny takiej rozpackanej... nic mnie nie boli poza krzyżem który czuje od kilku dni ale to efekt jazdy autem... niestety tak mam przy dłuższym przebywaniu w pozycji siedzącej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2019, 19:57
Nasz mały cudzie trwaj...
-
Kropeczka1986 wrote:Aisha to właśnie było taki glutek zbity nie wodnisty - myślisz ze takie cos jest tez Oki? Próbowałam dotknąć szyjki ale nie sięgnę poza tym jest tam duzo luteiny takiej rozpackanej... nic mnie nie boli poza krzyżem który czuje od kilku dni ale to efekt jazdy autem... niestety tak mam przy dłuższym przebywaniu w pozycji siedzącej...
Kropeczka1986 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy wyszły Wam może leukocyty w moczu - właśnie odebrałam wyniki i są obecne 10-12 wpw - napisałam do gin kazała zrobic posiew i brać urosept... a ja oczywiscie posiewu nie zrobię bo mocz powinien byc poranny...Nasz mały cudzie trwaj...
-
Kropeczka1986 wrote:Dziewczyny czy wyszły Wam może leukocyty w moczu - właśnie odebrałam wyniki i są obecne 10-12 wpw - napisałam do gin kazała zrobic posiew i brać urosept... a ja oczywiscie posiewu nie zrobię bo mocz powinien byc poranny...
Kropeczko miałam takie leukocyty dostałam antybiotyk i było ok.
Musisz postarać się bardziej na spokojnie podchodzić do ciąży bo się wyk9nczysz. Wszelkie odbiegi od norm w wynikach to też może być skutek ciąży tylko.Kropeczka1986 lubi tę wiadomość