Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Rzeczywiście co kobieta to inna opinia i podejście do kp. I to jest piękne. To, ze każda z nas ma wybór i to tylko do nas należy decyzja czy chcemy kp, kpi czy mm. Nikomu innemu nic do tego. Mi jest bardzo blisko do podejścia, które opisała Lalia. Lubię kp, nie mam i nie miałam z tym żadnych problemów. Może dlatego jest tak jak jest. Pewnie nadejdzie moment kiedy zacznie mnie to męczyć i wtedy się odstawimy. Ale nic nie planuje. Nie zakładam ze będę karmić np rok. Będę karmić dopóki nam obu będzie to sprawiać przyjemność.
Lalia lubi tę wiadomość
-
veritaa wrote:Dokladnie tak czuje ale nie potrafie ubrac mysli w słowa. Dziekuje.
ja po prostu wiem ze na randki, wesela, urodziny cioci czy nie wiem cokolwiek przyjdzie czas i nie czuje zadnego żalu z powodu ze nie moge na nie wyjsc lub ze to wyjscie nie wygląda tak jakbym chciała. -
dmg111 wrote:Dzięki! Też kupię uchwyt na telefon i będę się ratować!
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Martt95 wrote:Wymaz covid i rsv ujemny.
Cały czas ma coś na oskrzelach. Cały czas na kroplówkach. A mało tego... sprzedali nam jelitowke. Zabrali kupkę Asi na badania i mamy jakiegoś wirusa nie pamiętam nazwy. Musiały nam sprzedać piguły. Jesteśmy na izolatce😫
Edit. Mamy mam na myśli siebie tez... mam dosyć 😭😭😭 jeszcze ten laktator i cycki 😡
Koniec z karmieniem... nie mam zamiaru drugi raz tego przechodzić -
Meggi110818 wrote:Właśnie zrobiłam test ciążowy, pierwszy cykl starań i niby miałam na luzie podejść do starań o drugie bobo, ale jednak jedna kreska mnie zabolała. Od razu przed oczami, zabiegu, badania i 2 lata starań o Oliwkę.
😔 -
Ounai wrote:Suszarko, myślę że hormony ciążowe spowodowało, że trochę za mocno do siebie wzięłaś słowa verity (...)
ja mogę mieć takie zdanie, Wy możecie mieć inne. Nie uważam żeby było w tym cokolwiek złego, wręcz przeciwnie - gdyby wszyscy na świecie byli tacy sami to już dawno byśmy nie istnieli. Nikogo nie zaatakowałam, napisałam swoje zdanie i poprosiłam o wyjaśnienie czegoś czego nie zrozumiałam, kropka. Każdy powiedział swoje zdanie i idziemy dalej.
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
dmg111 wrote:Ounai, chyba coś takiego ma mój mąż na rower! Zabiorę mu to na próbę!
-
Dziewczyny ja mam na sprzedaż praktycznie nowe ponczo patulove smoka rozmiar S. Nie do konca spelnia u nas swoja role. Bylo uzyte dokladnie 3 razy. Kupione nowe, opakowanie mam oryginalne.
Moge wystawic na vinted,. Olx. Cena do dogadania.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Suszarka wrote:Jest to kolejny raz kiedy sugerujesz że hormony ciążowe sprawiły takie a nie inne moje zachowanie. Nie znasz mnie na tyle dobrze żeby stwierdzić jakie moje zachowanie jest spowodowane hormonami a jakie nie
ja mogę mieć takie zdanie, Wy możecie mieć inne. Nie uważam żeby było w tym cokolwiek złego, wręcz przeciwnie - gdyby wszyscy na świecie byli tacy sami to już dawno byśmy nie istnieli. Nikogo nie zaatakowałam, napisałam swoje zdanie i poprosiłam o wyjaśnienie czegoś czego nie zrozumiałam, kropka. Każdy powiedział swoje zdanie i idziemy dalej.
naprawdę żadna z nas nie chciała Cię tu w żaden sposób urazić
-
Zulugula wrote:Gdzie kupię dobre jakościowo swetry nie za miliony?
Szał zakupów nowych ubrań do pracy ciąg dalszy 😁Zulugula lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:Gdzie kupię dobre jakościowo swetry nie za miliony?
Szał zakupów nowych ubrań do pracy ciąg dalszy 😁
Zulu, a co nowego już udało Ci się kupić? 😁 Praca narzuca Ci jakiś konkretny styl ubierania? 😁