Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Tajka, a co do stroju, to u nas zawsze koszulka z ochroną UV a na dół pampers do wody. Zwykły pampers się totalnie nie nadaje, jak mi Olek siadł w ubraniu w basenie na balkonie, to taki pampers w trzy sekundy nabiera wody i spada 😂 samych kąpielówek też bym nie ryzykowała, głównie ze względu na kupę 😅
-
Enigvaa, Ewa88 , Lalia, Ounai, Zulugula, dmg111, KarolinaMaria, Ladyo, MoTyLeK🦋, Wik89, Tajka, Nowastaraczka, Suszarka, Belie, asias86, madziulix3, Clover, Pcosik_2, emdar, Annia, Anet.kaa lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
dmg111 wrote:A przyjaźń się zaczęła od pytania o nifty, hahaha ❤️❤️
Okazuje się, że dzieli nas tylko 2.5h drogi, więc włączamy lepsza częstotliwość i w te wakacje się jeszcze widzimy ♥️♥️♥️
❤️😘dmg111 lubi tę wiadomość
[/url]
Tajka wrote:Jak ubieracie dzieci nad jezioro/morze? Pampers ten co na basen/zwykły /bez (sam strój)?
dmg111, Wik89, Iryska, KarolinaMaria, Ewa88 , Zulugula, Nowastaraczka, Clover, emdar, Annia lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Dla mnie pampers konieczny. Nie wyobrażam sobie ponosić winy za kupę w morzu 🤣 i to ten do wody bo zwykły w kontakcie z wodą się napompuje wodą i bedzie ważyć tonę. Na to ubieram strój kąpielowy.
Ula mi to wygląda na ukąszenia komara albo jakiegoś pająka
Nie było szans na ukąszenie właśnie 😏
Poza tym pojawiało się kilka krostek w ciągu dnia, owszem były trzy po nocy, ale nikt oprócz Julka nie miał czegoś takiego -
DMG muszę Ci napisać że wyglądasz dokładnie tak jak sobie wyobrażałam 😁 z Twoich postów bije zawsze taki entuzjazm i optymizm, a ten promienny uśmiech znakomicie pasuje do tego obrazu energicznej radosnej kobietki ❤️👍😁 a że nasza kic to chodząca petarda, to już nikomu nie trzeba przypominać 🔥🔥🔥
kic83, Lalia, Ladyo, Zulugula, dmg111, Clover, Ewa88 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
KarolinaMaria,
co prawda skrzynki proseco nie było, ale nie próżnowałyśmy 😂🥂🍾
Nam matkom też czasem należy się chillout 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2022, 22:19
MoTyLeK🦋, Lalia, Suszarka, Ladyo, KarolinaMaria, Wik89, Zulugula, dmg111, madziulix3, Clover, Ewa88 , emdar, Annia lubią tę wiadomość
[/url]
Ulaa wrote:Nie było szans na ukąszenie właśnie 😏
Poza tym pojawiało się kilka krostek w ciągu dnia, owszem były trzy po nocy, ale nikt oprócz Julka nie miał czegoś takiego -
Dziewczyny, u nas to nie bostonka, ale za to jakieś cholerne nie wiadomo co..
Olek od soboty tak sporadycznie kaszlał, ale dosłownie z dwa razy dziennie i to takim suchym kaszlem jakby w pokoju było suche powietrze. Wczoraj wieczorem ten kaszel się rozkręcił, zrobił taki męczący i brzydki, dodatkowo Oluś zaczął kichać milion razy na minutę i zaczął się wodnisty katar, przez cały dzień nie miał apetytu. W nocy praktycznie wszyscy nie spaliśmy bo dużo płakał, nie mógł zasnąć. Dałam mu Tantum Verde i plasterek aromactive i jakoś się udało na 2h. Już pisałam do przychodni (tak byłam umówiona z pediatrą) i będziemy chcieli dzisiaj pojechać na wizytę. -
Dla osób o mocnych nerwach, tak u nas wyglądała bostonka
Zulu
jestem z Tobą myślami i przesyłam Ci dużo sił, wiem z czym się mierzysz i jak dziecku jest źle:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2022, 13:46
[/url]
Dziewczyny, świetnie wyglądacie 🥰 tryska szczęście 😊😊
Lalia, dziękuję za podzielenie sie Waszym doświadczeniem i porady😊 jak tylko wrócimy z wakacji i kupię zasłony zaciemniające to zaczynamy akcję 'przeprowadzka'moze i u nas pomoże 😊
Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Kic, mąż będzie miał co wynosić 🤭 super, że się odnalazłyście❤ Jak będziesz kiedyś u Dmg, to koniecznie daj znać. Chętnie Was zobaczę na szybkiej kawie.
Zulu... przykro mi, że u Was tak to wygląda. Matylda ma się juz naprawdę dobrze, wysypka się nie rozszerza, zostało trochę pęcherzyków, pewnie jak popękają to będzie ciężej. Za to mnie zaczyna boleć gardło... jak czytam o przebiegu bostonki to rzeczywiście nie przelewki, długo gojące się krostki, schodzące paznokcie itd. 😱
Za to moja teściowa jak zwykle w formie, cały weekend wydzwaniała z top radami, łącznie z taką, że mamy zrezygnować z rehabilitacji, bo dziecko choruje 🤦♀️😤 kobieta się zdziwi jak wystartujemy we wrześniu ze żłobkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2022, 08:46
kic83, dmg111, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm