Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Kto jest świrnięta matką i ma już zamówione od wczoraj prezenty dla dziecka na Mikołaja i Boże Narodzenie? No kto? 🙈
pochwal się, co zamówiłaś
Annia lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:E tam! Nie ma to jak przemyślane zakupy
pochwal się, co zamówiłaś
Na Boże Narodzenie: pociąg towarowy Duplo plus dodatkowe tory.
Tak, obecnie ma fazę na Duplo, mamy pociąg parowy i to jest hit hitów i kawominut dla mamy. Wiadomo, muszę pomóc budować tory, ale jak już da się puścić pociąg, to mam tak 30 minut spokoju. Jak będą dwa pociągi to może serial oglądnę. 🤣
A na początku wakacji tak średnio Duplo go kręciło, do wszystkiego dziecko musi po prostu dojrzeć.
Ja mam kompleks z dzieciństwa, że Lego było drogie, miałam jeden mały zestaw, a marzyłam o takim pudle klocków, żeby móc budować domki, miasteczka... Tak, pewnie sobie też coś rekompensuję teraz. 😉
A i chciałam Wam napisać update co do mowy. Z dnia na dzień ruszyła z kopyta i zaczął wszystkie słowa powtarzać (naprawdę zasób słów w ciągu 2 tygodni razy milion).Po prostu klapka w główce zaskoczyła.
Lalia, Iryska, emdar, Ounai, Ania81, veritaa, Ewa88 , asias86, dmg111, Wik89, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia,nie świrnięta tylko zorganizowana; ja od paru lat założyłam sobie,że prezenty chcę mieć ogarnięte do 6 grudnia ( u nas daje się prezenty tylko na Boże Narodzenie). Brawo dla Ciebie 👏👍
Annia, veritaa lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar, u nas dzieci dostają też na Mikołaja, dorośli na Boże Narodzenie tylko. Ale dla dorosłych mam zamiar do końca listopada mieć ogarnięte.
Masz już jakiś plan co dla Julka?
Emdar, no to jest w sumie śmieszne, bo jednego dnia dziecko mówi tam te swoje słowa (mama, tata, hau hau, babcia) a drugiego dnia wyjeżdża z adidasami, ciocia Zdzisia, piec na gaz i o, tęcza! 🤣 Ale trzeba uważać, oglądałam kątem oka wiadomości w tv, mruknęłam pod nosem "debil" a Miki od razu "debil, debil". 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2022, 12:32
Lalia, Zulugula, Suszarka, dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Aniu ja prezent na Mikołaja już dawno mam w szafie, na Amazon kupiłam już jakiś czas temu na promce Pianinko Hape za pół ceny 😊
Ounai dzisiaj robicie urodziny Martusi?Annia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Zulu, dobre z tym wyjściem oknem! Nie powiem, dziś mam ochotę, ale mieszkam ledwo na 1 piętrze, więc raczej krótka hospitalizacja i za długo bym nie odpoczęła 🤪 byle do piątku! Zgadzam się, że w tygodniu jest jakoś łatwiej. Wpada się w rytm dnia i jakoś leci, a weekend w pojedynkę z dzieckiem to tragedia. U nas to na szczęście rzadkość. Ja też mam problem z usypianiem w dzień. Wczoraj 2 godziny gimnastyki, a dziś wsadziłam Mati w auto (bardzo nieeko...) i jeździłam po mieście, żeby zasnęła 🙈 zasnęła na 20 minut, niestety nie dała się przenieść do domu 🤬 i tak to się kręci, wspólna toaleta, wspólna kawa, wspólne wszystko 🤷♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2022, 15:35
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulu Mikołaja kompletnie bajki nie interesują, więc żadnych nie ogląda.
KarolinaMaria ja też w zeszłym roku jak miałam momenty kryzysowe to jezdziłam z Mikołajem autem, aż zaśnie... Been there, done that. Piątka! 🙊Zulugula, KarolinaMaria, Ewa88 , Ounai lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:Ounai fajny ten tort! Daj znać jak smakował i jak spodobał się dwulatce:)
Ej te świnki z tymi oczami po jednej stronie są trochę śmieszne a trochę creepy 😄
Ounai jak wygląda ich tył bez tych oczów?🤣
Swoją drogą puszczacie to dzieciom (peppe) i faktycznie lubią to oglądać? Tomek nie jest w stanie 5sekund tego obejrzeć, generalnie to on bajek nie lubi. Nie żebysmy mu w sumie jakos bardzo puszczali. On tylko pioseneczki i filmiki ze swoim udziałem - ulubiony aktor 😆
Zulu, tu masz odpowiedz 🤣 posciel tez ze swinka i swinki na zdjeciu sa 3, 2 malutkie jak sie przyjrzysz 🤣 ma tez stolik i krzesla i figurki 🤦♀️
Lalia, edka85, Zulugula, Annia, KarolinaMaria, dmg111, Ounai lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Tak,’ostatnio w rossmanie zobaczyla zel do kapieli w opakowaniu ze swinka i koniec 🫣 najlepsze jest to ze nie oglada juz swinki, pewien czas to bylo jedyne co ja zabawiali na rehabilitacji, ale jak widzi cos z nia to musi byc jej 🙈🔸28 lat
Ja sporadycznie puszczam po jednym odcinku Peppy (czasem do obcinania paznokci), dla mnie ona jest denerwująca, przemądrzała, a ze swojego brata robi debila 🤭 niemniej jednak Iga lub tę postać, więc urodzinowy tort chyba też będzie z motywem Peppy.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
U nas z bajek to na topie jest Bing, Koci domek Gabi i Ciekawski George i ja jestem w stanie te trzy udźwignąć 🤣💙 a Peppy nie mogę 😵 na szczęście Olek też jakoś nie zapalał wielką miłością 🤣