Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wszystkie wasze maluchy sa cudne , niewiarygodne, że czas tak szybko leci i są już takie duże niektóre wasze pociechy, pamiętam jak chwaliłam się⏸ i gratulowałam wam waszych pozytywnych testów ciążowych i jeszcze niedawno poganialysmy Onuai zeby w końcu urodziła i rozpoczęła nasze fale porodów i tak się stało juz połowa z nas rozpakowana 😲😲.. Patrząc na wasze malenstwa nie mogę doczekać się swojego serduszka. Zostało mi tak niewiele . 😇💙💙💙💙
Annia lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Zulugula wrote:Jak ja mam go przystawiac co chwila jak go dobudzic nie mogę 🤦♀️
i Ty też odpoczywaj kiedy on śpi.
kic83, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Stokrotka027 wrote:Dziewczyny wszystkie wasze maluchy sa cudne , niewiarygodne, że czas tak szybko leci i są już takie duże niektóre wasze pociechy, pamiętam jak chwaliłam się⏸ i gratulowałam wam waszych pozytywnych testów ciążowych i jeszcze niedawno poganialysmy Onuai zeby w końcu urodziła i rozpoczęła nasze fale porodów i tak się stało juz połowa z nas rozpakowana 😲😲.. Patrząc na wasze malenstwa nie mogę doczekać się swojego serduszka. Zostało mi tak niewiele . 😇💙💙💙💙
Dziewczyny, odstawiłam słodycze i w tydzień -0,4kg. Byłby sukces gdyby nie to, że startowałam z pułapu 77kg 🙈 Czy jest tu któraś jeszcze, która tak dużo waży czy tylko ja jestem małym grubaskiem? -
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Masz rację, Marta już prawie sama trzyma głowę. Czasem troszkę jej leci ale już mało co trzeba ją asekurować. Z pozycji półleżącej zaczyna się podciągać do siadania, a leżąc na plecach sama obraca się na boki i próbuje się przewrócić na brzuch. A przecież ja ją dopiero co przywiozłam ze szpitala.
Dziewczyny, odstawiłam słodycze i w tydzień -0,4kg. Byłby sukces gdyby nie to, że startowałam z pułapu 77kg 🙈 Czy jest tu któraś jeszcze, która tak dużo waży czy tylko ja jestem małym grubaskiem?Ounai lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Niby 3 centymetry, chociaż mówiła babka ze dwa palca na spokojnie wklada, więc może już cos bliżej tego 4 cm się rozwiera.
Właśnie staram się zbierać siły i najeść bo bede jutro dlugo na czczo w takim razie... Ale cos mnie mocno podbrzusze boli okresowo i co jakis czas chyba skurcze mecza (macica sie napina i podbrzusze boli wtedy mocniej)... Ale tfu tfu nie zapeszam. Zaraz i tak będę miala ktg (chociaz takim przedpotopowy sprzętem). -
Ounai, z synem słuchamy czasem radia internetowego dla dzieci i taka piosenka ostatnio wpadła nam w ucho. Może Tobie też się spodoba 😉
https://youtu.be/8lUGwohNNWgsuzi1994 lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Zulugula wrote:Dzis waga 3260, czyli spadek od wczoraj 60g jeszcze, razem spadek 280g. Pobrali badania i wzieli maluszki ze sobą, zobaczymy co powiedzą
Nic się nie martw.Zulugula lubi tę wiadomość
-
Zulu, Ty tak na świeżo, możesz nam opowiedziec jak u Ciebie się rozwijały skurcze? Tak od pierwszej Twojej myśli że coś się dzieje, przez aplikacje do liczenia częstotliwości i decyzję o tym że jedziecie do Szpitala? Od razu skurcze pojawiły się mocne czy nabierały na sile?Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
nick nieaktualny
-
Nadzieja94 wrote:Hej mamuśki wczoraj miałam wizytę u gin
Malutki waży 1300g i ulozenie ma już główkowe według wymiarów małego termin swój syprzedza znowu na 7luty szyjka 3,9cm i to tyle z dobrych wiadomości.
Ogolnie lekarka nie była zadowolona z wyników moczu i chciała mnie położyć do szpitala ale powiedziała że mam powtórzyć za 7 dni i wtedy będzie decyzja jeśli będą źle to od razu szpital i jeszcze ta cukrzyca dała mi czas 2 tygodnie jeśli będą przekroczenia duże to też do szpitala.
Już ryczałam w tym gabinecie, mówiła że mam ciążę z obciążeniami(mutacje Niedoczyność antykalugulant teraz jeszcze cukrzyca i ten mocz) że będzie się zastanwiać czy nie zakończy ciąży wcześniej niż w terminie. Mówiła że i tak by chciała mnie do siebie na oddział porobić badania i poobserwować ze mam sie przygotować na szpital. Ale ze mam sie na zapas nie denerwować bo to jeszcze gorzej. Byłam tak robita wczoraj że nie miałam po tej wizycie siły na nic
Także, jeśli będzie konieczne abyś się położyła to kładź się, będziesz spokojniejsza pod dobrą opieką.
Waga maluszka już jest piękna!Iryska, Annia lubią tę wiadomość
-
Casteam ale będą piękne zdjęcia!
Ja w ramach rekompensaty za ten czas w szpitalu też rezerwuje sesję noworodkowo rodzinną. Zarabiam na ubezpieczeniu leżeniem więc zasponsoruje rodzince zdjęcia, a co!Angie1985, Ounai, KarolinaMaria, Enigvaa, kic83, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość