Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Teraz widzę , że juz trochę nie myślę bo odpowiadając Kic trzy razy napisałam, że będę jechać po 19. 😂
Irysko to już ładna wagę ma synek! Który centyl?
Biedronko czyli jutro będzie już śliczny pęcherzyk w macicy widoczny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2020, 17:36
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Lelek wrote:Ewa88 - my mamy u synka materac hevea, pianka-lateks
super sie sprawdza, Młody śpi na nim mniej wiecej od 6 miesiaca życia, bo wczesniej mielismy dostawke do naszego lozka.
A bez babybjorna nie wyobrazam sobie zycia 😂 to ile razy uratował mnie i moglam zrobic w spokoju obiad z widownia za plecami bylo nieocenionedo tego zabieraliśmy go doslownie wszedzie bo zajmuje malutko miejsca - jak jezdzilismy do rodzicow na weekendy, albo do znajomych.
Lelek, Lalia, Anet.kaa, dmg111 lubią tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
Biedroneczko, to wszystko wygląda jak zdrowa ciąża 😍 teraz tylko potwierdzenie na USG
Wik, dzięki za info. Już jej przekazałam 😘 Trochę oboje zawalili. Jadą dziś do przychodni 😊
Annia, ale jestem podekscytowana 😊 Oby wszystko poszło szybko 😊
Annia, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Leukocyty tez mam podwyzszone w moczu 3-5 norma do 5. W normie ale wyzsze niz
Zazwyczaj. Bakterie,szczawiany d.liczne i nablonki b.liczne. Na razie sie nie martwie,dopoki lekarz nie powie ze jest zle to sie nie bede martwic.za tydzien wizyta wiec sie okaze.
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Inaa89 wrote:A odczuwasz jakieś bole?
Sama byłam zdziwiona, że dostałam skierowanie do szpitala, ale powiedział, że cukrzyca ciążowa i w sumie w piątek już powinnam trafić, więc lepiej żebym poszla.kic83, Sylwucha, Iryska, kar_oliv, SzalonaOna, doomi03 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Lalia ja z bujaczkow mialam 4Moms Mamaroo , niestety cena dosc powala bo nowy ponad 1tys, my kupiliśmy uzywany za ok 500zl ale za ta cene tez udalo nam się sprzedać wiec nie byliśmy nic stratni 😉 ale bylam z niego naprawde megaa zadowolona. Od samego początku. Imitował ruchy takie jak dziecko ma w brzuchu mamy i wiele innych funkcji. Synek go uwielbial. Wygląda to tak.
Ale mialam tez dla starszych synków cos takiego jak Kic i tez bylam zadowolona. Choc nie każdy z chlopcow chciał korzystać 😉 takze tu jest wszystko naprawde zależne od dzieci i ich upodobań 😉Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualnykłot wrote:Ja też kupilam babybjorn używany i każda koleżanka/klientka która go ma mówi że nie wyobraża sobie bez niego życia 😅 także cieszy mnie to że wybrałam ta opcje a nie Bujak z muzyczka, światełkami etc
My mielismy jeszcze bujaczek Bright Starts - ale niestety nie zrobil na naszym dziecku wrazenia:( tzn zrobil, jak juz wazyl 8,5kg i sam sie przemieszczał - wtedy chcial sam do niego wchodzic, a bujaczek jest do 9kg 😂
Fajne jest to, ze babybjorn trzyma cene i mozna go sprzedac za dobrw pieniadzekłot lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Bardziej takie napięcia macicy i bóle miesiączkowe. Ale wychodzi na to, że ja chyba dość wysoki próg bólu, bo np badanie rozwarcia dla mnie jest bezbolesne.
Sama byłam zdziwiona, że dostałam skierowanie do szpitala, ale powiedział, że cukrzyca ciążowa i w sumie w piątek już powinnam trafić, więc lepiej żebym poszla.02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Iryska wrote:Może za mało pijesz ? Duża gęstość moczu wyszła? Nie martw się morfologią krwi, moje leukocyty są dużo powyżej normy, niby tak może być 😉
Gestosc po srodku mniej wiecej 1.02. A normy 1.015-1.030. Pije sporo, sporo sikam, ostatnio rzeczywiscie wody mniej a wiecej sokow do rozcienczania-domowych. To juz taki stan ze chyba ciagle cos bedzie wychodzic i sie czepiac jakies dziadostwo 🤷🏻♂️
Zobaczymy co doktorek powie za tydzien🔸28 lat
Chyba zarządzę rodzinna zrzutę i na mikołajki zamiast prezentów zażyczymy sobie po 100zl od rodziców, teściów i przyszłego wujka (mojego brata a przyszlego chrzestnego) i dołożymy resztę i kupimy tego babybjorna bo będę żałować 🙈 a zresztą chcemy kolejne dziecko więc to inwestycja 🤣Inaa89, dmg111, kar_oliv, kłot lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iryska wrote:Ania, a Ty czujesz jakoś te regularne skurcze? Czy tylko taki ciągły ból miesiączkowy?
Inaa lekarz powiedział , że jest regularna akcja skurczowa i że do szpitala. Ja zapytałam czy dzisiaj czy kiedy, a on że dzisiaj mam jechać, że spakować się na luzie i zgłosić się. Że nawet jak się wyciszy to w szpitalu powinni jutro w piątek wyindukować, bo w sumie tak się należy przy cukrzycy.Inaa89, Iryska, kar_oliv lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Annia powodzenia oby było szybko mało boleśnie.
Chyba jednak coś pospie w nocy stresu jakby trochę mniej lekarz na obchodzie rzucił do mnie : a co ten szef od Pani chce przecież pęcherzyk w macicy jestAnnia, Edyciak, Inaa89, Lalia, calanthe, Sylwucha, Enigvaa, dmg111, Ounai, kar_oliv, doomi03, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
Lalia dziękuję za podeslanie materaca 😘
Ostatecznie wezmiemy Hilding dobranocka , to jest pianka wysokoelastyczna, ma super opinie w Internecie i ma wszystkie certyfikaty plus nawet instytutu matki i dziecka, w obu sklepach materacowych nam go polecali najbardziej, koszt to 189 więc normalnie.
Edyciak właśnie spojrzałam do książki i tylko utwierdzilam się w przekonaniu, że ten hilding jest ok
Ale jak tak patrzylam w Internecie to wszystkie te materace co wymienilyscie tu są spoko, tylko kokos odchodzi chyba powoli od standardu, więc myślę , że tu nie ma co już długo kminic
Kic dzięki za opinie, utwierdzilas mnie co do klupsia i dzis zamawiam
Anniaa!!!! ✊✊💪💪
Biedronko nie mogło byc inaczej z tą beta, na usg juz calkiem wyjdzie, że ciąża jest w macicyLalia, kic83 lubią tę wiadomość
💙
💗 -
nick nieaktualnyEdyciak wrote:A to badanie rozwarcia boli?
Ja dostalam od mojej gin prezent przed porodem, na wywołanie - masaz szyjki macicy... I pamietam, ze mialam ochote jej oczy wydrapać tak mnie bolalo 😂 a w trakcie porodu, to nie zwracałam na to uwagi bo bylam zajeta skurczami
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:A to badanie rozwarcia boli?
Edyciak lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Co do materacy to podobno ważne jest też aby pokrowiec można było prać w 60°C i aby był jak mniej pikowany a jak najbardziej równy
Ania czekamy na dzidzieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2020, 18:07
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo