Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
My po szczepieniu. Lalia, przepraszam Cię, ale nie zapytałam o ten odstęp między dawkami . Mały tak głośno płakał przez całą wizytę,, że nie dało się rozmawiać i wyleciało mi to z głowy.
W każdym razie u nas ostatnia dawka była pod koniec marca tamtego roku i dr nic nie mówiła , że nie minął nam rok 🙂
Lalia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Belie wrote:To też klasyk 🤣🤣🤣
U mnie mam wrażenie że wszystkie problemy mojego dziecka wg ludzi są przez moje mleko. Za dużo przybiera bo moje mleko za tłuste. Brzuch go boli bo moje mleko, bo na pewno coś zjadłam. Kupy nie robił 3 dni spróbuj podać Mm to może zrobi.
Serio cyrk na kółkach.
Ja już się śmieje z tego bo nic mi innego nie pozostaje 🤷🏻♀️
Dzis wlasnie uslyszalam ze to obrzydliwe bo Malwina to juz duza baba 🙈🔸28 lat
To akurat letni otulacz, mam w ten wzór jeszvze prześcieradła do łóżeczka i Chicco Baby Hug, ulewajki, pieluchy bambusowe i rożek. Taaak, jestem nienormalna 😂😂Iryska, Nowastaraczka, Ladyo, Tajka, Maminka89, Enigvaa, Belie, Zulugula, Ounai, Lalia, Clover, Wik89, emdar, dmg111, LaBellePerle lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
A u nas taka sytuacja 🤩
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2022, 10:04
Ewa88 , Maminka89, Nadzieja94, Zulugula, Ladyo, Ulaa, Ounai, Lalia, Clover, emdar, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEnigvaa wrote:Dzis wlasnie uslyszalam ze to obrzydliwe bo Malwina to juz duza baba 🙈
Pytanie kiedy jest ten magiczny moment kiedy to piękne i urocze i naturalne i obowiązkowe zmienia się w obrzydliwe 🤣🤣🤣
Serio uwielbiam te skrajności 🤣🤣🤣Zulugula, Ounai, Enigvaa, Suszarka, Lalia, Clover, emdar, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Tajka, ale słodkości! Brawo dla Majeczki!!!
Suszarko kocham ten wzór mimo że mam Martusię
Ja właśnie wracam z pracy. Doeobiłam kolejne nadgodziny. Wymiękam na maksa. Już mam chyba z 11 godzin Do odebrania:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2022, 17:21
Suszarka, Tajka lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Mavi wrote:Hej!
Nieśmiało zalinkuję wam mój raczkujący sklepik z metryczkami dla dzieci i plakatami rodzinnymiPrzez weekend macie -15%
sketchwithlove.pl
Dziewczyny, polecam tę koleżankę! To nie daria 😂
Mają piękne rzeczy!!! Ja się jeszcze (jeszcze!!) nie skusiłam, bo czekam na remont i reorganizację sypialni, ale już mam upatrzone kilka wzorów ❤️
No i chyba mieli współpracę z naszą drogą Nowastaraczka🤭dmg111 lubi tę wiadomość
-
Lalia dobrze ze mówisz
bo ja np to odebrałam jak darie
a po Twojej rekomendacji dam szanse koleżance
myśle ze ten kod 15% to powinien być na hasło #laliarekomenduje 😂 Edit: jeeeej jakie piękne te metryczki ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2022, 23:49
Lalia lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Hmmm Lalia Ty znasz ta dziewczynę? Bo na jej koncie sa 2 posty normalne na całym ovu i 700 reklam sklepu...
Tak, chodzimy na kawę, pieczemy razem pączki i rozważamy wspólną przyszłość.
No oczywiście, że nie znam! Tak samo jak Ciebie czy każdej innej dziewczyny z tego forum 🤦
Napisałam, że polecam i to nie daria1, bo obserwuję profil na Instagramie, pisałam z nią na IG odnośnie projektu i zamówienia metryki tylko wtedy nie mieli wzoru, który mnie interesował i tak jak pisałam, wydaje mi się, że mieli współpracę z firmą Nowejstaraczki, a wątpię żeby podejmowała współpracę z firmą widmo.
Jestem pod wrażeniem, że miałaś czas i cierpliwość przejrzeć ponad 700 komentarzy, żeby stwierdzić że były tylko dwa dotyczące forum👌Ladyo, dmg111, Gela093 lubią tę wiadomość
-
Lalia i po co ta uszczypliwość? Zapytałam normalnie a Ty od razu jakieś złośliwości. Przeglądnęłam profil koleżanki żeby zobaczyć czy udziela się na forum czy przyszła tu tylko się reklamować a Ty od razu jakieś takie dziwne teksty 🤷♀️
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Hej mamuśki w sobotni( w Wawie takie słońce),że prawie wiosenny poranek
Suszarka, dziewczyny napisały już wszystko co w zasadzie można powiedzieć w temacie jakichkolwiek decyzji odnośnie macierzyństwa. To tylko i wyłącznie Twoje zdanie i Twoje decyzje ( czy to porodu, karmienia, ubieranai, spania itd) są najważniejsze, bo tylko Ty ( i Twoja rodzina) ponosisz konsekwencje tychże decyzji. A jak już zostało milion razy tu powiedziane, ludziom nie dogodzisz, zawsze będziesz robić coś wbrew opinii kogoś. Rób tak jak czujesz i uważasz ❤😘. Ściskam mocno!
Zdrowia dla chorowitków naszych ✊ U nas ( odpukać, tfu, tfu) minął właśnie 4 tydzień żłobka Julka z dwoma dniami nieobecności ( w tym jednego dnia miał bilans dwulatka), może więc jakieś światełko w tunelu w temacie kataru. Ale nie chwalę dnia itd bo same wiecie jak jest.
Ladyo, pytałaś o dietę. Gratuluję spadku wagi 👏👏👏. U mnie póki co 68 kg, czyli dalej w dół ( od początku minus 10 kg) ale widzę, że teraz idzie mi już meeeega wolno. No ale u mnie to norma,więc wiem ze teraz te ostatnie 3 kg jakie chcę zrzucić to mogą mi zająć i z 4 miesiące.
Nadzieja, fajnie Was "widzieć". Pięknie wyglądacie😘
Jeszcze w temacie termometrów; u nas nadal na tapecie najzwyklejszy elektroniczny i mierzymy u Julka w odbycie( nasza pediatra od zawsze mi mówi, że do 3 r.ż to najbardziej miarodajny sposób mierzenia temperatury, a po 3 r.ż też takim tylko w buzi już). Ale Julek też nie ma tendencji do gorączek, więc u nas bardzo rzadko jest w użyciu termometr.
Fajnego weekendu Wam życzę. Zróbcie coś fajnego ze swoimi bliskimi ( albo bez nich 😉). Ściskam!😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2022, 08:49
Ladyo, Suszarka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ounai wrote:Lalia i po co ta uszczypliwość? Zapytałam normalnie a Ty od razu jakieś złośliwości. Przeglądnęłam profil koleżanki żeby zobaczyć czy udziela się na forum czy przyszła tu tylko się reklamować a Ty od razu jakieś takie dziwne teksty 🤷♀️
Uważam, że Twój tekst był dziwny, bo po pierwsze co to zmienia, czy kogoś znam czy nie (przecież nie znam prawie żadnego właściciela sklepu w którym kupuję), po drugie gdybym nie miała jakiegoś pojęcia o tym sklepie to bym nie pisała że to nie daria1 (i pisałam że wydaje mi się że Nowastaraczka "zna" tę dziewczynę) a po trzecie nawet jeśli przyszła się zareklamować to mnie to nie dziwi, bo gdzie ma się reklamować firma produkująca metryki dla dzieci jak nie na wątku dla mam. Zwłaszcza że to były dwa posty w odstępie pół roku na naszym wątku, a nie kilka tygodniowo jak sławnej darii. -
Lalia wrote:Uważam, że Twój tekst był dziwny, bo po pierwsze co to zmienia, czy kogoś znam czy nie (przecież nie znam prawie żadnego właściciela sklepu w którym kupuję), po drugie gdybym nie miała jakiegoś pojęcia o tym sklepie to bym nie pisała że to nie daria1 (i pisałam że wydaje mi się że Nowastaraczka "zna" tę dziewczynę) a po trzecie nawet jeśli przyszła się zareklamować to mnie to nie dziwi, bo gdzie ma się reklamować firma produkująca metryki dla dzieci jak nie na wątku dla mam. Zwłaszcza że to były dwa posty w odstępie pół roku na naszym wątku, a nie kilka tygodniowo jak sławnej darii.
Można normalnie odpisać, nie trzeba byc od razu złośliwym 🤷♀️
Emdar, gratulacje! Piękna utrata wagi! Ja postanowiłam zrezygnować z diety bo.. wpadłam w zaburzenia odżywiania:( Przemyślałam wszystko i jest kiepsko. Parcie na schudnięcie skończyło się tym, że zjadając owoc albo coś że słodyczy katuję się wyrzutami sumienia. Jedząc ziemniaki albo mięso w panierce mam wyrzuty sumienia. Na jedzenie patrzę jak na nqjwiekszego wroga. Pracuję w nadgodzinach, sypiam po 6h a mam wyrzuty sumienia że nie ćwiczę, czuję się gorsza patrząc na szczupłe osoby, ciągle odliczam tygodnie do lata, i długo by jeszcze opowiadać. Do południa nic nie jem, wracam do domu i rzucam się na wszystko żeby zredukować stres i spadek adrenaliny. Wiem, że trudno to zrozumieć, samej mi się wydawało, że to takie proste, wystarczy mieć silną wolę, ale czasami to za mało.
Tak czy siak póki co będę się trzymać zasady, że grubi ludzie też mogą być szczęśliwi 😂BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Nie No nie przesadzajmy! Daria to nie była normalna dziewczyna tylko trol! Niby pisała jak do koleżanek a przy okazji „kupiłam fajne ciuszki w tym i tym sklepie”. To nie była normalna reklama tylko robienie z ludzi debili
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Ja "kojarzę" Mavi z lutówek, udzielała się przez całą ciążę, a sklep zaczęła reklamować później, więc nie zgodzę się, że jej posty to same reklamy
Btw. Nie mam pojęcia, o co chodzi z Darią, chyba mnie jeszcze nie było na forum 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2022, 10:25
Ounai, Ladyo, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość