Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Ounai na Albanie tez patrzylam, możesz podesłać na priv lub tu
https://www.facebook.com/FlowerHotelandspa/Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2021, 07:49
Zulugula lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ladyo wrote:Mamusie myśle nad kupnem leżaczka Babybjorn. Chociaż bardziej myśle nad używanym, bo wydać 800 zł mi się nie uśmiecha. Polecacie? Druga sprawa - zamawiałyscie testy przesiewowe na sma? Wiem ze maja być refundowane ale u nas w województwie dopiero od przyszłego roku i chyba zamówię.
Ja mam uzywany, udalo sie upolowac w uk za 20funciszków, nie jest to stan nówka ale nam się spisał super, moj Leoś olał chustawki i inne cuda a w bjornie go od 3mies gdzies mialam i moglam np spokojnie zjescteraz juz koncowka bo jest ruchliwy i mu sie w nim nudzi - ale ze wszystkich gadzetow najczesciej uzywalismy plus zajmuje mało miejsca
Ladyo, KarolinaMaria, Lalia lubią tę wiadomość
-
Dzięki Ounai, brzmi super, na pewno przyjrze się temu bliżej.
Ja z kolei na wakacje z dzieckiem polecam miejscowość tossa de mar na Costa brava, leży obok lloret de mar czyli najpopularniejszego tam kurortu ale ma zupełnie inny klimat, nieimprezowy, miasteczkowy, taki lokalny przyjazny. Ma ladne stare miasto i zameczek na wzgórzu, więc z dzieckiem na spacer jest gdzie pójść jeśli siedzenie przy basenie się znudzi, a nie trzeba uruchamiać całej logistyki żeby wyjechac za miasto coś zobaczyć. Jest tez sporo szlaków spokojnie do pokonania z bobasem np w chuscie a nawet w wózku.
Gdybysmy juz tam nie byli, a wiedzialabym że to takie fajne miejsce to z pewnością teraz byśmy tam zabrali bobasa. To takie moje polecenie:)Lalia, Ounai, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Hej Mamusie
witam w niedziele! Śnił mi się dziś mój porod! I był taki szybki i jakiś taki bezbolesny 😂 2 parte i Emilka wyszła z waga 6.10 kg 😂😂😂 nie wiem skąd mi do głowy taka waga przyszła! Zbieramy się na rocznice komunii do mojej siostrzenicy, miłej niedzieli ❤️ Dziękuje za opinie dot. Babybjorn, myśle ze na pewno zamówimy
Lalia, Inaa89, Ounai, SzalonaOna, dmg111, Nowastaraczka, emdar, Suszarka, Clover lubią tę wiadomość
-
Aniu wczoraj zapomniałam napisać że bardzo mi przykro z powodu Twojego taty 😒 ale trzymam ogromne kciuki i wieże z całego serducha że pokonacie to bardzo szybciutko! 😘02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ounai wow jakie super te trampki. Moi chłopcy za bardzo nie chcą nosić takie rodzaju obowia. Tylko Bartek (10 lat) nosi trampki ale on zawsze kupuje sobie Vansy, to chyba jego jedna z ulubionych marek. Teraz wybrał sobie taki model, tylko Vans cały czas ceny ma mega, bo za trampki dla dziecka dałam trochę ponad 200zl 🤦♀️
Ounai Twój Tymek na dużą stopę w porównaniu do moich 😅 Olek za tydzień kończy 7 lat i nosi rozmiar 28 😅 a starszaki 35.
I tak jak jeszcze młodszym ja wybieram w sumie buty tak starszakom niestety nie mam już wpływu na to jakie kupić . Oni już sami muszą zdecydować, wybrać. Ale już zaczęło się to że patrzą na markę i styl 🤷♀️ co to będzie za chwilę to aż się boję 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2021, 09:37
Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
U nas nocka jedna z lepszych. Tymek zasnął o 22 ( ostatnio to jego stała pora chodzenia spac, jest kapany po 19, zasypia o 20 ale budzi się po pół godz i jeszcze w głowie mu zabawy i ostatecznie zasypia twardym snem 22). Pierwsza pobudka o 4, 5 min pociumkania cyca i spal dalej do 8. Przewinęłam go, wymasowalam. Pobawiliśmy się i teraz znów poszedł spać, i pewnie pośpi z 2 godziny bo tak robi każdego dnia.
Mąż zabrał właśnie młodszych na działkę bo ładna pogoda więc pojechał skosić trawkę a chłopcy się pobawią. A po obiadku planujemy dłuuugi spacerek. Miłego dnia 😘Lalia, Clover lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Zulugula wrote:Dzięki Ounai, brzmi super, na pewno przyjrze się temu bliżej.
Ja z kolei na wakacje z dzieckiem polecam miejscowość tossa de mar na Costa brava, leży obok lloret de mar czyli najpopularniejszego tam kurortu ale ma zupełnie inny klimat, nieimprezowy, miasteczkowy, taki lokalny przyjazny. Ma ladne stare miasto i zameczek na wzgórzu, więc z dzieckiem na spacer jest gdzie pójść jeśli siedzenie przy basenie się znudzi, a nie trzeba uruchamiać całej logistyki żeby wyjechac za miasto coś zobaczyć. Jest tez sporo szlaków spokojnie do pokonania z bobasem np w chuscie a nawet w wózku.
Gdybysmy juz tam nie byli, a wiedzialabym że to takie fajne miejsce to z pewnością teraz byśmy tam zabrali bobasa. To takie moje polecenie:)
My już po basenie, jedziemy na śniadankoBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Cześć Mamusie 🌼
U nas dzisiaj słońce☀️🤩
Gotuję właśnie obiad, będzie duszony schab w sosie, kluski śląskie (chyba gotowe 😅) i buraczki ❤️😁
Jak skończę robić mięsko to idziemy w trójeczkę na długi spacer, myślę że zahaczymy o cukiernię, bo mam mega smaka na lody 🤭🤣
Miłego dnia 🌹🌹🌹dmg111, Nowastaraczka, Inaa89, emdar, Clover, Fragaria lubią tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Ounai wow jakie super te trampki. Moi chłopcy za bardzo nie chcą nosić takie rodzaju obowia. Tylko Bartek (10 lat) nosi trampki ale on zawsze kupuje sobie Vansy, to chyba jego jedna z ulubionych marek. Teraz wybrał sobie taki model, tylko Vans cały czas ceny ma mega, bo za trampki dla dziecka dałam trochę ponad 200zl 🤦♀️
Ounai Twój Tymek na dużą stopę w porównaniu do moich 😅 Olek za tydzień kończy 7 lat i nosi rozmiar 28 😅 a starszaki 35.
I tak jak jeszcze młodszym ja wybieram w sumie buty tak starszakom niestety nie mam już wpływu na to jakie kupić . Oni już sami muszą zdecydować, wybrać. Ale już zaczęło się to że patrzą na markę i styl 🤷♀️ co to będzie za chwilę to aż się boję 😅
Ale fajne są, bo jak Tymek ich nie dojedzie to i Marta potem obskoczy
Tymek od początku miał wielka stopę, ale maz nosi rozmiar 46 więc co się dziwić
My też się gdzieś przejdziemy bo ma być 21 stopni. Już teraz jest 19,5. A w środę ma być u nas 28 😱🤩Inaa89, Lalia lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai wrote:Tymek też nie chciał, ale mąż go poprosił żeby przymierzył, a wtedy weszłam ja: "ale piękne, sama bym takie chciała, a jak Ci pasują do czapki! Tata, widziałeś jak mu ładnie? Ale lans! Meeega są! Szkoda, że nie ma takich dla dorosłych". Mąż dorzucił kilka swoich ochów i achów i Tymek był urobiony w dwie minuty
Ale fajne są, bo jak Tymek ich nie dojedzie to i Marta potem obskoczy
Tymek od początku miał wielka stopę, ale maz nosi rozmiar 46 więc co się dziwić
My też się gdzieś przejdziemy bo ma być 21 stopni. Już teraz jest 19,5. A w środę ma być u nas 28 😱🤩02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Lalia wrote:Cześć Mamusie 🌼
U nas dzisiaj słońce☀️🤩
Gotuję właśnie obiad, będzie duszony schab w sosie, kluski śląskie (chyba gotowe 😅) i buraczki ❤️😁
Jak skończę robić mięsko to idziemy w trójeczkę na długi spacer, myślę że zahaczymy o cukiernię, bo mam mega smaka na lody 🤭🤣
Miłego dnia 🌹🌹🌹Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Conversy ma 31, adidasy 33, ale realnie myślę że 32. Tymek trochę zły że sznurowane, ale są tak ładne, że go przekabaciłam, a mąż mówi że gdyby były takie męskie to by się minuty nie zastanawiał tylko brał
A Filip jaki ma rozmiar? Bo on chyba większy jest od Tymka.
-
Inaa89 wrote:U nas tez kluski śląskie ale zrazy do tego i młoda kapustka 😁 też już mówiłam mężowi że chyba wstąpimy na lody takie własnej produkcji bo już się otwarły. I znów dietę szlak trafi 😅
Ja zrobiłam jeszcze racuchy do kawy 😂 chyba z 10km musimy tego spaceru zrobić żeby wyszło na zero 🤣dmg111, Inaa89, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry ☀️
ja dopiero się budzę
Mąż już przyzwyczajony, że oddaje mu w weekendy dzieci i że śpię do oporu.
Za 2 tygodnie Wiki kończy już 6 lat 😮 a dopiero co miała 4 latka, a ja w ciążę zaszłam.
W związku z tym, że ja z tych aktywnych to na prezent będzie hulajnoga, nowy rower, kask 🚲
Kwestie mieszkaniowe idą pełną parą 😃
Miłego dnia!Inaa89, SzalonaOna, Zulugula, emdar, Suszarka, Lalia, Clover, Ounai, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Ja zrobiłam jeszcze racuchy do kawy 😂 chyba z 10km musimy tego spaceru zrobić żeby wyszło na zero 🤣
W tyg zostawię Tymka z tata a ja wezmę Ksawcia do fotelika i pojadę z nim na przejażdżkę rowerem żeby trochę spalić kalorii 😅Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g