Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Conversy ma 31, adidasy 33, ale realnie myślę że 32. Tymek trochę zły że sznurowane, ale są tak ładne, że go przekabaciłam, a mąż mówi że gdyby były takie męskie to by się minuty nie zastanawiał tylko brał
A Filip jaki ma rozmiar? Bo on chyba większy jest od Tymka.
Wiki ma 30, ale teraz kupiliśmy jej dwie pary nowych butów 31, żeby pochodziła dłużej niż miesiąc
Inaa89, Lalia, Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Anniu
bardzo mi przykro z powodu taty, u mojego zdiagnozowano raka prostaty 12 lat temu i siłą walki, dzięki operacji wycieli mu go i wyszedł z tego.
Gratulacje dla Mikołaja!!!Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualnyHejka Hejka. Dopiero się ogarniam. Ja dziś pół dnia z Kornela i Matylda zamierzam spędzić na świeżym powietrzu. Dodatkowo robimy też te ognisko, więc sobie posiedzimy fajnie...
U nas cieplutko, słoneczko, więc trzeba korzystać, naprawdę! Brakuje mi takich letnich dni!
Dziewczyny, a może któraś z Was nosi rozmiar 40 i pozbywa się garderoby? Chętnie popatrzę na coś fajnego na lato...Inaa89, Lalia, Clover lubią tę wiadomość
-
Kic fajne adidaski, widać że delikatne i leciutkie mogę spytać gdzie kupiłaś?02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inaa89 wrote:Kic fajne adidaski, widać że delikatne i leciutkie mogę spytać gdzie kupiłaś?
Oczywiście, na eobuwie, była jeszcze od regularnej ceny zniżka 20 zł, zawsze coś, mega lekkie i wygodne, Sketchersy to super buty, mąż w takich też chodzi.Lalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
[/url]
U nas też dzisiaj piękne słoneczko, zaliczyliśmy już spacer 6 km. Lokalna rzeka wylała i na polach i łąkach stoi woda, pierwszy raz widzę coś takiego odkąd tu mieszkam 😮 Zaraz jemy obiad, później mąż jedzie do pracy na drugą zmianę a ja planuję poleżeć sobie na leżaku w ogrodzie z książką, a Olek mam nadzieję będzie spał w wózku 😁 Miłego dnia! 😘
Lalia, Inaa89, Karenira lubią tę wiadomość
-
My po spacerze 5,5 km 💪 po obiedzie 🤭 tata na drzemce, Olek przy cycu z nadzieją że zrobi sobie drzemkę z mamą 🤣 a pogoda jest tak piękna, że chyba nie wytrzymam i po południu zaliczymy jeszcze jeden spacer 🤩☀️
Inaa89, Nowastaraczka, emdar lubią tę wiadomość
-
Widzę ze dziś piękna pogoda u wszystkich 😍 ale bym już z wózkiem na spacer poszła! Ale jeszcze chwilkę muszę poczekać. Mąż w pracy do 19, a ja z J. byłyśmy rano na rocznicy komunii siostrzenicy, potem z moja siostra i jej dziećmi na lodach. Teraz zabieram się za cotygodniowe prasowanie, żeby znowu wystawka koszulek mogła przez tydzień leżeć na stole 😂😂😂
Ounai, Lalia, Inaa89, Suszarka, emdar, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Widzę ze dziś piękna pogoda u wszystkich 😍 ale bym już z wózkiem na spacer poszła! Ale jeszcze chwilkę muszę poczekać. Mąż w pracy do 19, a ja z J. byłyśmy rano na rocznicy komunii siostrzenicy, potem z moja siostra i jej dziećmi na lodach. Teraz zabieram się za cotygodniowe prasowanie, żeby znowu wystawka koszulek mogła przez tydzień leżeć na stole 😂😂😂
Ladyo lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Hej
Dzięki dziewczyny za wsparcie , jesteście niezastąpione 😍
Mam takiego newsa, że Maja dzisiaj zrobiła kupkę!! Mieliśmy ciężki wieczór i noc , Bo strasznie ją męczyło to, ale o 7 wielka radośćobyło się bez wlewki i czopa (polecala położna i już mieliśmy kupione i chcieliśmy dzisiaj podać) , tylko wczoraj daliśmy dicoflor.
Mam nadzieję, że to nie jednorazowe i dalej nie będzie problemów....
Dzięki dmg za polecenie kolektora, już zamówiony.
Dzisiaj byliśmy na spacerku krótkim, Maja trochę poplakala, trochę pospala
Niestety z kp dalej słabo....serce mnie boli jak ją przystawiam i jak z nią walczę przy cycu, ona ryk, ja ryk...Ona głodna, leniwa, chce już, a musi się nameczyc...z butli ma raz dwa....
Nie wiem jakie ilości jej podawaćodciągam swoje, ale nie są to super ilości...teraz np podałam 45 ml swojego i 45 ml mm....z piersi raczej nie zjadła....Nie wiem czy nie jest głodna...cdl wyliczyla zapotrzebowanie jej na ok 500-550 ml na dobę...tylko ile z tego cyca, jesli w ogole ciagnie ;( Wczoraj np podalismy więcej mojego mleczka odciagnietego niż mm...
Jakie mm polecacie? Podajemy bebilon advance na razie ,kupione na szybko...
A to moje słoneczko 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2021, 17:34
Lalia, SzalonaOna, Iryska, Karenira, KarolinaMaria, Inaa89, kiniusia270, Nowastaraczka, Zulugula, Suszarka, Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My byliśmy na spacerze od 15 i dopiero wróciliśmy do domku. Nirwiem w sumie ile przeszliśmy km ale chyba dużo bo nogi czuje w tylku 🤣 Tymek spał od samego początku i teraz nadal śpi w domu czyli już łącznie prawie 4 godz 😅
Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Inaa89 wrote:My byliśmy na spacerze od 15 i dopiero wróciliśmy do domku. Nirwiem w sumie ile przeszliśmy km ale chyba dużo bo nogi czuje w tylku 🤣 Tymek spał od samego początku i teraz nadal śpi w domu czyli już łącznie prawie 4 godz 😅
U nas coś Michałek szaleje, dzisiaj w nocy budził się co 2 h na jedzenie! Czy jest to możliwe że dziecko, które przesypialo całe noce aż tak się zepsuło?😖12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
nick nieaktualnyMy od 13 do teraz byliśmy na ognisku. Pogoda piękna. Matylda pospala, zjadła mleczko i posiedziała grzecznie w wózku. Pogoda mega ☀️☀️☀️ a jutro i pojutrze jeszcze ciepłej 😍 Aż żal, że pracuje 😪
Ale mam wolne w środę i czwartek, to może uda też mi się skorzystać z pogodyInaa89, Lalia lubią tę wiadomość
-
My też pół dnia na spacerze nawet Franek dał radę iść sam za raz mi pewnie padnie jak mucha.
Zauważyłam że Jaś ma za dużo przestrzeni w łóżeczku i mu to ewidentnie nie odpowiada bo w gondoli pięknie spi a łóżeczko jest problemowe wiec zamowiłam mu kokon na allegro. Zobaczymy co będzieLalia lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:Śpi potem w nocy jak się wyśpi w dzień?
U nas coś Michałek szaleje, dzisiaj w nocy budził się co 2 h na jedzenie! Czy jest to możliwe że dziecko, które przesypialo całe noce aż tak się zepsuło?😖
Mam nadzieje ze u Was to tylko takie chwilowe i zaraz Michałek znów będzie pięknie spal 😘 może ząbki mu idą?Iryska lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
SzalonaOna wrote:My od 13 do teraz byliśmy na ognisku. Pogoda piękna. Matylda pospala, zjadła mleczko i posiedziała grzecznie w wózku. Pogoda mega ☀️☀️☀️ a jutro i pojutrze jeszcze ciepłej 😍 Aż żal, że pracuje 😪
Ale mam wolne w środę i czwartek, to może uda też mi się skorzystać z pogodySzalonaOna lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Dziewczyny, a co na laktacje polecacie ? Na razie pije tylko femaltiker ,ale nie widzę raczej poprawy...
Czy myślicie, że po zejściu z piersi, można wykarmic dzidzie tylko mlekiem odciąganym? Czy samym laktatorem ciężko pobudzac laktacje ?
Ja po "karmieniu" odciągam zwykle tylko ok 20 ml z dwóch...Nie jest to duzo chyba