Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa88 wrote:Zulu wg mnie też te sandały właśnie nie są super miękkie. Ja narazie sandały odpuszczam bo córce rośnie noga w zastraszającym tempie 🤔 zimowe mieliśmy 22, teraz półbuty szukam już duże 23 🤔
Zamówiłam jedne Emele i faktycznie przód bucika jest szerszy niż w ricosta ale za to zapiętek wydaje mi się twardy 🤔 Ouinai też tak jest u Marty? No i zasłaniają kostkę a fizjomomy tego nie zaleca...BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Lalia przykro mi ☹️
Ja nie poznałam żadnego z dziadków, zawsze bardzo chciałam go mieć. Maja tu na miejscu ma dziadka, ale jest chory na wózku i przez chorobę nie ogarnia tak jak zdrowy człowiek, mimo że wszystko rozumie, ale ma problemy z wymowa itd. A mój tata jest dalej....
Dziewczyny, Majcia ma od kilku dni taką plamę, co to może być?
-
Malwina od wczoraj nie gorączkuje, za to pojawił sie wysypka. Czyli trzydniowka po raz drugi ☺️
Za to ma suche plamki na ciele, na lokciach i kilka na brzuchu i plecach. Ma tez zaczerwienione poliki, podejrzewam nadmiar nabiału bo ostatnio sporo jadla jogurtow i do tego duzy cycka, a ja glownie jem nabial i sery.
Jakie kosmetyki uzywacie przy platkach typu AZS? Wiem ze temat juz byl ale nigdy nie mielismy z tym problemu i nie przywiązywałam uwagi 🙈🔸28 lat
Tajka mi się wydaje, że takie plamki to właśnie podchodzi pod AZS lub alergię. Policzki czerwone niby też mogą być alergiczne. Na tych czerwonych policzkach nie ma lekkiej wysypki? Albo coś źle widzę.
Pewnie doświadczone Mamity napisza co to może być.
Słyszałam, że u dzieci często i szybko pojawiają się alergie i szybko znikają. Nawet jeśli coś wcześniej nie uczulalo, to nagle może uczulic. Tak nam alergolog mówiła.