Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie No szanujmy się, w życiu bym tak nie pomyślała
to tylko taki luźny pomysł z troski o Ciebie. Duże wrażenie na mnie wywarło jak ostatnio napisałaś o swoim stanie psychicznym a ten lekarz na NFZ naprawdę zachował się niefajnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2022, 11:58
-
Ladyo wrote:Nie No szanujmy się, w życiu bym tak nie pomyślała
to tylko taki luźny pomysł z troski o Ciebie. Duże wrażenie na mnie wywarło jak ostatnio napisałaś o swoim stanie psychicznym a ten lekarz na NFZ naprawdę zachował się niefajnie
Zgadzam się z Olą. Ja na Twoim miejscu bym się zastanowiła czy nie napisać skargi na tego terapeutę, bo moim zdaniem to jest nieetyczne żeby przerwać terapię pacjenta bez przekazania komuś innemu. Terapia ma różne etapy i okresy i jeśli byłaś w apogeum otwierania się i tych najtrudniejszych chwil, to przecież porzuceniem Cię i pozostawieniem samej sobie mógł doprowadzić do tragedii..Ladyo, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Nie No szanujmy się, w życiu bym tak nie pomyślała
W ogóle nie wiem czy to ta pogoda, czy te nadgodziny mnie tak dojechały ale nie mam sił na nic. Maz mi mówi, że zostanie z dziećmi i żebym wyskoczyła sobie kupić spodnie, bo przytyłam i trochę mnie stare cisną a ja nie mam sił. Najchętniej spałabym cały dzień. Fakt, że zasnelam o północy, Marta wstawała co godzinę a o 6:30 Tymek zaczął wrzeszczeć cały dom, że wróżka zebuszka była i dała mu kasę, ale wydaje mi się że mój poziom zmęczenia jest jednak nieadekwatny do tej nocy. -
Ounai wrote:Nie, bo już od maluszków maja takie same oceny dwa razy w roku, więc to nie kwestia rocznika. Najpierw jest ocena na początku roku i potem pod koniec żeby zobaczyć jak się rozwijają. A u Was nie robią takich ocen dwa razy w roku? Jeszcze mi przyszło do głowy że te karty ocen mogą być dołożone do książek i w zależności na jakie książki zdecyduje się przedszkole takie karty dostają.
-
Annia wrote:Motylku, wiem co czujesz z tymi wahaniami wagi. U mnie jest to stricte związane: jest ok w moim życiu to chudnę, coś się pieprzy to tyję. Próbuję z tym walczyć, ale różnie to bywa. Tylko, że ja żadnych leków nie biorę.
My ostatnią Wielkanoc, też tak jakoś bez sensu przesiedzieliśmy, jak długi weekend... Teraz bardzo żałuję, to byłyby ostatnie "normalne" nasze Święta, tata był jeszcze przed diagnozą... A kolejnej Wielkanocy nie dożył.
Piękną zimę mamy tej wiosny.
Ale walczę...
Do tego dochodzi IO i Niedoczynność tarczycy. No łatwo nie jest...
Ale się uda.
Dostalam kartę multisport od maja w pracy, akurat już będę po fizjo, to pójdę chociaż dla głowy odsapnac. -
Ja się cieszę, że poszłam na te zajęcia fitness. To są jedne z niewielu godzin w tygodniu, że nie myślę o niczym, niczym się nie martwię. Było mi to potrzebne.
Motylku, a ty już miałaś wizytę u fizjo, on coś Ci mówił? A jak z dietą u Ciebie? Ja największy problem właśnie mam z dietą, z zajadaniem stresu. Nie jem dużo na posiłki główne, ale najwiekszy problem mam z tzw podżeraniem.
Ounai, ale jaja z tym telefonem.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
MoTyLeK🦋 wrote:U nas raz na rok dają takie coś. I to też różnie, bo przez covid wcale nie było spotkań z paniami, tylko indywidualnie w razie potrzeb.
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, dzisiejsza beta 13355 🤩
Lalia, Annia, KarolinaMaria, ZielonaHerbata, Suszarka, Nowastaraczka, MoTyLeK🦋, Clover, Zulugula, Enigvaa, dmg111, Ewa88 , Belie lubią tę wiadomość
-
Mamacity chłopców czy też czujecie się jak gorsze mamy w sklepach z ciuchami dla dzieci? W sensie, wiem, że DA się znaleźć coś fajnego i ładnego dla chłopczyka, ale asortyment i wybór jest o tyyyyyyle mniejszy niż dla dziewczynek, że ostatnio aż byłam zła.
Tajka, gratuluję, to już kaaaawał bety i przyrost książkowy. Kiedy masz wizyte?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Tajka, gratulacje! ❤️❤️❤️ Spokojnej ciąży ❤️❤️❤️
Masz jakieś takie pierwsze intuicyjne przeczucie czy to braciszek czy siostrzyczka? 😁😍
Suszarko, nie wierzę że za kilka dni Jagódka będzie na świecie💙
Ounai, a to nie miałaś terapii bo ten gość nie mógł się z Tobą skontaktować?? Bo mi się chyba coś popierniczyło, bo wydawało mi się, że Ci powiedział że on nie może prowadzić Twojego przypadku i kazał Ci szukać kogoś innego🤔
Suszarka lubi tę wiadomość
-
Annia, wizytę mam w czwartek 😊
Lalia, ja jeszcze nie mogę w to uwierzyć 🤩 wczoraj miałam ciężki dzień z Mają, wieczorem się zryczałam i zaczęłam panikować, że nie dam rady..
Mam przeczucie, że Maja będzie miała braciszka 💙 Adasia prawdopodobnie.
A jak siostrzyczka to Gabrysia albo Jagódka ❤️
Takie imiona mieliśmy też wybrane przy Mai.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2022, 15:44
Lalia, Suszarka, Nowastaraczka, MoTyLeK🦋, Clover, Zulugula, Enigvaa, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Tajka, śliczne imiona ❤️💙
Z tym piciem i chudnięciem to padlsmu, hahaha 🤣🤣🤣
Anniu, jak widzę dinozaury na ubraniach to mi się nóż w kieszeni otwiera 🙈 mam wrażenie że dla chłopców to albo dinozaury, albo Marvel i Spiderman/Batman albo totalnie jednokolorowe basic 🙄
Ja ostatnio kupuję na Vinted nówki z metkami bo tam można dostać ubrania Next/George/Primark, albo w C&A bo mają ładne wzory i nietypowe kolory (ceglasty, miętowy itd) albo w Sinsay, bo jakość może nie powala ale mają fajne grafiki i kolory 👌Annia, Nowastaraczka, Clover, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Annia, właśnie ja mam takie odczucia, że dla chłopców jest więcej fajnych ubranek 🤭 dla dziewczynek dużo różu/brokat/mocne printy. Ciężko potem zestawić dobra stylówkę jak na każdej z części garderoby dużo się dzieje
lubię ubrania z Zary, ale one są oversizowe, a Matylda to szczupaczek, więc odpadają. Ja nam bejzikowy gust, lubię gładkie rzeczy, pasujące do wszystkiego, często jak takie znajduje to są chłopięce 🙄
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Annia, właśnie ja mam takie odczucia, że dla chłopców jest więcej fajnych ubranek 🤭 dla dziewczynek dużo różu/brokat/mocne printy. Ciężko potem zestawić dobra stylówkę jak na każdej z części garderoby dużo się dzieje
lubię ubrania z Zary, ale one są oversizowe, a Matylda to szczupaczek, więc odpadają. Ja nam bejzikowy gust, lubię gładkie rzeczy, pasujące do wszystkiego, często jak takie znajduje to są chłopięce 🙄
Ja ogólnie nie lubię typowo dziecięcych wzorów typu misie lub jakies pstrokate itp.
Też lubię klasykę, basic albo styl nowoczesny 😅😅