Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, która składała ponaglenie/skargę do ZUS?
SzalonaOna lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Czuję się zawstydzona, bo.... ja nawet nie mam tylu przypraw 😂🤦♀️ ale kucharka ze mnie marna. Oregano, bazylia i zioła prowansalskie załatwiają wszystko.
Iryska, Ania81, dmg111, Ladyo, kar_oliv lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Czuję się zawstydzona, bo.... ja nawet nie mam tylu przypraw 😂🤦♀️ ale kucharka ze mnie marna. Oregano, bazylia i zioła prowansalskie załatwiają wszystko.
To i tak dobrze , ja pamiętam czasy jak mialam jedną słuszną przyprawę - WEGETE 😂Ounai, Ania81, KarolinaMaria, dmg111, Ladyo, Suszarka, kar_oliv, Mlodamezatka, Ewa88 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulu, Ty naprawdę używasz tych wszystkich przypraw? ja połowy nie wiedziałabym do czego dodać 🤭
Ounai, super, że mąż się poprawia 👌 mam nadzieję, że jeszcze ten zastój da Ci w końcu spokój 🤨
Annia, a jak Twój zastój?😘
Inaa, Tymcio wczoraj 3 miesiące skończył! Robiliście zdjęcie w tych samych porteczkach?🤩
Mój Aleksander dzisiaj kończy 3 miesiące 💙 jestem w szoku jak ten czas leci! 🥺Tak bardzo się zmienia z każdym tygodniem 😍 i tak trudno mu zrobić zdjęcie żeby nie było rozmazane 😅
Proszę nie cytować zdjęciaZulugula, kiniusia270, SzalonaOna, Enigvaa, Nikaa92, Ania81, KarolinaMaria, dmg111, Martt95, Annia, Ewa88 , Ladyo, Suszarka, kic83, kar_oliv, Belie, Inaa89, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Lalia, tak, używamy wszystkiego
do tego stopnia, że z przypraw robimy jeszcze osobną przyprawę 🙈 z przepisu, nie że sami wymyślamy 😀
niby człowiek wie, niby czlowiek widzi suwaczki, a i tak zdziwienie, że Olek skończył juz 3 miesiące! 😳 jaka super wiosenna stylówka 👍 zdrówka dla Olcia z okazji miesięcznicy 😘
My w sobotę mamy wyzwanie ze zdjęciem 😁 faktycznie często sa rozmazane , bo taka prędkość ruchu, że aparat nie ogarnia😅Lalia, dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Wycieczka do przychodni z dwójką się udała. Lekarka popatrzyła mi też na pierś. Powiedziała, żeby bepanthen maść używać zamiast lanoliny bo jest silniejsza i maści nie trzeba zmywać do karmienia. Mówi że nie czuje zastoju, ale Marta za płytko łapie brodawki, więc mam przypilnować i zrobić sobie usg piersi. I tak miałam zrobić więc dobra okazja się nadarza.
Marcie bepanthen mam smarować a Tymek ma tylko katar. Mam mu dawać pelavo.Lalia, Enigvaa, Ania81, Wik89, dmg111, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Zulu, to była najbardziej "wiosenna" koszulka jaką znalazłam w szafie w tym rozmiarze 😅 miał mieć jeszcze takie fajne zielone spodnie, ale są sporo za długie (mimo, że też 68) więc najwyżej będą do kwietniowej, wielkanocnej foteczki 😁
Zazdroszczę umiejętności korzystania z takiej ilości przypraw! Bo to chyba najprostszy sposób na urozmaicenie dań 🤩 muszę się chyba wkręcić w temat i coś poeksperymentować 🤔
Ounai, super że masz taką ogarniętą lekarkę 👌 dużo zdrówka dla Was wszystkich 🥰🥰🥴Ania81, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Lalia dziękuję, że pytasz. Wydaje się, że wczoraj Mikołajowi udało się ściągnąć ten zastój. Ale biorę jeszcze dzisiaj ibuprom i lecytynę i bardzo pilnuje częstego karmienia. Wczoraj nawet nie dałam mu słoiczków, żeby jadł jak najwięcej piersi.
Ale twój Olek urósł! Taki duży chłopak się z niego zrobił!Nie mogę się napatrzeć na tego przystojniaka.
Dziewczyny, jak ja patrzę na Wasze przyborniki w kuchni to ja jednak jesetem ch... Pani domu.
Mikołaj ma 7800g, 73 cm, nie musimy już kontrolować USG brzuszka, tylko za rok. Dobre wiadomości.USG bardzo mu się podobało, oglądał całe badanie na ekranie i był bardzo zaciekawiony. Chyba będzie z niego radiolog.
Lalia, Zulugula, dmg111, Nikaa92, Iryska, kic83, kar_oliv, Ania81, Suszarka, Wik89, Inaa89, Nowastaraczka, Fragaria lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia
super że Mikołaj ściągnął Ci zastój i cieszę się że na usg brzuszka wszystko dobrze.
Laila
ale Aleksander już urósł, jak ten czas leci!Lalia, Annia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia, Ounai
możecie po krotce napisać odnośnie rozszerzania diety.
Przez pierwsze dwa tygodnie po jednym nowym produkcie wprowadzamy każdego dnia po dwie łyżeczki, najpierw warzywa.
Po 2 tygodniach smak słodki czyli owoce.
Potem leci mięso z warzywami, ryby, kasze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2021, 16:06
Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Hej hej dawno mnie tu nie było ale widzę że sporo sie działo. Gratulacje dla świeżo upieczonych mam 🥳🥳
Ounai wow pozazdrościć efektów z dieta...Moja szlag trafił. Polecam robiona masc chłodząca ale nie ta na wazelinie. Na suche plamy u Kuby zdziałała cuda plus priobiotyk dla dzieci z AZS, Latopic. Po 1.5tyg stosowania nie ma prawie śladu po.czerwonych i suchych plamach na ciele.
Olus jak pięknie rośnie 🥰🥰
My dzisiaj byliśmy na szczepieniu a wczoraj skończyliśmy 5 miesięcy....czas szybko płynie. Kubuś wazy 7660g i mamy zielone światło na rozszerzanie diety. Mamy zacząć od kleiku ryżowego bezmlecznego a później warzywka. Wczoraj neurologopeda pokazała i wytłumaczyła sposoby karmienia i dawania wody w późniejszym czasie bo narazie mamy dawać z butelki a po 6miesiacu z otwartego kubeczka, żadnych bidonów i dzióbków. Polecila łyżeczki z babydreama te płaskie i wąskie.
Motylku skargi i ponaglania nie wiele dadzą niestety. Pisalam i dzwoniłam do nich pare razy a i tak trzymali się 30dni. Trzymam kciuki żeby jednak szybko rozpatrzyli Twoj wniosek.
Mój syn przestaje się śmiać i uśmiechać jak widzi telefon xD ale udało mi sie wyłapać maly uśmiech to się nim pochwalę.
Miłego dnia dla wszystkich 😁
P.s. Natchnełyście mnie i zaczelam ogarniać szuflady i szafki...narazie zaczelam od łazienki. Zobaczymy jak to dalej pójdzie xDLalia, kic83, kar_oliv, Annia, Wik89, Suszarka, Inaa89, KarolinaMaria, Zulugula, kiniusia270, dmg111, Nowastaraczka, Ania81, Martt95 lubią tę wiadomość
-
Kicuś jeden produkt dwa trzy dni z rzędu, potem coś nowego znowu i kilka dni z rzędu i tak około 2 tygodnie. Owocki to raczej na końcu niby.
Ladyo pięknie poukładane. Super porządek.
Ja to jestem typowa chuj.owa pani domu w pełnej krasie. 😂😂😂😂😆😆😆
Czasami mam wyrzuty sumienia jak patrzę jak macie poukładane i posprzątane ale szybko mi przechodzi. 😂😆kic83, Annia, Nikaa92, Zulugula, dmg111, Ania81, Martt95 lubią tę wiadomość
-
Dziękujemy za komplementy 😍😍😍
Nikaa, ale Kubuś ma świetny outficik 🤩🤩🤩 mały przystojniak z niego!💙💙💙Nikaa92, Nowastaraczka lubią tę wiadomość