Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa88 wrote:Obejrzałam te polecajki butów co pisała Herbata i opinia co do sniegowcow z elefanten, które miałam upatrzone różni się trochę od opinii fizjomomy 🤔😯 fizjomommy je polecała a ta babeczka tak pół na pół...
Wydaje mi się że każdy ma swoje odczucie, dla jednego będą ok, a dla drugiego za twarde.
Śniegowce same z siebie nie będą elastyczne, to but na chwilkę, ja myślę żeby je kupić na wielkie zaspy 🤣 ale dopiero jak takie owe będą 😜
Na razie celuje w emelki, te zimowe co Martusia miała albo Iga. Do listopada muszę w końcu się zdecydować 😅O ❤️
Z ❤️ -
Meggi, myślisz o tych granatowych w różowe kropeczki czy brokat? Ja je nawet kiedyś macalam osobiście i jak na zimowe wydawały mi się ok, no bo przecież buty zimowe muszą mieć jakąś grubszą podeszwę a nie tekturkę 🤔
Z zimowych sniegowcow mogę też polecić buty z primigi (kupiłam na Zalando rozmiar 24 za 110zl ale chyba będę odsyłać bo są na styk) i naprawdę mają elastyczną podeszwę jak na zimowe 😊12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Nie miałam czasu nadrobić więc nie będę się wypowiadać personalnie ale wiecie co mnie zastanawia?
W życiu prywatnym, jak ktoś powie nam, np koleżanka z pracy ze była u lekarza z głupota zwykle gryziemy soe w język, bo głupio tak kogoś się czepiać. Więc może warto zachowywać się tak samo na forum? W internecie łatwiej komuś coś powiedzieć, ale może warto się zastanowić czy na żywo też użylibyśmy tych samych słów? A jeśli nie to dlaczego?
A tak w ogóle to zrobiłam dziś lekka awanturę w żłobku bo wiecie co usłyszałam z sekretariatu rano? Że oni nie mają wszawicy i to tylko moje dziecko ma i mam ja zabrać natychmiast. Po przeszukaniu głów okazało się że wszawica jednak panuje, ale o tym usłyszałam od cioci dopiero. Powiedziałam jej że aż mi się ciśnienie podniosło i że powinny walczyć bo jeśli żłobek oleje sprawę to przecież nauczycielki tez będą to łapać od dzieci -
Jak już narzekamy, siedzę w poczekalni u gina i siedzi jakaś kobita która prowadzi rozmowę na GŁOŚNOMÓWIĄCYM i jeszcze sama gada na cały regulator. Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak, że mi to przeszkadza? 🙈
Wik89, Suszarka, Clover, MoTyLeK🦋, Ania81, Enigvaa, Ewa88 , emdar, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja kupilam w koncu wczoraj takie jesienno-zimowe z Renbut, fajne. Sa niby ok w zakresie temp +15 do -5 stopni, wiec mysle ze na wiekszosc zimy beda ok, ale sniegowce tez jeszcze na pewno kupie, zastanawiam sie tylkk czy znowu takie super hiper czy moze takie jakies zwyle i tansze
No i kupilismy buty w rozmiarze 26 😮 taką ma stopkę 😅
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Suszarka wrote:Ounai którą dokładnie baby Born macie?
Tylko ona dość duża i ciężka jest. Choć Marta ja uwielbia i wszędzie targa. I w ogóle miałam wypatrzony dla niej taki przepiekny wózek 3w1 a mój mąż kupił parasolke w action za 30zl u Marta nie chce myśleć o innym 😂 Nawet na mszę lala w wózku z nami chodzi- Marta wychowuje dzieci w wierze od maleńkości 😂 Tak czy siak Iga już przerosła Martę krasnala więc powinna ogarnąć. Natomiast papke do jedzenia radzę ukryć gleboko i nie pokazywać tej funkcji w ogóle. I tak pampersy 0 z rosska pasują idealnie;)dmg111 lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Karolina, Ja niby nie pamiętam czy mam hiper czy hipo glikemie ( jako dadatek do IO), ale ja mam coś jakby omdlenia, nagle robi mi się zimno, ale wrażenie że pot mnie zalewa, zaczynam się trzęś jak galaretka, serce wali, kręci mi się w głowie, kroku nie mogę zrobić. Kładę się wtedy na podłogę zimną i szybko coś słodkiego (w kuchni to cukier jem szybko) po kilku minutach puszcza.
-
Annia wrote:Jak już narzekamy, siedzę w poczekalni u gina i siedzi jakaś kobita która prowadzi rozmowę na GŁOŚNOMÓWIĄCYM i jeszcze sama gada na cały regulator. Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak, że mi to przeszkadza? 🙈
Jak leżałam w szpitalu po porodzie, to byłam na sali z dziewczyną która ciągle prowadziła wideorozmowy ze swoimi bliskimi. I ja rozumiem, że chciała dziecko pokazać, ale żeby pół dnia ciągle nawijać? 🙄 W końcu ją upomniałam, bo mi to przeszkadzało, to było bardzo głośne a ja potrzebowałam spokoju. Poza tym machała tym telefonem na prawo i lewo podczas tych wideorozmów, a w tle ja świecę cyckami bo Olka karmię. No ludzie 😡Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Meggi, myślisz o tych granatowych w różowe kropeczki czy brokat? Ja je nawet kiedyś macalam osobiście i jak na zimowe wydawały mi się ok, no bo przecież buty zimowe muszą mieć jakąś grubszą podeszwę a nie tekturkę 🤔
Z zimowych sniegowcow mogę też polecić buty z primigi (kupiłam na Zalando rozmiar 24 za 110zl ale chyba będę odsyłać bo są na styk) i naprawdę mają elastyczną podeszwę jak na zimowe 😊
Mówiłaś o śniegowcach? To ja nawet nie macała, dopiero myślę o zimowych 😜 ale myślę że to będą buty na 3 wyjścia tak jak kalosze, więc zastanowię się w ogóle czy kupować. Te Ounai (nie pamiętam jej firmy) czy emelki może też dadzą radęO ❤️
Z ❤️ -
Wszystko w porządku, zarodek ma 1cm, bije serduszko, jest o 1 dzień starszy niż OM.
Ta kobita później weszła gadając przez telefon do gabinetu. 🤪
Clover, ja jak leżałam na patologii to była taka kobieta, ale salę obok. Wolę nie wiedzieć co czuły Panie z jej sali, jeśli ja będąc salę obok się wkurzałam. Ale żeby w tle było widać inne Panie karmiące, po porodzie itp, to rzeczywiście szczyt. 🙄Ounai, Iryska, Zulugula, Lalia, Suszarka, Ania81, KarolinaMaria, Inga28, Ewa88 , emdar, Tajka, MoTyLeK🦋, Wik89, Nowastaraczka, asias86, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Clover wrote:Wiecie co, muszę się (znowu 😅) pochwalić moim dzieckiem. Wczoraj rano przebrałam go, a jakieś 10 minut później przyszedł do mnie, powiedział coś pomiędzy "ku" a "ky" i zaczął pokazywać na miejsce, gdzie ma pieluchę. Okazało się, że jest kupa 😁 Dzisiaj zrobił to samo. Jestem mega dumna, bo wcześniej w żaden sposób nie pokazywał, że zrobił kupę 😅 Zawsze to jakiś krok do przodu, zwłaszcza, że po nim nie widać zazwyczaj że robi kupkę i muszę go obwąchiwać
Na nocnik na razie siada niechętnie, ale troszkę się oswajamy z nocnikiem, tłumaczę mu, co to jest i do czego służy, próbujemy siadać, ale totalnie bez spiny.
Zulugula, Ania81, Ewa88 , emdar, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Mega. Marta chodzi po mieszkaniu że smrodem takim że chyba nawet sąsiedzi powoli wyczuwają ten zapach i zarzeka się, że absolutnie, ona nie ma żadnej kupy w majtkach 😂
Zulugula, Lalia, Annia, Suszarka, Ounai, Ania81, Ewa88 , emdar, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Annia, Clover u mnie na patologi też była taka kobita. Całe dnie, dosłownie całe dnie na video. To z mężem, to z mama , to z siostrą. Jak mąż miał nocki, to potrafiła też rozmawiać z nim w nocy 🙈
Na szczęście nie machala telefonem na lewo i prawo.
Ogólnie była z niej duża gadula, nawet jak na sali nikt nie miał ochoty na rozmowy, to
Ona ciągle mówiła, często też sama do siebie😁Annia lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Annia, Clover u mnie na patologi też była taka kobita. Całe dnie, dosłownie całe dnie na video. To z mężem, to z mama , to z siostrą. Jak mąż miał nocki, to potrafiła też rozmawiać z nim w nocy 🙈
Na szczęście nie machala telefonem na lewo i prawo.
Ogólnie była z niej duża gadula, nawet jak na sali nikt nie miał ochoty na rozmowy, to
Ona ciągle mówiła, często też sama do siebie😁Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Uwaga uwaga
#nie💩się
Taki tam chwalipost. Mój mąż od poniedziałku zostaje z dziećmi sam, nie bierze L4, urlopu ani nic. Nie bedzie miał nikogo do pomocy, we wtorek jedzie z dziećmi dodatkowo do logopedy a w piątek na dni kodowania u nas w firmie. Pewnie znajdą się takie co powiedzą "ojciec też rodzic" a ja tam jestem dumna bo mnóstwo moich znajomych będąc we 2 i mając jedno dziecko nie wyobraża sobie nie mieć pomocy dziadków. I dla mnie też delegacje męża są wyzwaniem więc tym bardziej pękam z dumyAnia81, Annia, Enigvaa, Suszarka, emdar, Tajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZielonaHerbata wrote:Haha u nas też zawsze na pytanie , czy jest 💩to padało pełne powagi "nie" 🙈 od jakiegoś czasu zaczęła się już przyznawać i mówi "tak fuuuu".
Moj Haris nadal jak zrobi kupę i się go pytam to mówi nie, a jak się pytam co to tak brzydko pachnie, to wciąga noskiem powietrze i robi ,,ah,, jakby wąchał najpiękniejsze perfumy świata 😂😂😂😂😂😂Zulugula lubi tę wiadomość
-
Też miałam taką dziewczynę na sali po porodzie 🤦♀️ dramat. Ale za to Majka dała jej popalić w ostatnią noc, bo całą płakała 😀😀
U nas Majka na pytanie "czy zribiłaś/czy chcesz kupkę" łapie się za pupę /pieluszkę, a tam kupy brak 😀
Wczoraj Maja miała stan podgorączkowy, noc już nieco lepsza, dzisiaj już całkiem ok, nawet tego gila jakby mniej niż zawsze 🤔 zastanawiam się, czy to nie była reakcja poszczepienna, bo w żłobku niby wszyscy zdrowi... Ale czytałam, że katar raczej nie należy do nopów.