Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Karo, Zulu ❤️
Rano złapał mnie stresik, bo oczywiście ja MADKA miałam zaplanowane (🤦🤦🤦) że przetrzymam Olka i drzemkę zaliczy u dziadków, a on zrobił psikusa i wstał 5:50😳🙈 ale udała się mini drzemka e domu, a druga bezpośrednio po powrocie do domu jak go mąż odebrał. Ponoć mieli fajny dzień 👌
W pracy przez pierwszą godzinę chaos, nie wiedziałam od czego zacząć 😂 ale później już super, wszyscy byli mega mili,.pomocni, dzieci się bardzo ucieszyły ❤️ wszyscy mi powiedzieli że jestem strasznie chuda i chyba oszukałam z tą ciążą 🤣 ale panterka to był dobry wybór, dzięki 😎😎😎Ania81, emdar, Iryska, Suszarka, Clover, KarolinaMaria, Ewa88 , kic83, MoTyLeK🦋, Enigvaa, Nowastaraczka, Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalia, super ze było miło:) A z planowaniem dnia "pod dziecko" to stary numer dzieci, zawsze akurat tego dnia którego Ci zależy, ono ma inne plany 😄🤣
Lalia, KarolinaMaria, Clover, Ania81 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Lalia, takie powroty do pracy to ja rozumiem 😎😎
emdar, dziękuję że pytasz, jesteś kochana 🥰 w głębi duszy mam myśli które mi się niekoniecznie podobają. Staram się ich nie dopuszczać do siebie. Dziś się rozkleiłam dwa razy, raz z samego rana jak wszystko mnie tak bolało że nie ogarnialam, a drugi raz jak kończyła się godzina odwiedzin i mąż się zwijał do domu. Bliscy o mnie bardzo dbają, moja siostra przyniosła mi super prezent 🎈❤️
KarolinaMaria, Clover, kic83, MoTyLeK🦋, Enigvaa, Tajka, Nowastaraczka, Zulugula, Lalia, Ania81, dmg111, Ladyo, emdar lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ounai, jesteś? Odzywaj się kobieto! Każda z nas ma lepszy i gorszy czas, ale miejsce jest tutaj dla nas wszystkich i wierzę, że do nas wrócisz.
Cały dzień zachodzę w głowę co to za spiski Zulu i Clover 😎
Lalia, może Olek przeżywał tak jak Ty! Ile czasu Oluś będzie spędzał u dziadków? Cieszę się, że dzień udany. Matylda została dziś wyjątkowo u dziadków dłużej, bo byliśmy wymienić opony, Lucek po nią pojechał i nie chciała od nich wyjść 🙈 wróciła taka padnięta, że już zasypia (spacer na nogach z babcią swoje zrobił). W ogóle muszę Wam kiedyś pokazać jej zdjęcie z moim misiem z dzieciństwa. Ja jestem strasznie sentymentalna i moje wszystkie zabawki wyprowadziły się do piwnicy. Moja mama w tajemnicy przede mną zrobiła przegląd, wyprała i wyczyściła co trzeba i teraz Matylda bawi się moimi lalkami i ukochanym misiem Hokusiem rocznik '94. Jak to zobaczyłam to totalny wzrusz, bo pamiętam wiele momentów z tymi zabawkami, np. fakt, że lalkę Kasię kupili mi w kiosku ruchu, jak miałam może z 5 lat 🥲 te lalki są stare i co tu dużo mówić, brzydkie, ale póki co niech nimi rzuca i je tarmosi. Dodatkowa ich wartość to ubranka robione na drutach przez moją mamę. Naprawdę cieszę się, że ich nie wyrzuciłam.Clover, Suszarka, Zulugula, Lalia, Ania81, Ladyo, emdar lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Suszarko, a jak Ci napiszę tak: dopuszczaj do siebie te myśli, niech wyjdą, nie musisz udawać bohaterki, bo nią jesteś. Urodziłaś drugą cudowną dziewczynkę, masz prawo czuć się źle po porodzie. Połóg nie jestem łaskawym czasem dla kobiety i nie musisz powstrzymywać łez. Pamiętaj, że jesteś najlepszą mamą na świecie. Przykro mi, że miałaś takie przeżycia przy cięciu 😔 czy mąż będzie miał wolne po waszym powrocie do domu?
Clover, Zulugula, Lalia, Ania81, dmg111, emdar, Ewa88 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Lalia, super, że powrót do pracy udany! 😁 Ja zawsze mam wrażenie, że dzieci czują takie sprawy
Zazwyczaj nie mam problemów z usypianiem Olka na drzemki w dzień, ale kiedy np. mamy mieć gości i chcę go szybko położyć żeby jeszcze coś tam sobie ogarnąć, to nigdy nie chce zasnąć wtedy 🤪
Karolina, a takie tam mamy celebryckie sprawki 😏KarolinaMaria, Zulugula, Lalia, Ania81, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Dzudi, gratulacje!
Piękny syn i imię 💙Dzudi lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Karo, Zulu ❤️
Rano złapał mnie stresik, bo oczywiście ja MADKA miałam zaplanowane (🤦🤦🤦) że przetrzymam Olka i drzemkę zaliczy u dziadków, a on zrobił psikusa i wstał 5:50😳🙈 ale udała się mini drzemka e domu, a druga bezpośrednio po powrocie do domu jak go mąż odebrał. Ponoć mieli fajny dzień 👌
W pracy przez pierwszą godzinę chaos, nie wiedziałam od czego zacząć 😂 ale później już super, wszyscy byli mega mili,.pomocni, dzieci się bardzo ucieszyły ❤️ wszyscy mi powiedzieli że jestem strasznie chuda i chyba oszukałam z tą ciążą 🤣 ale panterka to był dobry wybór, dzięki 😎😎😎
Laila
super, że miałaś miły dzień w pracy!
A dziećmi się nie przejmuj, zawsze robią to czego akurat nie chcemy 😂Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność