Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kolejne pytanko : gdzie sie kupuje pierwsze butki zeby ktos sensownie doradził? Nie ze ktoś doradza to co ma sprzedac tylko się zna na rzeczy
i macie do polecenia jakis fajny komin dla chlopcow, te z golfem mnie nie przekonuja
-
Nowastaraczka wrote:Kolejne pytanko : gdzie sie kupuje pierwsze butki zeby ktos sensownie doradził? Nie ze ktoś doradza to co ma sprzedac tylko się zna na rzeczy
i macie do polecenia jakis fajny komin dla chlopcow, te z golfem mnie nie przekonuja
My mamy komin z H&M i komin golfowy z H&M i jeśli mam być szczera to ten golfowy jest lepszy bo szyja faktycznie jest zakryta 👍Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
My mamy kolnierz z golfem S z sinsay i tez jestem bardzo zadowolona tym wynalazkiem 👍 trochę podchodzi pod usta no ale na szybko kupowałam i nie szukałam gdzie indziej
Mamacita proszę , sorter
https://m.pl.aliexpress.com/item/1005002555923738.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&spm=a2g0s.12269583.0.0.6cee4ff9Q1PkcD
Ten pierwszy ze zdjęcia chyba kliknelamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2021, 18:42
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulugula wrote:My mamy kolnierz z golfem S z sinsay i tez jestem bardzo zadowolona tym wynalazkiem 👍 trochę podchodzi pod usta no ale na szybko kupowałam i nie szukałam gdzie indziej
Mamacita proszę , sorter
https://m.pl.aliexpress.com/item/1005002555923738.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&spm=a2g0s.12269583.0.0.6cee4ff9Q1PkcD
U nas przez ten z Sinsay głowa nie przeszła 🤭 ale to był jeden rozmiar 🤔 -
Lalia wrote:U nas przez ten z Sinsay głowa nie przeszła 🤭 ale to był jeden rozmiar 🤔
A online czy stacjonarnie? Bo online były chyba inne niż w sklepie, i w sklepie były S i M. Myślę, że i moja łepetyna by się w tym zmiescila 😄Lalia lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Lalia wrote:U nas przez ten z Sinsay głowa nie przeszła 🤭 ale to był jeden rozmiar 🤔
Lalia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Grażynki, namowiłyście mnie na ten sorter choć już kilka razy chciałam zamówić i karciłam się bo laska ma już tyle tych zabawekkkkk 😳 no ale dziś się nie udało i poddałam się zachciance - zwalam to na zmęczenie.
Też jestem mega przemęczona ostatnio, nie mam w ogóle czasu dla siebie. Dziś myślałam iść na saunę bo przyjechała babcia ale nie mam siły wstać z łóżka.
Kar, koniecznie musicie o siebie zadbać. Róbcie soeie woeczorem owsianki ( 5 min max) aby mieć na rano, do tego rano jakieś owoce, masło orzechowe i będziecie miec energie na kilka h. Obiady tak jak dzoewczyny piszą - gotowce, teraz jest masa dobrych.gotowych produktów.
Verita, super z tym gotowaniem 2x w tygodniu. Też muszę tak zacząć robić jak wrócę do pracy, albo nawet i teraz.
Jutro druga impreza urodzinowa, padnę... już czuję ten szum i gwar, ja jestem na maxa nadwraśliwa na głośne dźwięki a mojego męża rodzina jest taka głośna....
Emdar, dużo zdrówka dla Julcia.
Ounai, jak dziś się czujecie?
Polka ma się już lepiej, dziś dwie toxik kupy po uszy i tyle.
Myślicie że powinnam szczepić ją we wtorek po tym incydencie czy przełożyć?kar_oliv, Lalia, emdar lubią tę wiadomość
-
Anetka ja bym przełożyła, moim zdaniem to wirus. Zaleca się odczekać 2 tyg ale nasza pediatra mówiła, że tydzień też będzie ok bo u nas ze żłobkiem na 2 tygodnie nie ma szans.
U nas już ok, Tymek był w przedszkolu, mąż w pracy tylko Marta uziemiona na kwarantannie -
Dzięki Mamity za opinie! Kurczę wygląda to fajnie i ciekawie i mnie kusi ale widze, że głosy raczej na nie.
Już nie ma pomysłów co na prezent dla Szefowej. Każdy pyta co ma kupić A ja nie wiem 😁
Nie chce już więcej grających zabawek i szukam czegoś ciekawego. -
Dziewczyny na prawdę dziękuję za wasze wsparcie, czuję ze tutaj mnie rozumiecie, aż mam wzrusz 😭
Emdar, nie wiem jak to powiedzieć ale... nie mam przyjaciółki, nikogo z kim mogłabym wyjść. Moja od x lat mieszka w UK. Tutaj to przyjechałam z facetem z którym zerwałam i natrafił mi się drugi, mój obecny mąż. Jesteśmy takimi typami samotników, domatorów, intrawertykównasze towarzystwo nam wystarcza.
-
ZielonaHerbata wrote:Dzięki Mamity za opinie! Kurczę wygląda to fajnie i ciekawie i mnie kusi ale widze, że głosy raczej na nie.
Już nie ma pomysłów co na prezent dla Szefowej. Każdy pyta co ma kupić A ja nie wiem 😁
Nie chce już więcej grających zabawek i szukam czegoś ciekawego.
https://www.empik.com/trefl-little-planet-zabawka-edukacyjna-baby-cubes-trefl,p1123998816,zabawki-p?utm_source=app&utm_medium=share&utm_content=produkt
Pobierz aplikację empik:
https://empik.app.link/gnGqCFFlZP nie gra więc nie wkurza (też nie lubię grających zabawek), jakieś ksoążeczki Pucie, Kicia Kocia, sortery.
-
Mnie tez namowiliscie i na sorter i na squigzy z AliExpress ale ja to jestem jednak Grażyna pierwsza klasa! Squigz 82 zł, sorter 55 zł. Razem 137 zł. Znalazłam jakiś kod dla nowego użytkownika NOWYROK10, założyłam nowe konto ba Ali i zapłaciłam 95 zł 😂 Polecam! A tak btw ile sztuk squigzow kupujecie? Bo ja nie wiedziałam i wzięłam 78?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2021, 21:03
Lalia lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Anetka ja bym przełożyła, moim zdaniem to wirus. Zaleca się odczekać 2 tyg ale nasza pediatra mówiła, że tydzień też będzie ok bo u nas ze żłobkiem na 2 tygodnie nie ma szans.
U nas już ok, Tymek był w przedszkolu, mąż w pracy tylko Marta uziemiona na kwarantannie
Ciesze się, że u Was już lepiejOunai lubi tę wiadomość