Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha Zulu dlaczego mnie to nie dziwi 😂 faceci to faceci, nie zrozumiesz 😂😂😂 Podsumowując, mój mąż zrobi wszystko co mu powiem, a mnie szlag trafia ze trzeba mu mówić, bo dla mnie to są rzeczy oczywiste. To tak jakbym miała mu mówić żeby sobie tyłek podtarl po skorzystaniu z wc 😀 są pewne rzeczy które powinny być zakodowane w głowie!
Ounai, Lalia, Suszarka, Zulugula, Ania81, Clover, SzalonaOna, Nowastaraczka, Enigvaa, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Mój szwagier stracił węch i smak ja się z nim z miesiąc nie widziałam ale co z tego jak mój mąż z nim pracuje i chodzi tam dość często. Fuck tylko tego brakowałoDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
Dla mojego dziecka życie na plecach straciło sens 😳😳😳 obraca się na brzuch, leży z 15 min, męczy się, więc go odwracam na plecy, ale stęka z niezadowolenia i po 5 sekundach znowu przekręca się na brzuch, tyle że nie zdążył się zregenerować więc stęka że nie ma sił 🤣
kiniusia270, Zulugula, Ania81, Clover, Nowastaraczka, Karenira, Fragaria, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:My chyba tez zainwestujemy w drugi odkurzacz ale jednak w jakis irobot czy coś. U nas nawet pionowy chyba nie zda egzaminu, odkurzamy 2 razy w tygodniu a teraz jak jest wózek w domu to trzeba codziennie przeleciec żeby było naprawde czysto, takto sam pojezdzi i poodkurza 🤭
Lalia, nie prostuj. Ładniej Ci w pokręconych
A mój mąż w, cóż... Nie ogarniam jego sposobu myślenia 🙈Lalia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Lalia wrote:Dla mojego dziecka życie na plecach straciło sens 😳😳😳 obraca się na brzuch, leży z 15 min, męczy się, więc go odwracam na plecy, ale stęka z niezadowolenia i po 5 sekundach znowu przekręca się na brzuch, tyle że nie zdążył się zregenerować więc stęka że nie ma sił 🤣
Welcome in Jęczyland 🤣 dla mnie ten czas był bardzo wyczerpujący hahahaLalia lubi tę wiadomość
💙
💗 -
Dzisiaj była położna. Trochę mnie zmartwiła🤦🏽♀️
Asia nie przybrała na wadze, trochę niby spadła. Dzisiaj miała 2865g a we wtorek niby było 2920g. Duzo mi spi, ciężko ja wybudzić tzn... wybudzi się ale na cycu odlatuje mimo moich starań. Czasem czuje i słyszę ze zabiera duze łyki ale nie trwa to długo z 5 minut i po jedzeniu, później małe ssanie i co jakiś czas większy łyk.
Mam się nie stresować i robić wszytsko by w nocy tez jadla i w środę zobaczymy co z tego wyjdzie. Bo ona w nocy to jak dorwie cycuszka to spi w najlepsze.
Dzisiaj zaczynam zabawę z laktatorem. Narazie małymi kroczkami. Metoda 7-5-3 po karmieniu. Za pierwszym razem odciągnęłam 90ml. Za drugim 40ml. Jeszcze w nocy mam zamiar odciągać jak nie będzie chciała ssać. I dam jej to odciągnięte.
A co z tym piwem na laktację? Obojętnie jakie 0,0% czy jakieś konkretne?Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
nick nieaktualnyZulu irobot nie da rady, moje mlodszd szczescie jak zaczelo blw to jedzonko mozna bylo znalesc wszedzie. Odkurzalam million razy dziennie. Musialam przegladac zabawki, bo rozne rzeczy mozna bylo wsrod nich znalesc (chlebek, pozostalosci banana i inne takie tam).
Co do mezow. Moj lubi porzadek, nawet czasami sam z siebie poodkurza. Ale co do ubran do nie mam slow. Dla niego mozna wyprac gacie z delikatna bluzka🤦♀️. Albo po miec porzadek w szafie, jak i tak sie zrobi balagan. Potrafi tez zostawic gatki w lazience zamiast do kosza na bielizne wrzucic🤦♀️🤦♀️. Ale i tak jest lepiej niz bylo. Ciezka to byla droga, ale warta.
Moj syn stwierdzil, ze matce wolne po szpitalu sie nie nalezy, i doslownie mnie zamorduje. Nie zlazi z rak wcale. Wozek dzis nagle stal sie niewygodny. Dobrze, ze chociaz na play macie sie pobawil.Zulugula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngie1985 wrote:Czyli z tego co czytam w każdym domu jest takie krzesło /fotel hańby na którym pełno łachów wisi. U mnie jest takie w kuchni. Zrobiłabym wam zdjęcie ale normalnie wstyd. 🤦♀️
My mamy w swojej lazience wieszak wstydu, maz magazynuje tam ubrania, bo moze jeszcze ubierze🤦♀️🤦♀️🤦♀️.dmg111 lubi tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Hahaha Zulu dlaczego mnie to nie dziwi 😂 faceci to faceci, nie zrozumiesz 😂😂😂 Podsumowując, mój mąż zrobi wszystko co mu powiem, a mnie szlag trafia ze trzeba mu mówić, bo dla mnie to są rzeczy oczywiste. To tak jakbym miała mu mówić żeby sobie tyłek podtarl po skorzystaniu z wc 😀 są pewne rzeczy które powinny być zakodowane w głowie!
Angie, ja zlikwidowałam w domu krzesło hańby, to teraz mamy komodę wstydu. Mąż kładzie swoje rzeczy na niej albo na podłodze obok. Miejsca w szufladach ma dużo, ale widocznie za ciężko mu otworzyć i schować. No i jeszcze by trzeba było składać te ciuchy - nieee, za dużo roboty z tym 😂 -
Ania81 wrote:My mamy w swojej lazience wieszak wstydu, maz magazynuje tam ubrania, bo moze jeszcze ubierze🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Mój buduje wieże z ubrań pralce 🤣 dzisiaj jak sprzątałam to znalazłam tam trzy pary jeansów do pracy (codziennie bierze sobie inne więc po co chować), koszulka i dresy do sklepu/wynieść śmieci (ubrane tylko na chwilę) , koszulka i szorty po domu (przecież się nie pobrudził) i piżama 😁 owszem, wyskładane w kostkę ale tylko czekać kiedy ta pół metrowa budowla runie 😂Ladyo lubi tę wiadomość
-
Mart mleka masz pewnie wystarczająco dużo tylko Joasia zasypia i nie pije tyle ile trzeba. A może spróbować pozycji z pod pachy? Mi się tak najlepiej karmi i słyszę jak Jagunia przełyka. Przy niej lepszy wypływ i może więcej pociągnie?
Chciałbym się pochwalić dzisiaj byliśmy na sesji. Jagoda całą sesje nie spała więc będzie dużo zdjęć z oczkami otwartymi. Już nie mogę się doczekać efektów.
A to moja tygodniowa laleczka.
Proszę nie cytować. 🙂Martt95, Lalia, Zulugula, kiniusia270, Clover, KarolinaMaria, calanthe, emdar, SzalonaOna, kar_oliv, Ounai, Karenira, Fragaria, Suszarka, Enigvaa, Ladyo, Ania81, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Martt95 wrote:Angie, ale ślicznotka ❤❤❤❤❤❤
Co do pozycji, jakoś tak? 🤔
Martt95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Mój buduje wieże z ubrań pralce 🤣 dzisiaj jak sprzątałam to znalazłam tam trzy pary jeansów do pracy (codziennie bierze sobie inne więc po co chować), koszulka i dresy do sklepu/wynieść śmieci (ubrane tylko na chwilę) , koszulka i szorty po domu (przecież się nie pobrudził) i piżama 😁 owszem, wyskładane w kostkę ale tylko czekać kiedy ta pół metrowa budowla runie 😂
U nas tak bylo jakis czas temu, ale na podlodze w lazience (mamy osobna niz dzieci), no ale ze runelo, to zamatowal wieszak na scianie (o ktory prosilam juz jakis czas), I tam wiesza🤣🤣. Czekam, az wszystko pospada to moze ulozy w szafie (a ma duzo miejsca). 🤦♀️🤦♀️🤣🤣🤣Lalia lubi tę wiadomość
-
Martt, ja karmiłam pozycją krzyżową, to jest tak jak spod pachy tylko dziecko masz z przodu i przy drugim cycu 😅 dzięki temu lewą ręką trzymasz lewą pierś, a prawą główkę dziecka i masz możliwość ładnie sobie chwycić swoją pierś (tak ścisnąć żeby brodawka wyskoczyła do przodu) a prawą rękę masz wzdłuż ciałka dziecka i w dłoni trzymasz główkę i jak Ci mała nie będzie się chciała przystawić to łatwiej nakierować główkę na pierś 🙂
Martt95, Karenira lubią tę wiadomość