Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Mamusie! Zbieram się na wizytę do gina, strasznie jestem ciekawa jak tam nasza malutka i czy w ogóle zaczyna się szykować do wyjścia. Brzuch już zauważalnie się obniżył. Trzymajcie kciuki
Lali współczuje trudnej nocki, mam nadzieje ze przynajmniej w dzień Oluś mamie odpuści
Ounai doskonale Cię rozumiem z tym piecem. My tez mieliśmy piec na węgiel, tato wszystko ogarniał a po śmieci taty, ja i moja siostra zostałyśmy jedyne do codziennego ogarniania węgla, czyszczenia pieca, wymiatania popiołu.... teraz jak już żadna z nas nie mieszka z mama to zmieniliśmy piec na ekogroszek, z podajnikiem, żeby mamie było łatwiej, ale i tak trzeba tam doglądać raz w tygodniu itp...
Lalia, dmg111, Clover, Nowastaraczka, Annia, Suszarka, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Ounai dzialki u Was rozchodza sie jak swieze buleczki 😱
Malwi ostatnio wstaje po 5 wiec jestem ledwo zywa, podczytuje co u Was ale malo sie udzielam.
Widzialam zdjecia dzieciaczkow, wszystkie cudne! Mamy super dzieciaczki tu na forum 😍
Po kilku dniach od podciecia widze sporo zmian, nie slini sie tak, nie krztusi, lepiej oproznia piersi, mam wrazenie ze wiecej zjada. Tylko te masaze sa ciezkie bo sie od razu denerwuje, wyrywa i gryzie tymi bezzebnymi dziaslami a boli jakby juz tam zeby byly 🙄Zulugula, Ounai, Clover, KarolinaMaria, Ania81 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Zostawiłam w dużym pokoju na macie, przyszedł do kuchni! 💙Enigvaa, dmg111, Ounai, Zulugula, Clover, KarolinaMaria, Lalia, SzalonaOna, Annia, Nowastaraczka, emdar, Suszarka, Inaa89, Angie1985, Sylwucha, Ladyo, Wik89, kar_oliv, Ania81, Tajka, Iryska, Ewa88 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
My tez dziś słaba noc, pobudki co 1-1,5h. Chyba to wędzidełko ją drażniło. Nie płakała, ale się wierciła. Kawa już czeka na blacie.
Envi, jak wczoraj popołudniu wymasowałam Matyldzie miejsce cięcia, to darła się godzinę ;( dopiero Paracetamol pomógł. Musimy to przetrwać 👌🦄 2021 r. -
Enigvaa, no u nas jakieś szaleństwo. Jak coś jest w miarę to momentalnie schodzi.
Super, że podcięcie wędzidełka pomogło
Kic, gratulacje dla Maksia!!!
Zulu, Marta zaczęła spać po 6 skoku, to akurat było jak skończyła 8 miesięcy. Bardzo długo była nieznośna i marudna w tym skoku, budziła się co godzinę i nagle zaczęła sobie po prostu spać. Ale mój syn zaczął spać całe noce dopiero jak skończył 2 lataMarta ewidentnie wynagradza mi te noce z bratem.
Enigvaa, kic83, Suszarka, Wik89, Ania81 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
KarolinaMaria wrote:Envi, jak wczoraj popołudniu wymasowałam Matyldzie miejsce cięcia, to darła się godzinę ;( dopiero Paracetamol pomógł. Musimy to przetrwać 👌
Nam kazali z mascia na zabkowanie smarowac. Wiec najpierw smaruje dentinoxem, chwile czekam i dopiero. Ale przez to ze sie tak wyrywa i marudzi nie wiem czy robie to wystarczajaco dlugo i dobrze 🤔 mysle ze za 2 tyg umowie sie do logopedy niech sprawdzi jak to tam 🤔
Jeszcze w dzien to ja probuje zabawic i zagadac. Ale w nocy najgorzej 🙈 no ale jak trzeba to trzeba...🔸28 lat
Lalia wrote:Dziewczyny, u nas dramatyczna noc 😵😵😵
Olek się obudził ok. 23 i nie spał prawie do 2 😳
Sączył cyca jak drinka, bo inaczej nie da się tego określić jak ciamkał, odwracał głowę i znowu ciamkał, oczywiście przy tym gadał 🥴 widać było, że chce spać bo się przytulał, ale jak go odłożyłam to znowu się obudził i w końcu zasnął z nami w łóżku wtulony do mojej pachy. Obudził się o 5 z płaczem, nie mógł się uspokoić, w końcu cyc dobry na wszystko i zasnął, ale dzień zaczęliśmy o 6:30😑 nie wiem czy spałam chociaż 4 h🥱
Dzisiaj środa dzień raportowania, u mnie spadek na wadze -0,2kg oraz -1cm w talii, niezbyt dużo, ale zawsze coś 👍
Po południu mam nadzieję, że w końcu załatwię ten chrzest w kancelarii parafialnej ✊ a o 16:30 jestem umówiona z kierowniczką restauracji na podpisanie umowy, wpłatę zaliczki i ustalenie menu 👌
Pogoda nadal beznadziejna, ale chwilowo nie pada, jak się uda to chciałabym wziąć Olka chociaż na krótki spacer, a ja chciałabym też coś poćwiczyć, ale obecnie to chyba tylko kroplówka z kawy postawiłaby mnie na nogi 😂
Niestety Lalia ale u nas wlasnie okolo 5mies spanie zaczelo sie chrzanić, na szczescie takie akcje jak Twoja byly pojedyńcze, ale byly problemy z zasypianiem krotsze noce i ogolnie ciagle coś 🙄 -
kic83 wrote:Dziewczyny,
poszedł!!!
Zostawiłam w dużym pokoju na macie, przyszedł do kuchni! 💙
O ja! Sportowiec po mamie💪 brawo Maksiu!!❤❤❤kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ounai, a jak Martusia śpi? Ile pobudek w nocy? U nas dzisiaj gorsza noc, ale i tak w porównaniu do tego co było jak miał 6 miesięcy to jest super. Mikołaj chodzi spać koło 21-21.30, budzi się koło 7-8.30, przy dobrej nocy mamy 3 pobudki w trakcie, przy złej nocy z 5. Ale przez to, że śpimy razem to bardziej się wysypiam bo mogę od razu po jedzeniu go odłożyć i nie czekam aż zaśnie głębiej, żeby się nie obudził (a tak było jak kładłam go do łóżeczka). Lalia, KarolinaMaria współczuję ciężkiej nocy, oby dzisiaj maluchy dały Wam pospać.
Kic, ale popełz czy poraczkował? Ale super, gratuluję Maksowi.
Dziewczyny, których dzieci mają ząbki, ile razy dziennie myjecie? Czy rano i wieczorem wystarczy?kic83, KarolinaMaria, Ania81 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Kic, brawo dla Maksia! 🤩
Odebrałam wyniki badań. Ogólnie morfologia spoko (hemoglobina 15,4 😏), glukoza na czczo 83. Tylko hormony tarczycy mnie trochę niepokoją, bo TSH 2,6, a FT3 i FT4 blisko dolnych granic normy. Muszę się wybrać do lekarza skonsultować te wyniki.
Mój brat - idiota zgubił dowód osobisty. Jeszcze kilka dni to trwało, zanim się w ogóle przyznał. Ręce opadają... 23 lata, a gorzej jak z dzieckiem. Napisałabym, że współczuję moim rodzicom, ale prawda jest taka, że sami go rozpieścili do granic możliwości i teraz się to na nich odbija, ciągle jakieś zmartwienia z nim 🙄kic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChwale się! Za miesiąc kwiecień wybrano mnie pracownikiem miesiąca! Otrzymam jakaś nagrodę
Juhuuuu!
Suszarka, Clover, Zulugula, KarolinaMaria, Lalia, Angie1985, Ladyo, dmg111, Annia, Enigvaa, Wik89, Nikaa92, Ounai, emdar, kar_oliv, Ania81, Nowastaraczka, Tajka, kiniusia270, Ewa88 , Fragaria lubią tę wiadomość
-
Ladyo, kciuki za wizytę!
Lalia, Karolina, współczuję ciężkiej nocy.
Zaraz idziemy na spacer, wejdziemy do Smyka po gryzaki, bo zgubiłam gdzieś grzybka 🤷
Tak jeszcze w temacie działek, to moi rodzice sprzedają jedną. Ogłoszenie wisi od ponad roku, zainteresowanie było takie sobie, a od jakiś dwóch miesięcy codziennie ktoś dzwoni. Nie sprzedali jeszcze bo działka jest z rozpoczętą budową i nie każdemu to odpowiada. Ludzie widzą że nie opłaca się trzymać kasy w banku bo tylko traci na wartości, stąd boom na działki i budowy.KarolinaMaria, Lalia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022