Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Kłot, gratulacje! 💙 Nie jest ważne jak się rodzi, najważniejsze jest zdrowie Twoje i Twojego dzieciatka! 💙 Ależ słodziakiem musi być Twój synuś 😍 odpoczywajcie teraz oboje i uczcie się siebie wzajemnie 💙 pogratuluj też tatusiowi! 💙
Annia, my czekamy na nasz Muuvo quick 2.0 🤣🙈
Ale raczej nie planujemy jakiś wielkich terenowych wycieczek czy wertepów 😅 na codzień będą głównie miejskie chodniki, a w weekendy u moich rodziców wiejskie drogi, ale nie wyboiste, więc może damy radę 👍
To ciekawe jaki jest muuvo quick, skoro muuvo quick 2.0 ma właśnie znacznie poprawioną amortyzację 😳Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Iryska wrote:Hihi, obstawiam Sylwię 😁
Ale wczoraj wieczorem miałam taki ból miesiączkowy, że aż poszłam do WC sprawdzić czy nie krwawię 🤷
Kłot, dzielna mamo! Gratulacje! Troszkę Cię pomęczyli 😞, ale najważniejsze, że maluch jest już po drugiej stronie brzucha 😍kic83, Annia, Lalia lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Myślę, że Sylwia Was przegoni
-
Nie bylo mnie na forum 2 dni i nie jestem wstanie juz nadrobić 🙈
Lalia przepiękny pokoik , naprawdę wyglada cudnie 😘
Kic trzymam ogromne kciuki aby synek jutro byl juz glowka w dole 🥰
Przez 2 dni ciagle bylismy gdzies w rozjazdach stad nie mialam czasu ani chwili na forum.
Dzis po obiedzie chcemy pojechac na spacer do lasu, dzieci sie wybiegają a i może znajdzie się jakieś grzybki 😊Annia, Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Nie bylo mnie na forum 2 dni i nie jestem wstanie juz nadrobić 🙈
Lalia przepiękny pokoik , naprawdę wyglada cudnie 😘
Kic trzymam ogromne kciuki aby synek jutro byl juz glowka w dole 🥰
Przez 2 dni ciagle bylismy gdzies w rozjazdach stad nie mialam czasu ani chwili na forum.
Dzis po obiedzie chcemy pojechac na spacer do lasu, dzieci sie wybiegają a i może znajdzie się jakieś grzybki 😊Inaa89 lubi tę wiadomość
-
kłot wrote:Cześć dziewczynki 🤗 u mnie były trochę przejścia, najpierw zero postępu przez 24h, później oxy, faktycznie wywołały skurcze, skakałam na piłce razem z mężem, szyjka ładnie się wtedy skróciła, ale rozwarcie było cały czas na 3-4 cm. Dostałam znieczulenie ale po nim fkatycznie nie czułam prawie żadnych skurczy, szyjka nadal się nie otwierała. Potem spadło nagle tętno maluszka, podłączyli mnie do tlenu i kazali bardzo głęboko oddychać, wpadłam w panikę, przewracali mnie z boku na bok i uciskali brzuch, przyszla dr i pyta jaka decyzja a ja ze taka co będzie najlepsze dla maluszka i zrobili mi cc. Piotr urodził się o 14:40 12.09, 2690g,53cm. Jest przesłodki. Po cc czułam się jakby ktos obdzieral mnie ze skóry, ale już jestem na chodzie, zaraz dostanę małego i mam nadzieję że się po karmimy 🥰
Brawo mamusiuogromne gratulacje
-
SzalonaOna wrote:A. Mi apka pokazuje że na ten tydzień przyrost wagi jest między 8 a 11 kg i to wporzo! Spokojnie, po Tobie nic nie widać
może będę się mniej dołować przy niej
-
Iryska, Lalia, Zulugula, Inga28, Ounai, dmg111, kic83, Annia, Marti29, Julik, SzalonaOna, Ewa88 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Anet.kaa wrote:I kazał trzymać dietę? A co w ogóle mówił o tych planach ma Kliniki?
Powiedział żeby nie jeść słodyczy i tłustych rzeczy 🤷🏻♀️ Ale sam dodał że nie widać po mnie, ale musi zwrócić uwagę 😅
Powiem Ci że całkowicie zapomniałam zapytać, budyń w głowie 😂 -
Nowastaraczka wrote:Laila, pokoik piękny - mam pytanko o lampkę chmurkę - skad jest i czy jest na kabelku czy baterie?
Kłot gratulacje, duzo siły i zdrówka dla Was ❤
Lampka jest z Ikei, jest na kabelku i ona daje takie baaardzo delikatne światło, ja ją kupiłam z myślą o przewijaniu w nocy lub później o usypianiu 😉
https://www.ikea.com/pl/pl/p/upplyst-lampa-scienna-led-chmura-bialy-30424516/Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Kłot gratulacje! Jesteś dzielna💪
Tez mi się wydaje, że nastepna Sylwia 😊😘
Ja wczoraj pochodzilam na czworaka i dziś rano jakbym czuła kopniaki nogami nad pepkiem ale potem znowu jakby w poprzek leżał 🙄 Chyba faktycznie ma jeszcze trochę miejsca.Sylwucha lubi tę wiadomość
💙
💗