Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czyżby wszystkie mamuśki szykowały się na Sylwestra życia, że tu taka cisza? 😁🍾🥂 Ja jestem jeszcze w pracy, wieczorem siedzimy w domu, wpadnie do nas moja przyjaciółka i może na chwilę sąsiadka z synkiem. Nie wiem jak wy, ale ja zawsze na przełomie roku mam noworoczną depresję, nachodzą mnie myśli, że to już po świętach, myślę też o tym, czego w tym roku nie zdążyłam zrobić itp. Na szczęście ta melancholia szybko mija;)
Z okazji Nowego Roku życzę sobie i Wam, żebyśmy były wyspane, zdrowe i czerpały jak najwięcej z macierzyństwa. Mamuśkom, które w tym roku wracają do pracy, życzę powodzenia i jak najmniej żłobkowych chorób. Mamom na wychowawczym - ciepłej kawy/herbaty z rana, dobrego czasu z waszymi maluchami i jak najwięcej czasu dla siebie. Mamom-staraczkom - szybkiego zobaczenia 2 kresek. Suszarko - Tobie szczęśliwego rozwiązania 😘
Dla mnie 2021 jest/był rokiem Pokory przez duże P. Pamiętam jak w zeszłym roku czekałam na rozwiązanie, wszystko było już gotowe na przyjęcie Matyldy, a potem to już totalny rollercoaster. Rzeczywistość okazała się zdecydowanie inna niż oczekiwania, ale to nie znaczy, że gorsza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2021, 12:11
Clover, Lalia, Suszarka, Zulugula, calanthe, emdar, Annia, Wik89, Ewa88 , dmg111, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Nie wiem, czy później jeszcze tu zajrzę, dlatego życzę Wam wszystkiego najpiękniejszego w Nowym Roku! 🎉 Niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia! 😊
Dla mnie i męża ten rok był najcudowniejszy w naszym życiu i myślę, że w nowym czeka nas równie wiele pięknych chwil. Nie przypuszczałam nawet, że macierzyństwo przyniesie mi aż tyle radości! ❤
A tak w ogóle, to właśnie siedzę z papilotami na głowie i szykuję się na kicz party 😁Lalia, calanthe, emdar, dmg111, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
Clover, koniecznie później się nam pokaż 😍 papiloty to wspomnienie mojego dzieciństwa ❤️
Mój mąż ma dzisiaj drugą zmianę więc Sylwestra w trójkę zaczniemy po 19 😁 mam nadzieję że najmłodszy uczestnik imprezy pójdzie szybko spać 😅 ja właśnie robię W-Ztke, w lodówce mam Cin Cin Free a wieczorem będę robić domową pizzę 🤩
Dla mnie ten rok był wspaniały, totalnie spełniam się jako mama ❤️ to był też świetny rok dla naszego małżeństwa i myślę że Olek miał na to ogromny wpływ 🥰
W Nowym Roku chciałabym sobie życzyć odwagi w powrocie do pracy 🙈 i ufności, że inni są w stanie równie dobrze zająć się moim synkiem jak ja 😂
Jeśli rok 2022 będzie choć w połowie tak szczęśliwy i łaskawy jak ten to będę szczęśliwa 😉
Wam, moje Kochane, życzę dużo zdrówka, ogromu miłości, wiary w siebie i poczucia spełnienia w każdym aspekcie Waszego życia 😘KarolinaMaria, Zulugula, calanthe, emdar, dmg111, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
Karolina ❤️😘
My dzisiaj siedzimy w domu, schodzimy do moich rodziców i pary ich znajomychpamiętam jak rok temu miałam termin porodu na Sylwestra...płakałam wtedy dużo, bo nic się nie chciało zadziać, a ja już nie miałam siły. Pocztaek tego roku był jednocześnie najlepszy i najgorszy. Zyskałam córkę, najlepszą, idealną, wymarzoną. A o tym co złe nie chcę pamiętać. Mam podobne odczucia jak Karolina, rzeczywistość okazała się inna niż planowałam, ale z perspektywy czasu myślę że był w tym wszystkim jakiś plan. Cieszę się bardzo z postępów w budowie, mam nadzieję że za rok o tej porze będziemy mieli stan surowy zamknięty. Boję się trochę Nowego Roku, bo wiem że czeka mnie i nas jaki rodzinę wiele wyzwań. Ale kto da radę jeśli nie ja? 😁 Buziaki dla Was wszystkich i bawcie się dobrze! Cieszę się, że Was mam ❤️
KarolinaMaria, Zulugula, calanthe, emdar, Lalia, Wik89, dmg111, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ja też wam życzę cudownego Nowego Roku żeby pod kazdym możliwym względem był lepszy niż poprzedni
Dla mnie 2021 był rokiem wielkiego szczęście jakim jest Jaś i wielkiej porażki w postaci poronienia, w Nowym Roku mam zamiar zwali oponkę zajść w ciąże w rozpocząć budowę domu więc jest pełen wyzwań.
Dzisiejszą noc spędzamy w domu wszyscy jesteśmy przeziębieni mi z nosa jak z kranu leci dzieci troszkę kaszlą a mąż pojechał z matką do Kielc dzwonił że zimnica go bierze więc pewnie będzie mieć gorączkę.
A i zaliczyłam potężny nop po drugiej dawce przez tydzień nie zwlekłam się z łóżka jedynie jakoś z pomocą starego do kible mył mnie w misce i karmił w łóżku miałam potworny ból wszytkich kosci jak na grypę tylko z dziesięć razy mocniej do tego gorączka potrafiła wystrzelić do 40 stopni. Nigdy żadna choroba tak mnie nie przeczołgała jak ten nopemdar, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Wszystkiego czego zapragniecie w Nowym Roku Wam życzę dziewczyny 🥰
Dla mnie jak dla większości z Was, ten rok był magiczny! Równo rok temu robiłam test ciążowy, który pokazał nam, że Julian jest na pokładzie i będzie świętował z nami Sylwestra 😉
W tym roku, już po drugiej stronie brzuszka, leży wtulony we mnie i to jest tak piękne, że łzy wzruszenia napływają mi do oczu.
W 2022 podobnie jak Wy, mam dużo wyzwań. Wiem już, że jako mama spełniam się i jest mi z tym bardzo dobrze, ale od 18 marca 2022 będę mogła spełniać się w roli żony 😍 także to też będzie dla mnie i dla naszej Rodziny piękny, jedyny w swoim rodzaju rok ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2021, 13:15
Suszarka, Zulugula, calanthe, emdar, Lalia, Wik89, Ewa88 , dmg111, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
31.12 u nas w końcu koniec remontu 🥂🎇
3.01 Maks zaczyna żłobek.
Ja dziś spalam do 12:00 i użyłam dziś urodzinowego laseru, więc dziś szaleństwo 🤭
Szczęśliwego nowego roku! Aby był przespany 😚🤭Suszarka, emdar, KarolinaMaria, Lalia, Ounai, Wik89, Ewa88 , dmg111, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula wrote:Kic na ile h idzie Maks? Tomsa dajemy na 1h, chociaż mielismy na 2h 😀
Poniedziałek, wtorek, środa po dwie godziny (czwartek i piątek wolny), adaptacja z rodzicem.
A od kolejnego poniedziałku dam tak do 12:00 do drzemki.
Ja od lutego powinnam wracać do pracy, więc muszę ruchy zagęszczać z tą adaptacją.
Denerwujesz się z oddaniem go?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula wrote:Wcześniej wcale się nie denerwowałam a teraz juz trochę się przejmuje
on zostaje sam, bez rodzica. Boję się, że będzie płakał. A Ty?
Kic a Maks je jeszcze z piersi w dzień?
Ja też się tego obawiam, że będzie płakał, że nie da rady zasnąć samodzielnie na drzemkę...
Tak, taki się z niego zrobił ostatnio cyckoholik, że on więcej jest na piersi i w dzień i w nocy, niż jak był niemowlakiemWik89 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność