Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulix, ale czadowa fotka, super widać buzię! 🤩 Mój na połówkowych się cały czas rączkami zasłaniał i tyle go widziałam 😂
Kar_oliv, śliczna Majeczka 😍 I porównując z Twoim zdjęciem które ostatnio wstawiłaś stwierdzam, że według mnie jest bardzo do Ciebie podobna 😁kar_oliv lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Śliczna Maja! Dopiero co pisałam, że 5 miesięcy do świąt, a tu już 4!!
Dziewczyny, muszę pochwalić firmę Kinderkraft. W kwietniu kupiłam matę Kinderkraft Luna, wiem, że kilka z Was ją ma. Kupiłam ją przez allegro z innego sklepu niż oficjalny sklep KK. Zanim złożyliśmy ją całą to minęło trochę czasu i się okazało, że niektóre puzzle są trochę źle spasowane lub źle ucięte. Nie wpływało to na użytkowanie, ale mnie drażniło. Ja to zawsze mam jakiś towar do reklamacji, na palcach jednej ręki można policzyć sprzęty w domu, których nie reklamowałam. Wracając do maty - olałam temat, bo minął już czas na zwrot, mata sama w sobie się spisywała. Ale dalej mnie to wkurzało, w końcu napisałam w tym tygodniu do sprzedawcy na Allegro, czy można byłoby coś z tym zrobić, bo przegapiłam termin na zwrot. Odpisał, że KK daje na swoje produkty gwarancję door-to-door, wystarczy wypełnić formularz na ich stronie. Weszłam tam, wypełniłam go, dołączyłam foty i co? W piątek będzie u mnie kurier po starą matę, a nowa już do nas idzie!! Koszty wysyłki pokrywa KK. Do paczki ze starą matą mam dołączyć potwierdzenie zakupu z Allegro. Jestem w szoku. Coraz częściej myślę o drugiej spacerówce od nich.
Czytam ten mój post i wygląda jak reklamaJestem trochę taką darią1 od mat
Ciągle na coś narzekam, a to łóżeczko krzywe, a to TM nie zachwycił, to stwierdziłam, że raz coś pochwalę! Może naszym brzuchatkom się to przyda
Lalia, ZielonaHerbata, Wik89, Annia, Zulugula, kar_oliv, Pcosik_2, kiniusia270, Enigvaa, Ewa88 , Belie, Clover, Suszarka, kic83, Ladyo, dmg111, Nowastaraczka, emdar lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Dziewczyny, czy uzywalyscie Isonasin?
Jest ampułka 5ml i niby trzeba ja wykorzystać jednorazowo na dwie dziurki.
Ale u nas nie da rady, ledwo kropne i już zaraz aż tym parska. Do tego biedna tak przy tym płacze i się szarpie😣okropna jest ta aplikacja 😟 -
Karoliv najlepszego dla Majeczki na te 8 miesięcy 🥰 śliczna jest 😘
Madziulix jejku jakie czadowe zdjęcie 😍 super ze wszystko wporzadku 😘madziulix3, kar_oliv lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ewa88 wrote:Dziewczyny tak z czystej ciekawości 🤔🤔 jeśli zaszłabym w ciążę na macierzyńskim albo wychowawczym (bezplatnym) i poszłabym od razu na chorobowe, to jak przeliczają zasiłek chorobowy? Też z 12 ostatnich miesięcy? Tylko których??
-
ZielonaHerbata wrote:Dziewczyny, czy uzywalyscie Isonasin?
Jest ampułka 5ml i niby trzeba ja wykorzystać jednorazowo na dwie dziurki.
Ale u nas nie da rady, ledwo kropne i już zaraz aż tym parska. Do tego biedna tak przy tym płacze i się szarpie😣okropna jest ta aplikacja 😟 -
Dziewczyny, mnie to wiszenie na cycu w nocy wykańcza, jakbym jeszcze miała takiego cycowisa w dzień to bym oszalała, podziwiam Wam naprawdę!
Mnie trzyma przy nocnym KP to że dzięki tej małej piranii która śpi obok i dostaje pierś kiedy chce ja się wysypiam, w innym wypadku chyba już bym zrezygnowała z KP. -
Anetka, rozumiem Cie bardzo dobrze
Ja przeszlam na MM gdy Gustaw skonczyl 8 miesiecy i nie zaluje
Ale z drugiej strony troche zazdroszcze Anni zakonczenia karmienia bez przechodzenia na butle, bo nocne pobudki na mm tez nie sa zbyt przyjemne 😅 ale oczywiscie to co innego niz calonocne wiszenie przy piersi lub pobudki rowno co godzine
Anet.kaa lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Inaa89 wrote:Ounai to czekam na relacje po powrocie, jakie warunki w hotelu, jak jedzenie, pogoda itp 😊
Clover, ja właśnie miałam za słabe mięśnie core i dlatego musiałam zrezygnować z biegania bo zaczął mnie boleć kręgosłup. Jesli nie możesz ćwiczyć to staraj się robić to w ciagu dnia- przy stole staraj się podciągać pepek do kręgosłupa i siedzieć prosto. Zaciskaj mięśnie brzucha wstając z krzesła. Wstawaj z leżenia tylko bokiem. Idąc na spacer wyciągaj górna część ciała i trzymaj napięcie w brzuchu. To daje drugie tyle do efektów co ćwiczenia. Niech Ci to wejdzie w nawyk.
A Ty masz rozejście, bo nie pamiętam.
Kar, ale Majeczka jest cudna 😍
Clover, to byl mój drugi poród i chyba dlatego tak świadomie było. Już wiedziałem ile daje wspolpraca z położna. Nie mogło być ze mna męża więc postanowiłam zrobić wszystko, żeby mieć to jak najszybciej za sobą. Bałam się też, że jeśli oleję współpracę to oksytocyna nie zaskoczy i po tygodniu ciągłych skurczy pojadę na cesarkę. Ale też moje macierzyństwo wraz z drugim dzieckiem jest bardziej świadome, dojrzalsze
Madziulix, ale słodkości 😍madziulix3, kar_oliv, Clover lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Tak, i polecam bardzo. Dwa razy pomógł Poli bardzo. Niestety przyjemne w aplilacji to nie jest ale jakoś dawałam rade mimo tego że się wiła jak 🐍
-
Zulugula wrote:Herbata jak długo córa ma katar?
U nas dzis jakby lepiej, to drugi dzien. Nie zdążyliśmy inhalacji zrobic bo padł przed 18 a ja razem z nim. A ze ja mam temp 38.6 to jem kolacyje i tez się znow kładę. Masakra żeby w sierpniu takie numery -
Ounai wrote:Będziesz mieć taki sam zasiłek jak teraz. Żeby ponownie przeliczyli musisz wrócić do pracy na 3 pełne kalendarzowe miesiące.
Kurcze Suszarka pisała inaczej 🤔 że taki jak na chorobowym w pierwszej ciąży...
Może ktoś jeszcze się wypowie??12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo