Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dmg, wszystkiego najlepszego dla Julci 🥰! Widzę, po suwaczku że kończy 5 msc 🤯 ciągle zapominam że ma urodziny z Aleksemu Kic 😁 pokaż zdjęcie księżniczki 😍
kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Ounai - świetny pomysł z tą ściana! Mega 😍
Co do buntu, ja niestety widzę, że im więcej swobody w bajkach, telefonach i tabletach, tym gorzej. Dlatego jak widzimy że dzieciaki zaczynają "gwiazdorzyc", to od razu ucinamy wszystko. I szybko wraca ich zachowanie do normy. Niestety, drastyczne, ale przynosi efekty. Dzięki temu też wiedzą, czym grozi takie zachowanie.
Nie wiem czy to wychowawcze czy nie, ale uwierzcie mi, mając tyle dzieciaczków to bajki najczęściej nas ratują. Choć jak wszyscy są w domu, to naprawdę ładnie się bawią, a to lego, a to rysują właśnie. Problem się pojawia jak nie ma Z. Albo F. W domu. Wtedy nuda i wkraczają bajki...SzalonaOna lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
Milka.K wrote:My zaliczyliśmy właśnie wizytę domową pediatry, bo Alek jak nigdy nie śpi w dzień, dziś zasypiał co chwile np. podczas przewijania i do tego nie potrafił się wybudzić do końca z drzemki i bardzo płakał. Od 2 dni robi dużo kupek wiec baliśmy się, że się nam odwodnił.
Oczywiście jak pediatra przyjechała to dziecko zadowolone, uśmiechnięte i ożywione. Stwierdziła, że to wszystko to prawdopodobnie dolegliwości przez mój błąd żywieniowy i zaleciła probiotyk i restrykcyjną dietę dla mnie. Jeśli się pogorszy mamy jechać na izbę przyjęć po kroplówkę.
Strasznie się tym zestresowałam, a biedak ma dziś naprawdę ciężki dzień 😔
Dużo kupek to znaczy ile?O ❤️
Z ❤️ -
kar_oliv wrote:Lalia co to za kanał na yt? Chętnie obejrzę te filmiki 😊
Kar, to po angielsku ale prostym językiem a dodatkowo napisane i pokazane wszystko 👍 kanał się nazywa Pathways
https://youtube.com/playlist?list=PLyPj1_Wge_0Tux6IfrqG2JBQQx9fZFPma
Jak klikniesz nazwę kanału, a później playlistę to tam są właśnie te które ja oglądałam Baby Milestones Birth to 2years old oraz Games to play with your 0-3 months baby.kar_oliv, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Dziewczyny ja zaraz chyba wyjdę z siebie i stanę obok. Od 22 pobudki co 5 do 30 minut. 🤯
Annia
Łącze się w bólu 😭Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia, Kic, ja też dziś team "wrak po nocy "😓 Jestem z Wami dziewczyny 🫂. Zasnął kolo 18:40 spoko, i do 22:40 spał ok; za to od 22:40 do 5:15 kiedy to zakończył nocny sen budził się chyba z 10 razy 😒😣. Idę po jakąś kawę dożylnie 😉42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Anniu, mam nadzieję że cała noc tak jednak nie wyglądała 🥺🥺🥺 to jakiś koszmar 😔
Kicuś, u Ciebie też taki dramat? Tak mi przykro 😟
Ściskam Was mocno 😘 -
Emdar, masakra 🥺 ładuj tej kawy podwójną dawkę, a Julkowi może tak melisa?😅
emdar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Ounai, świetna ściana! 😍😍😍
Motylku, to w tym tygodniu kończysz szkolenia i za tydzień oficjalnie zaczynasz pracę?🙂
Suszarka, dzięki za polecenie staników z alles, zwłaszcza z allegro! Zamówiłam jeden, 75E beżowy, i niby jest dobry, ale miski mogłyby być większe, więc zamówiłam dwa 75F (beż i czarny) i sprawdzę co lepiej leży 🤣 dobrze, że to Allegro i mam Smart więc mogę zamawiać i odsyłać bez strat 😁 i tak na razie "na oko" uważam, że są warte swojej ceny 👍
Nowastaraczka, Anetka Wy polecalyscie topy do karmienia z H&M? 😅 O jak dobrze, że się skusiłam i zamówiłam od razu cztery (biały, czarny, beżowy i błękitny)! 😂 Mam rozmiar S, od dołu ta guma fajnie podtrzymuje, no może od góry mam trochę większy dekolt, ale ogólnie rewelacja. Dzisiaj założyłam w domu pierwszy raz bez stanika i o matko jak wygodnie!! Włożyłam wkładki laktacyjne i szczerze, to biust wyglądał tak samo dobrze jak w tym staniku bezszwowym. I super wygodnie się karmi, nie ma brzucha na wierzchu 👍a później już samodzielna praca 🙉
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lalia mam taką kartkę od neurolog z wypisanymi umiejetnosciami na kazdy miesiac to wrzucę zdjecie po drzemce, myśle że Olus wszystko robi super ale fizjo nie zaszkodzi jak czujesz potrzebe 💕❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2021, 08:29
KarolinaMaria, Lalia, Ounai, dmg111, kic83, kar_oliv lubią tę wiadomość