Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarka, Inga28, Clover, KarolinaMaria, emdar, Ounai, Lalia, Belie, Zulugula, Ewa88 , Nowastaraczka, asias86, Nadzieja94, Felinka94, Ania81, edka85, patrycja92, Annia, dmg111, Angie1985, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Wiecie, że nasze Warszawianki dziś świętują?🥳
Kic, Emdar, 100 lat 🍾🥂
Dziękuję za pamięć i za życzenia dziewczyny 😘🎂Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Które Duplo jest fajne z tych dużych zestawów? Mamy pudełko z klockami to mniejsze i pociąg z cyferkami. Chcę coś innego niż pociągi, ciężarówki i domki. Prezent Mikołajkowy to hit, chcę po urodzinach dokupić jakiś wypasiony zestaw ❤️Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Które Duplo jest fajne z tych dużych zestawów? Mamy pudełko z klockami to mniejsze i pociąg z cyferkami. Chcę coś innego niż pociągi, ciężarówki i domki. Prezent Mikołajkowy to hit, chcę po urodzinach dokupić jakiś wypasiony zestaw ❤️
Z wypasionych polecam ten
LEGO, DUPLO, Dzikie zwierzęta świata, 10975Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Suszarko, myślę że jakaś farma albo zoo. Można wykorzystać później do zabaw dźwiękonaśladowczych typu "krowa robi muu". My mamy też autobus i samolot. Autobus jest zdecydowanie no 1.
Mój mąż w delegacji, mi wróciła rwa:/ w nocy padła nam zmywarka, przetrwała 4 lata. W czwartek mąż znowu jedzie w delegację. Mówię Wam, wymiękam -
Kic, emdar 1️⃣0️⃣0️⃣ lat
Tajka, super sesja. Ładna z ciebie dziewczyna
Qunai, czy ten cholerny szef nie może okazać wam trochę litości i nie wysyłać ci faceta co dwa dni w delegacje?emdar, kic83 lubią tę wiadomość
-
Ounai, wiem że korporacja rządzi się swoimi prawami, ale chyba Wasz szef wie, jakimi jesteście lojalnymi i zaangażowanymi pracownikami i jeśli Twój mąż raz odmówi delegacji, a Ty raz weźmiesz tydzień L4 to chyba ani firma nie upadnie ani Wasze kariery nie lęgną w gruzach 🤔
Absolutnie nie piszę tego złośliwie, tylko nieleczona rwa kulszowa będzie powracać, a powracająca powodować stany zapalne i żeby nie doprowadziło to do tego, że zamiast tydzień L4 będziesz musiała zostać w domu pół roku, bo oprócz leczenia będzie potrzebna intensywna rehabilitacja. Mówi się, że bóle kręgosłupa to choroba cywilizacyjna, ale prawda jest taka, w jak się zaniedba sprawę to można naprawdę narobić sobie kłopotów zdrowotnych i to bardzo poważnych..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2022, 21:31