Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Mnie nie. Ale inne kolezanki mówiły , że jak ktoś im dotykał szyjki, żeby sprawdzić rozwarcie to straszny ból.
Annia, jeszcze się okaże, że jesteś urodzona do rodzenia i pójdzie szybko bez bólutego Ci życzę. Nami się nie przejmuj, my tu spokojnie poczekamy na info
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2020, 19:35
Edyciak, Inaa89, Lalia, dmg111, kar_oliv, Wik89 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
nick nieaktualnyLelek wrote:Ja dostalam od mojej gin prezent przed porodem, na wywołanie - masaz szyjki macicy... I pamietam, ze mialam ochote jej oczy wydrapać tak mnie bolalo 😂 a w trakcie porodu, to nie zwracałam na to uwagi bo bylam zajeta skurczami
A badanie rozwarcia myślałam, że to się zwyczajnie ręcznie robi. No mnie jak ten lekarz od seksistowskich tekstów badał, to chodziłam cała razem z fotelem. 😂 Więc średnio przyjemne to było. 😂 -
Edyciak wrote:Masaż szyjki macicy to tak, jest bolesny. 😉 To chyba odklejanie powięzi tak właściwie, więc każde rozklejanie powięzi boli. Jak to.robie pacjentom to też mają ochotę mnie kopnąć. 😁
A badanie rozwarcia myślałam, że to się zwyczajnie ręcznie robi. No mnie jak ten lekarz od seksistowskich tekstów badał, to chodziłam cała razem z fotelem. 😂 Więc średnio przyjemne to było. 😂Wik89 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Lalia, Inaa89, Iryska, Edyciak, kar_oliv, kkasia, Annia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia wrote:Hej. Na KTG mam regularne skurcze, nie są one jakieś potężne, ale są regularne. Rozwarcie na 3 cm, doktor dał mi skierowanie do szpitala, właśnie się na spokojnie pakuje.
Annia lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Dziewczyny, wyszłam właśnie od lekarza.
U mojego lekarza serduszko biło pięknie. Sprawdzał 3 razy, biło miarowo bardzo ładnie. Powiedział mi, że mogłam być na tamtym badaniu zestresowana, a byłam, mogłam za mało wypić tego dnia, za mało elektrolitów itp. Kazał się nie martwić, po prostu iść na te badanie 3 prenatalne do tamtego lekarza.
Niestety mam dużo odpoczywać, bo mam twardy brzuch, mam brać magnez i dalej progesteron.
Dostałam antybiotyk, sprawdzał mi nerki i mam zastój w prawej nerce i faktycznie tam mnie ciągle boli, dostałam antybiotyk na 7 dni teraz i probiotyki dopochwowe.Anet.kaa, Edyciak, Inga28, Iryska, kic83, kar_oliv, Ounai, doomi03, Annia, Ewa88 lubią tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Lelek wrote:Ja dostalam od mojej gin prezent przed porodem, na wywołanie - masaz szyjki macicy... I pamietam, ze mialam ochote jej oczy wydrapać tak mnie bolalo 😂 a w trakcie porodu, to nie zwracałam na to uwagi bo bylam zajeta skurczami
Moja położna taki prezent zrobiła mi dwa razy 🙈
Już na końcu jej powiedziałam że ma kończyć bo zacznę krzyczeć 🙈😂 -
Iryska wrote:Ounai, powiesz mi jak to jest z igłami do wstrzykiwaczy z insuliną? Faktycznie trzeba wyrzucać po każdym wstrzyknięciu czy jedną igłę można użyć kilka razy?
Iryska lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
nick nieaktualny
-
Annia wrote:Mnie nie. Ale inne kolezanki mówiły , że jak ktoś im dotykał szyjki, żeby sprawdzić rozwarcie to straszny ból.
Pewnie na przyjęciu do szpitala będziesz mieć znowu ktg, więc dawaj znać co Ci wyszłoAnnia lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Dziewczyny kolezanka chce dać mi taki zestaw, dostala w prezencie ale miala juz zamówiony swój i do córeczki uzywala tamtego a ten schowała do szafy i tak tylko lezal. Bedzie pasowal wrazie co ido chlopca i dziewczynki?
kic83, Lalia, calanthe, Sylwucha, Nowastaraczka, Ounai, dmg111, Wik89, kłot lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inaa89 wrote:
No pewnie! Jest śliczny jak najbardziej
Ja mam po córce szary wózek, szare nosidełko, szary miałam leżaczek (sprzedałam), szare krzesełko do karmienia 😂 Córka ma teraz w pokoju szary dywan w motylki, więc myślę żeby brać skoro koleżanka chce dawaćInaa89, Wik89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Inaa bierz 👌
Doomi ma chyba podobny zestaw6z miętą dla Kacperka 🤔😘Inaa89, doomi03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwa88 wrote:Mnie też czeka w przyszłym tygodniu krzywa cukrowa 😯 mój gin mówił żeby nie jeść min 8 max 12 godzin. I teraz pytanie do mam z cukrzycą 😊 ile godzin na czczo jest najbardziej wiarygodne? Podobno jak za długo się czeka to cukier wzrasta we krwi z głodu a jak za krótko to może nie spaść wystarczająco...
Ewa88 lubi tę wiadomość