Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarko, jesteś niesamowicie mądra kobietą. Jak ja tak zdecydowałam przy 1 dziecku to też kilka osób nie rozumiało. Mój mąż na początku też mnie naciskał ale po tygodniu zrozumiał że to nie jest najważniejsze. Twój też zrozumie. Trzymam kciuki! ❤
Suszarka lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Suszarko, jeśli Ty tak zdecydowałaś i Ty czujesz że to dobra decyzja, to nikomu nic do tego. Jeśli ktokolwiek Ci coś powie, to mów wprost że Ty wiesz co jest najlepsze dla Twojej rodziny i bardzo dziękujesz za rady i komentarze ale ich nie potrzebujesz.
Suszarka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny wpadamy tu bardzo rzadko z doskoku ale Oliś pochłania Mój cały czas
Od tego cyklu postanowiłam sikać na testy owulacyjne zobaczymy co Wiosna przyniesie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2022, 22:25
Lalia, Wik89, Zulugula, dmg111, Ounai, Nowastaraczka, MoTyLeK🦋, Suszarka, Clover lubią tę wiadomość
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Suszarko,
Uważam że decyzja którą podjęłaś jest dobra, a na pewno najlepsza dla Ciebie.
To Ty nosisz dziecko, to Ty je rodzisz, to Ty ponosisz wszelkie konsekwencje związane z porodem i to Ty masz prawo decydować o swoim ciele.
Ja pamiętam jak ciężki był dla Ciebie początek macierzyństwa, i KP i nie znam Cię osobiście ale bardzo nie chciałabym abyś to przechodziła raz jeszcze. Sama mówisz, że psychicznie w tej ciąży jest z Tobą gorzej niż w ciąży z Igą, więc rezygnując z KP wg mnie odejmiesz sobie jeden czynnik który może źle wpływać na Twoje samopoczucie.
Myślę, że ewentualne komentarze należy po prpstu krótko ucinać i tyle.
Ty jako mamunia masz być szczęśliwa, bo to Ty jesteś podstawą, fundamentem wszystkiego.Ladyo, Suszarka, Clover lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czyli termometr do ucha np ten Braun pokazuje 0,7 więcej stopnia niż rtęciowy pod pachą?
A bezdotykowy np microlife tyle ile pod pachą?
My mamy oba ale jakoś nie zauważyłam różnicy w stopniach 🤔🤔12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
nick nieaktualnySuszarko to tylko Twoja decyzja. Ja karmię ale to wcale nie jest dla mnie takie super hiper, bo bywa problematyczne. Ludziom nigdy nie dogodzisz. Olać ich. Moje dziecko ma 2 miesiące a już słyszałam pytania czy jeszcze karmię piersią 🤣🤣🤣
No i jeszcze mam za tłuste mleko bo mały za dużo przybiera 🤣🤣🤣
Nigdy wszystkim nie dogodzisz 🤷🏻♀️Suszarka lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Ja też nie przepadam jakoś za tym Braunem ale lepszego rozwiązania nie widzę więc pozostaje nam on.
Ounai, Ty masz Cybexa Sirone s i size? Jesteś zadowolona?
Pan też polecał nam sirone sx2 i size, bo wypada w testach tak samo jak sirona z a jest dużo tańsza. To jeden z nowszych modeli cybexa.
Ja generalnie ufam tym chlopakom bo to już 3 fotel który u nich bierzemy i argumenty które przedstawiają Vie są jakieś z d... czy z folderu reklamowego tylko są naprawdę sensowne. I nigdy nie wciskają najbardziej modnego modelu czy najdroższego tylko najbardziej sensowne rozwiazanie.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
dmg111 wrote:A mi pokazuje to samo co rtęciowy hahahha 🤣
U mnie tak to wygląda na 3 różnych termometrach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2022, 17:49
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔