FASOLKOWE PORADY
-
WIADOMOŚĆ
-
Dora wrote:1 czerwca w Smyku ma być obniżka 50%
w takim razie od rana będę go okupować
Dzisiaj rano dzwonili do mnie ze Smyka w sprawie mojej reklamacji, którą złożyłam 5 dni temu. W marcu kupiłam maskotkę-pozytywkę uruchamianą sznureczkiem. I ostatnio sznureczek się rozciągnął i już tak zostało Na szczęście miałam paragon i zaniosłam zabawkę do sklepu. Przyjęli reklamację i mieli naprawiać lub wymienić na nową zabawkę. A dzisiaj zadzwonili, że mogę odebrać kasęShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Shagga_80 wrote:she wrote:ano tak - ale już od lipca waga zacznie spadać liczę na to!
Jeśli zdecydujesz się na karmienie piersią, to baaaaaaardzo szybko stracisz tych kilka dodatkowych kilogramów Ja przy Kubie przytyłam z 18kg a pierwsze 10 kg straciłam po dwóch tygodniach A potem już spadała na łeb na szyję
PS. Mam taki programik na kompie do zaznaczania cyklu i też jest tam miejsce na wagę no i nie zaczynałam od początku, ale w 4tym m-cu ważyłam 44,1 kg (nie wiem więc dokładnie od jakiej wagi zaczynałam w sierpniu) a przed samym porodem ważyłam 59kg (17.05) a 05.06 ważyłam już 49 (a 22.05 urodziłam)
Też tak szybko zrzuciłam - nawet z nawiązką na minusie, na co liczę i tym razem!
Ja to jak gdzieś z dzieckiem chodziłam (czyt. do przychodni, na szczepienia i inne) to wszystkie babki: lekarski, pielęgniarki mówiły, że ja przez to karmienie zaraz zniknę za to Mały był kluska jak nie wiem -
Też zawsze czatuję na okazje:-) Właśnie kupiłam sobie kilka luźniejszych szmatek po okazyjnej cenie, a córeczce bodziaki:-)
W sumie to już mam chyba komplet ciuszkòw na pierwsze 3 miesiace:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 12:27
Shagga_80, she, anna_w lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyAmicizia wrote:A ta promocja w smyku to na caly asprtyment czy tylko na czesc, bo moglabym cos z tych bardziej ciazowych rzeczy kupic skurat bede pewnie po pierwszej wtplscie
W Smyku to raczej dla dzieci rzeczy a nie dla Matki..zresztą skoro z okazji dnia Dziecka to pewnie na artykuły dla dzieci
PS. Ja ostatnio kupiłam córce Koleżanki na 3 urodzinki piżamkę w Smyku ...z Myszką Mini (w sklepie internetowym, ale z dostawą do Empiku - za darmo dostawa A jako,że to ma być dla dziewczynki z Gdańska to będą musieli sami sobie odebrać z Empiku ).Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 20:54
-
Hej, ja tylko pokrótce - na wczorajszej wizycie u gina OK, choć byłam mocno rozczarowana, że nie zrobił mi USG Już się stęskniłam za widokiem mojego malucha. No ale co zrobić. Pogrzebał mi tylko w kluczowych miejscach, orzekł, że wszystko OK, zapisał więcej Tardyferonu, skierował na połówkowe za 3 tygodnie, w sumie to nawet nie zbadał bicia serduszka... Lypa, panie, lypa!
No ale liczę na to, że nadrobię sobie ten niesmak na USG za 3 tygodnie
Aha, no i zapomniałam wziąć karty ciąży, więc w ogóle kicha Ale ze mnie sklerotyk!Shagga_80, BellaRosa, she lubią tę wiadomość
-
Hej mauysiu, hej dziewczyny Co do wczorajszego usg połówkowego to wszystko jest w porządku, dzidzia rozwija się jak trzeba, wszystkie narządy prawidłowe:) Okazuje się że będzie dziewczynka Waga 430 g.
Niestety nie udało się zrobić fotki w 4d bo mała odwróciła się pleckami, także nawet nie mam co wrzucić Wam na FBmauysia, she, BellaRosa, Dora, Rucia lubią tę wiadomość