Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
LadyO moja mama pokonała raka piersi dziś jest zupełnie zdrowa więc glowa do góry
Jadę zakupić Jasiowi poduszkę ortopedyczna bo uwielbia tylko jedną stronę co bym nie kładła to i tak jakoś się przekręci i główka robi się płaskaLadyo, Ania81 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Lalia wrote:Karolina, to imprezujemy razem 😁 w czerwcu w ogóle chyba sporo tych chrztów 😅
Dmg i Julcia jeszcze na pewno 👍
Annia i Miki chyba najbliższy weekend 👌
Zulu i Tomek, kiedy u Was??
Motylku, Ty się wybierałas do księdza i nie pamiętam czy udało Ci się coś załatwić 🤔
My 19.06mielismy miec tydzien lub 2 wcześniej ale moj wybrany lokal nie miał tych terminów 😄
Lalia lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualnyLalia wrote:Karolina, to imprezujemy razem 😁 w czerwcu w ogóle chyba sporo tych chrztów 😅
Motylku, Ty się wybierałas do księdza i nie pamiętam czy udało Ci się coś załatwić 🤔Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Karolina, to imprezujemy razem 😁 w czerwcu w ogóle chyba sporo tych chrztów 😅
Motylku, Ty się wybierałas do księdza i nie pamiętam czy udało Ci się coś załatwić 🤔Lalia, KarolinaMaria, dmg111 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Aniu matkoooo tak przeczytałam co napisałaś i ja tez mogłabym zostać babcia w wieku 40 lat, moja J. wtedy będzie mieć 21 lat... mam nadzieje ze nie będzie się tak śpieszyć 🤦♀️ Lalia super pomysł z poproszenie sąsiadki o paznokcie
ja tez mam lampe i cały sprzęt ale jak robię sobie sama to po tygodniu odchodzą. Jak raz szwagierka mi zrobiła to trzymało się 3 tygodnie! Jednorożec dziękuje za dobre słowo ❤️ Moja mama tez pokonała raka piersi
Ina gratuluje nowych umiejętności, idziecie jak burza 😍
Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Gagatka wrote:Hej, mysle o Was czesto. Jak idzie fizjo?
Cieszę się, że u Was wszystko wporzadku 🥰 a Oleńka rośnie jak na drożdżach 😘😘02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
U mnie było pół godziny awantury jak go ułożyłam na poduszce na drugiej stronie a on nie mógł się przekręcić a teraz śpiDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
nick nieaktualnyLadyo Niech sie nie spieszy🤩😘😘.
Ounai, Kiniusia piekne wasze dzieciaczki. ❤️❤️❤️❤️
Moja mama ostatnio wyliczyla mi ze bede prawie miala prawie 50.lat a moj Haris bedzie mial 10. Stwierdzila, ze juz pewnie bede przemeczona i wogole nie bedzie mi sie chcialo 🥴🥴😂😂😂. A dla mnie to pasi. Nadal bede czuc sie mlodo, i bede miec energii pelno dla mojego malucha😂😂😂😂.
My dzis bardzo intensywny dzien, porzadki letnie rozpoczete (znaczy sie wiosennych nie zrobilam 😂😂). Obiad zrobiony. Zaraz ide zrobic jogurt z mango, yum.
Haris uwielbia sie bawic z siostra, wiec to duza pomoc dla mnie. Niestety jego problemy brzuszkowe wrocily. Znowu ulewa bardzo. Dziurka w pepku nadal sie nie zagoila. Odczekalam ile sie dalo. Szukam teraz dobrego lekarza prywatnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2021, 17:49
Riki, kiniusia270, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Brat i siostra. Ten sam wiek, ten sam sweterek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2021, 12:23
Wik89, Ania81, calanthe, Ladyo, Lalia, Inaa89, Zulugula, SzalonaOna, Suszarka, Riki, Martt95, kiniusia270, Clover, KarolinaMaria, Gagatka, Nowastaraczka, kar_oliv, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai fajne masz dzieciaki. Tymek przystojniaka, a Martusia jest slodziak.
Wlacze z Harisem by zasnal choc na troche w ciagu dnia, zmeczony marudny jest. Przespal moze z 10 min dzis. Teraz bujam go w lezaczku bi juz mi pomyslow brak. A on sie na mnie patrzy i usmiecha 🥴🥴🤦♀️🤦♀️. Cos czuje, ze padnie moze dopiero po kapieli🤦♀️🤦♀️🤦♀️🥴🥴🥴🥴.Ounai lubi tę wiadomość
-
Hej hej dziewczyny. Jestem i podczytuje ale jakoś ostatnio ciężko mi się zorganizować. Alis potrzbuje naprawde dużo uwagi i staram się jej dać jak najwięcej❤
Swoja droga skoro chodzi o czas... zaczynam zastanawiać się nad kupnem podwujnego laktatora. Czuję że to KPI już ze mną zostanie na dłużej, nawet zaczynam się przyzwyczajać. Ale na dłuższą metę chyba skusze się o nowy. Myślę o mendeli Swing Maxi(tańsza wersja, widze ze jest jeszcze jakiś 100zl droższy) Czy któraś mama poleca?Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Mart, podobno bardzo dobre i w korzystnej cenie są laktatory Neno, spotkałam się z opinią że to zamienniki Medeli. Moja siostra ma z kolei Lansinoh i też jest ekstra.
Ladyo, kiedy masz teraz wizytę? Jak się czujesz?Martt95 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ounai wrote:Clover, nie wiem dlaczego uważasz, że już za późno na studia. Na spełnianie marzeń nigdy nie jest za późno. Inaa ma 6 dzieci i idzie teraz na studia, Motyl ma 4 dzieci i idzie. Jeśli marzysz o tym to idź.
Problem w tym, że gdybym chciała iść na kierunek, który mnie interesuje, musiałabym najpierw podejść do matury z chemii, bo nie zdawałam tego przedmiotu. Dodatkowo takich kierunków raczej nie studiuje się zaocznie, są dostępne tylko stacjonarnie, a na taki rodzaj studiowania niestety nie mogę sobie już pozwolić. Znalazłam kierunek pokrewny temu, który mnie interesuje niestacjonarnie i może bym się zdecydowała najpierw podejść do matury a później zacząć studia, gdyby nie to, że na razie nie mogę liczyć na pomoc nikogo oprócz męża, a on ma tylko jeden weekend wolny w miesiącu, więc trochę słabo. Moja teściowa nie zostanie z Olkiem (zresztą zdaję sobie sprawę z tego, że nie mogę tego od niej wymagać) a moja mama może i by się zgodziła, ale nie chcę jej obarczać (trochę choruje), a po drugie w soboty też pracuje. Co innego raz kiedyś zostawić na godzinę czy dwie, a co innego na cały weekend. Wprawdzie Olek byłby już większy, ale myślę, że za jakieś 2-3 lata zdecydujemy się na kolejne dziecko. Poza tym studia nie są mi jakoś super potrzebne, bo i tak siedzę w branży chemicznej, a że mamy tu ogromne braki absolwentów kierunków chemicznych, to nie jest to warunkiem zatrudnienia. Ale wiadomo, wykształcenie daje większe możliwości, szansę na awans itp. Nie wiem, może za kilka lat zdecyduję się chociaż zrobić zaocznie technika analityka. I tak mam dużo szczęścia, bo całkiem przypadkowo trafiłam do pracy, którą bardzo polubiłam i która mi pokazała, co chcę robić, a na początku nastawiłam się sceptycznie i byłam pewna, że nie dam sobie rady. Umowa kończy mi się niestety we wrześniu i raczej mi nie przedłużą, ale oni ciągle prowadzą rekrutację, więc myślę że jeśli zdecyduję się pójść do pracy, to uda się tam dostać. Jeśli nie na ten, to na inny wydział, zwłaszcza, że jakieś doświadczenie już mam. Ale jednak chciałabym być jakoś wykształcona w tym kierunku, bo po prostu bardzo mnie to interesuje
Zobaczymy, może kiedyś się uda. Pewnie niepotrzebnie spisuję ten pomysł na straty, ale jednak żałuję, że idąc do liceum nie zaplanowałam inaczej swojej przyszłości. Jak w filmie Dzień świra - "co za ponury absurd, żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem" 😂
Lalia lubi tę wiadomość
-
Dziś prawie cały dzień byliśmy z Olkiem poza domem, więc nie miałam się jak odezwać, ale podczytuję Was regularnie
Gagatko, fajnie, że się odzywasz. Tak ostatnio myślałam, co tam u Ciebie i Oli 😊 Super czytać, że u Was dobrze.
Ounai, super porównanie 😁 Śliczni Tymek i Martusia 🤩
Aniu, kurczę, myślałam że już lepiej z tym pępuszkiem... Dobrze, że chcesz iść prywatnie, bo to jest jakaś masakra że lekarz to olewa. Przecież tyle czasu to już trwa... Co do zasypiania, to Olek ostatnio też nie chce spać w ciągu dnia. Jedynie na spacerze w wózku zaśnie, ale tylko na wyboistej drodze.Ania81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do studiów... Ja z kolei byłam kretynka za czasow 19+ 😂
Od zawsze wiedziałam, że moja przyszłość to język niemiecki. W zasadzie już od podstawówki. Chodziłam zawsze na dodatkowe zajęcia itp. W liceum jako jedyna zdawałam maturę z Niemca i to jeszcze rozszerzona. Dostałam się od razu na filologię german ska, na studia dzienne. I poszłam do pracy dodatkowej. Tam właśnie poznałam mojego byłego męża 🤦♀️ życie tak się potoczyło, że nie dawałam rady na dziennych, a mój mąż wtedy zamiast wesprzeć, porozmawiać o zaocznych, to kazał mi rzucic studia. I tak zrobiłam. Skończyłam tylko 1 rok.
Teraz pracuje już 2 rok w branży z językiem i nie wyobrażam sobie już pracy innej. Dlatego o tych studiach myślę. Tutaj i tak mam już otwarte bramki na awans, nawet szefowa powiedziała, że od razu będzie mnie pchać wyżej, ale właśnie dla samej siebie chciałabym te studia skończyć.
Za miesiąc zaczyna się rekrutacja i strasznie się miotam. Chciałabym iść na zaoczne, zwłaszcza, że w czasie pandwmii są ta głównie zajęcia zdalne. Z drugiej str to znów weekendy... A jeszcze z innej str rzadko w weekend mam dzieci, bo są u taty/babci... Także jeszcze mocno się zastanawiam, choć mąż mnie wspiera i jest za tym, żebym na studia poszła... Boję się tylko ze nie będę mieć czasu przygotowywać się na zajęcia. Byłam tylko na dziennych, nie wiem jak wygląda nauka na zaocznych. Ech, takie to rozterki...
P.s. Ostatnio cofnelam się do pierwszych stron wątku i natrafiłam na swój post, w którym napisałam, że tym razem po porodzie będę z dzieckiem w domu najdłużej jak się da! 😂 I to napisałam ja, której dziecko skończyło 4,5mca i matka wyrodna wróciła do pracy... 😂😂😂Clover, dmg111, Ania81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem Ci Clover ze mi sie juz noz w kieszeni otwiera kiedy lekarz ledwo spojrzy i stwierdzi ze sie zagoi. Nie zagoilo sie przez 3,5 miesiaca wiec pewnie wedlug nich mam czekac na cud jakis.
U nas tez tylko spacer przez wyboje, choc ostatnio bylismy w gorach, bylismy na trasie, ktora mozna przejsc z wozkiem, wyboje byly, a Haris sie wkurzal, ze budka zaslonieta no on zamiast spac wolal podziwiac przyrode😂😂😂. Zasnal na samej koncowce🥴🥴😂😂.
Dzis nie bylo spacerku, wiec juz wogole masakra. Wlasnie zasypia na cycku po kapieli.Clover lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój Fifek został dziś u prababci na noc - dziwne, nigdy tam nie zostawał 🤔 ale spoko, niech korzysta, póki nie ma szkoły
Kornele prowadzę jutro do żłobka i stawiam dzień pt. SPRZĄTANIE NA BŁYSKmam cały dzień na spokojnie, żeby sobie po ogarniać
będzie się działo!!!
Matylda dziś jakaś płaczliwa była, chyba ząbki jej dokuczają bo jak tylko dotknęłam ją w policzek czy brodę to od razu płaczna szczęście już śpi, noc nie zapowiada się inaczej niż zwykle, więc jej wybaczam. Dziś też sporo czasu bykysmy na dworze, bo było cieplutko i słonecznie.
W ogóle ten maj jakiś "zimny". Kiedyś wydawało mi się, że jak przyszedł maj to człowiek biegał w krótkich spodniach i w loszukce. A teraz? Zimno i nadal zdarza się mi chodzić w kurtce 🤔 też macie takie odczucia?
Mam nadzieję, że czerwiec będzie duuuuzo cieplejszy
Wieczorem zabieram się jeszcze za rozplanowanie w swoim kalendarzui spać!
Niedługo kończy mi się umowa w pracy, mam do połowy czerwca. Szefowa mi już mówiła, że na pewno mi przedłuża, ale jestem ciekawa, czy na czas określony, czy na nieokreślony 🤔 możecie trzymać kciuki bo pewnie w tym lub max w przyszłym tyg wszystko będzie jasne...dmg111, Ania81 lubią tę wiadomość