Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas Franek jakieś dwa tygodnie temu poszedł do swojego pokoju a ma 2.5 roku a i tak przychodzi w nocy.
Ja żeby nie wstawać w nocy do dziecka łóżeczko miałam przerobione na taką jakby dostawke czyli jeden bok miałam ściągnięty i materacyk przykręcony mniej wiecej na poziomie łóżka teraz zrobię tak samo, ale mam dużą sypialnie i mogę sobie na to pozwolićDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Lalia u mnie bylo to różnie, najstarszy syn poszedl do swojego pokoju mając 3 miesiące. A następni tak mając 6miesiecy. Tylko ze u nas chłopcy spokojni, ladnie spali itp wiec nie miałam obaw ze tak szybko 😉😘 A teraz nie wiem, Tymek chyba będzie z nami do czasu aż będzie mieścił się w dostawce, a potem już do swojego pokoju do łóżeczka 😉
Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Zulugula wrote:Kurde chyba Tomek ma jakas alergie. Ale czy to możliwe, ze dopiero teraz wychodzi?? Nic nowego raczej nie jadłam. A podejrzewam alergie, bo wyskakują mu jakies kropki sporadycznie na ciele, i dzis któraś z Was pisala o jakichś suchych plamach na ciele i przebierajac gościa rano wyczulam takie suche miejsca na rękach, praktycznie ich nie widać tylko z bliska dopiero. Jeśli to jest alergia na bmk to ja umrę z głodu, ja nic innego prawie nie jem😔 kupki musztarda ale ostatnimi czasy z ziarenkami a zawsze była "czysta woda " .
Edit : i kaszle ni z gruchy ni pietruchy a Suszarka chyba dziś pisała, że u kogoś to był objaw
Zuulu ja też umre z głodu, mam takie ciśnienie na nabiał że to masakra.
Chyba jutro umówię wizytę u pediatry.
Jak macie zdjęcie jakiejś kupki ze śluzem to możecie podesłać.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2021, 20:26
Anet.kaa, Lalia, KarolinaMaria, dmg111, kiniusia270, Nowastaraczka, emdar, kic83, Suszarka, Ania81, Ounai, kar_oliv, Enigvaa, Ladyo, Ewa88 , Inaa89, Martt95, Lulu83 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Dziękuje dziewczyny za odpowiedź w sprawie alergii.
Zapiszę ją jutro do pediatry bo te objawy mnie niepokoją.
Nie wiem czy to ten skok, ale mamy problemy z karmieniem. O ile o 17, 19:30 i s nocy ładnie je, to od 7 rano tylko po troche przez cały dzień i generalnie cycek parzy. Dziś przed 12 zmusiłam ją szumem suszarki i karmieniem nosząc aby zjadła troche ale wyła jak nie wiem co, w końcu troche pojadła i zasnęła aż z tej męki jedzenia.
Na spacerze po pół h od tamtego karmienia syrena, darła sie na pół parku, pierwszy raz łzy jej leciały. Przystawiłam ją znowu w to zimno, troche zjadła i znowu ryk przy cycku. Ululałam ją i śpi do teraz ale zaczyna mnie to stresować.
Moje dziecko ma tak małą wagę (dopiero dobiliśmy do 5kg) że nie możemy sobie pozwolić na takie pochlipiwanie. Miałam już dziś ochotę kupić MM i sprawdzic jak będzie jeść. -
Dziewczyny które wstają tak często do dzieciaczków (Kic, Emdar, DMG i wszystkie inne) jesteście bohaterkami! Naprawdę dla mnie mamy nieśpiących dzieci powinny dostać dodatkową emeryturę !
Lalia, dmg111, emdar, kic83, Ania81, Annia, Ewa88 , Lulu83 lubią tę wiadomość
-
Anetko, a ten zmniejszony apetyt nie ma związku z podejrzeniem tej alergii? Bo u mnie mimo, że Olek to glodomor, to jak jest bardzo niewyspany albo boli go brzuszek albo nie może zrobić kupki to cyc to wróg. Wtedy próbujemy go ululać na rękach, albo w bujaczku i dopiero na pół śpiaco udaje mi się go nakarmić.
Zulu, powodzenia w IKEA 😁😁😁
Dzięki za odpowiedź dziewczyny 😘 ja się oczywiście liczę z tym, że Olek nadal będzie spał z nami w łóżku, a później pewnie tuptał do nas do łóżka 😅 bardziej byłam ciekawa, czy i kiedy eksmitowalyscie niemowlę ze swojej sypialni. Spróbujemy na noc przenieść Olka do łóżeczka i jego pokoju, a jak to się nie sprawdzi to przeniesiemy łóżeczko do naszej sypialni, jakoś upchamy😅 -
dmg111 wrote:Wcześniejszą, bo tamtej nie dożyjemy, hahaha 😂
Dziewczyny, uważajcie na zakupy online w Sinsay. Dawno temu robiłam większe zakupy, między innymi miałam rozmiary 74 zamówione, które teraz wygrzebałam z dna szafy i chciałam wyprać. Jakie moje zdziwienie jak z foliowego opakowania z dwupakami body (na opakowaniu napis 74, 6-9miesiecy) wyciągnęłam body w rozmiarze 68... 🙄dmg111 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulu, Zanzibar matczyny na całego 🏖! A jeszcze jak np.zahaczysz o Rossmanna czy inne Hebe to rozpusta na maksa:)
Ja też mam właśnie matkowy Zanzi; stary z Julkiem od dwóch godzin są na spacerze 🥰☺. Matko,co tu robić z wolnym czasem 😉Lalia, dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualnyEmdar, Zulu ale wam dobrze 🥳🥳🥳😍😍😍. Nalezy sie wam 🥳🥳🥳.
Ja uspalam malego na spacerze, i po powrocie do domu spal az cale 5 min, normalnie szal cial😂😂😂🥴🥴🥴🥴. Udalo mi az przebrac, i umyc kubek. Ciekawe jak mi obiad wyjdzie. Teraz sie karmimy.
Laila u mnie przeprowadzki do wlasnego pokoju odbywaly sie w roznym wieku. Najstarszy synek zostal weksmitowany w wieku 3 lat, ale czasami spal z nami. Corcia przez dluzszy czas nie chciala spac we wlasnym pokoju. Udalo sie jak miala 3 i pol roku.
Mlodszy syn wprowadzil sie od nas po 3 urodzinach. Lozko swe lubi, ale czesto mnie wolal na poczatku. Teraz juz zadko sie zdarza.Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Ania81, dzięki. Link zapisany.
Mąż jednak chyba pojedzie po ten test dla Tymka. Tylko nie wiem jak ja mam mu sama pobrać krew. Będzie się darłkic83 lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Anet.kaa wrote:No to u nas bardzo podobnie.... tylko kupki w 2 połowie dnia kleksy zielone, nie wiem czy ze śluzem, bo cieżko mi to rozpoznać.
Zuulu ja też umre z głodu, mam takie ciśnienie na nabiał że to masakra.
Chyba jutro umówię wizytę u pediatry.
Jak macie zdjęcie jakiejś kupki ze śluzem to możecie podesłać.
U nas nie są zielone, a śluzu jest sporadycznie i nie dużo, ale ponoc takie śladowe ilości są w normie i tego się trzymalam. Są tylko białe ziarenka od ok 2tyg ale tez czytalam, że to ok. Tez muszę nas umowic do pediatry, akurat jest alergologiem, zobaczymy co powie. Masakra jestem zdołowana.
Wgl drugi dzień z rzędu synkowi wyszły za dnia takie czerwone policzki i tez czytalam , że rumień jest objawem💙 11.2020
💗 11.2023 -
Jednorożec89 wrote:A wiesz że to test na przeciwciała? Nie pokazuje aktualnego zakazenia tylko obecność przeciwciał, czyli może wyjść pozytywny u zaszczepionego albo ozdrowieńcaBOY 2015
GIRL 2020