Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarko, królowa jest tylko jedna 👸
Emdar, Mati w nocy chce mamę, ostatnio ewentualnie tatę (ich wspólne 3 tygodnie bardzo dużo dały w relacji tata-córka), ale muszą być wtedy w innym pokoju. Właśnie myślałam, żeby poprosić mamę o nocowanie, tylko było mi głupio. Ale mama jak usłyszała, że będę 2 tygodnie sama to sama zaproponowała, że może wpaść ze 2-3 razy w tym czasie z piżamą i szczoteczką ❤ to będzie dla mnie duże wsparcie, bo będę mogła coś ugotować wieczorem, spokojnie sie wykąpać, poprasować.
Co do nocek, u nas dziś biegunka i rzyganko 😔Suszarka lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Dziewczynki ale Wy dziś produkujecie postów! Jak za starych dobrych czasów
My sobie właśnie leżymy na drzemce z Mela
rano zaliczyłam 2 godzinki w pracy, wyszłam jak Mela z tatusiem jeszcze spali, o 10 wróciłam
Czekali na mnie w dobrych humorach, uśmiechnięci, wiec aż chce się żyć
Suszarko Wszystkiego najlepszego dla naszej kochanej uśmiechniętej Igusi! I dla Ciebie również! Jesteś super dzielna mama i zasługujesz na medal!!! Zulu aż miło się czyta jak Tomcio sobie super radzi! Za niedługo będzie biegł się bawić i nawet się nie obejrzy
JednoroZec ja mam depilator i go nie używam, bo strasznie mnie to boli! Jak stosowalam systematycznie to było trochę lepiej ale mimo wszystko moim zdaniem nie jest to warte tego bólu. Ja teraz myśle o tym laserze do depilacji.
Zulugula, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Suszarka sto lat dla Twojej Igi
ale ten czas leci... No i Ty też dzisiaj świętuj
Jednorozec ja mialam kiedyś depilator i uzywalam ale przerzuciłam sie na wosk. Kupilam ten podgrzewacz, woski, paski i dla mnie to o wiele wygodniejsze i szybsze. Latem depiluje nogi raz na 2 tyg, rece raz w miesiącu. Zima to raz na 2 miesiace. Ja mam mega ciemne wlosy i tez ich duzo ale po prawie 10 latavu używania wosku mam doslownie placki na rekach czy udach gdzie juz w ogole mi wlosy nie rosna.Suszarka lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Właśnie wiem że depilacja boli ale wkurza mnie golenie Bożeny co max dwa tygodnie żeby jakoś wyglądała do tego po każdym goleniu mam kilka wtastających wlosków robią się bąble i swędzi. Pachy muszę gonić co trzy dni bo cholery tak rosną, nogi ogarniam tylko na lato ale w lecie to co tydzień maszynka idzie w ruch.
Moją mamę dopadł nowy ład dostała 350 złotych mniej emeryturyDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Właśnie wiem że depilacja boli ale wkurza mnie golenie Bożeny co max dwa tygodnie żeby jakoś wyglądała do tego po każdym goleniu mam kilka wtastających wlosków robią się bąble i swędzi. Pachy muszę gonić co trzy dni bo cholery tak rosną, nogi ogarniam tylko na lato ale w lecie to co tydzień maszynka idzie w ruch.
Moją mamę dopadł nowy ład dostała 350 złotych mniej emerytury
Nogi latem co tydzień golisz? Zazdro 🤪
Ja muszę codziennie bądź co drugi dzień, po tygodniu miałabym niezłe krzaki 🙈Suszarka lubi tę wiadomość
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶
26t6d -1100g👶
30t6d -1650g👶
32t6d -1900g👶
34t6d -2500g👶
36t6d -2750g👶
38t6d -3400g👶
Alex
08.04.2022
9:04
3760g ❤️ -
Dzudi wrote:Ounai dzisiaj cukier na czczo 97, po godzinie od posiłku 157, po 2h 121. Co myślisz?😅 Trochę lepiej jak wczoraj ale wciąż źle. Dziś kawa bez mleka była do śniadania, może to wczorajsze 199 było po mleku 🤔
Długa i kręta droga przede mną 🙈
Emdar, oni są dla siebie stworzeni! Chyba musimy się wybrać do Warszawy coś tak czuję 😂
Ja też po fryzjerze, kolor zrobiony, cięcie też, czuję się jak człowiek 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2022, 09:49
-
Suszareczko, wszystkiego co najlepsze dla Igusi, ogromu miłości ❤️ a dla Ciebie uśmiechu i dumy z tego, że jesteś mamą ❤️
Suszarka lubi tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Właśnie wiem że depilacja boli ale wkurza mnie golenie Bożeny co max dwa tygodnie żeby jakoś wyglądała do tego po każdym goleniu mam kilka wtastających wlosków robią się bąble i swędzi. Pachy muszę gonić co trzy dni bo cholery tak rosną, nogi ogarniam tylko na lato ale w lecie to co tydzień maszynka idzie w ruch.
Moją mamę dopadł nowy ład dostała 350 złotych mniej emerytury -
Ewa88 wrote:Ounai a z jakiego głównego powodu poszliście z Tymkiem do psychologa? Może pisałaś ale przegapiłam...
Lalia jak się czuje Olek?