Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Enigvaa wrote:Verita, nie slyszalam o tej ksiazeczce. Juz zamowilam, moze jakis trybik powoli zaskoczy u Malwiny 🤣
Słyszałam ze jest fajna ale jak już dziecko Zakuma to nie chce jej czytać 🤣🤣🤣Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Madziulix 😘
Już praktycznie doszlam do siebie, wrocilam do pracy tydzien temu (trudne były pierwsze dni). Zaczęłam diagnostykę, czekam na wyniki trombofilii, od gina mam skierowanie jeszcze na Muche, mąż ma zbadać swoje żołnierze. Zaczęłam tez mocno dbać o to co jem ze względu na hashi, może cos to da.
Jeszcze mam do odebrania wynik histopat z zabiegu i kontrolę, mam nadzieję że wszystko gra.
Jak wszystko będzie dobrze to może wiosną spróbujemy jeszcze ale też staram się w głowie zrobić miejsce na myśl, że T może być jedynakiem.
A u Ciebie jak tam? Starania-mode on? 😁 ✊
Tak, ja aktualnie mam 3 dc. U teraz widać że to prawdziwy okres a nie to co miesiąc temu wiec mam nadzieje że owulacja będzie tak samo owocna 🫣😂
Cykl był 28 dni jak w zegarku 😁
Plus, ja tez się nie nastawiam że ma się jakoś szybko udać. To chyba nie w moim przypadku 🫣Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2023, 12:59
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Bądź dobrej myśli. Wśród znajomych i nawet na naszym tu wątku widać, że w kolejną ciążę często łatwiej/szybciej się zachodzi:)
Czekam na relacje 😈i testowanie
Ogromne kciuki!Zulugula, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Tajka wrote:Dziewczyny, o czym świadczy śluz w kupie? Gabi od 2 tygodni jest na nowym mleku kendamil 1,robi kupke z raz dziennie,pomarańczowa z grudkami, i czasami jest śluz. Czy to mleko nie służy czy może infekcja jakas?
U mojej corki sluz byl praktycznie od poczatku, do tego czasem była krew w kale. Miała zrobione wszystkie możliwe badania, ja byłam na diecie i nic to nie zmieniło. Nasilalo się jak zjadłam wołowinę czy wypiłam kawę z mlekiem,więc to była u nas alergia na bmk. Lekarz powiedział, że jak nie ma wysypki, nie płacze i nie ma problemu ze zrobieniem kupki,to żeby nie odstawiac tego bmk ... jak zaczęłam RD to w ciągu tygodnia sluz i krew zniknęły.Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Tajka, jeśli jest mało śluzu w kupce to ja bym się nie przejmowała tylko obserwowala czy nic więcej się nie dzieje.
Madziulix, trzymam kciuki za starania 😁
Lalia, jak tam ? Udało się wyjść dzisiaj?🙂
Nasz mały ma od soboty katar , kaszel , gorączkę, no i nie ma apetytu. Jak on nie ma apetytu to chyba jest poważnie chory 😕 Poczekam do jutra i jak nie będzie lepiej to wezmę go do pediatry :-|madziulix3 lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
nick nieaktualnyIryska wrote:Tajka, jeśli jest mało śluzu w kupce to ja bym się nie przejmowała tylko obserwowala czy nic więcej się nie dzieje.
Madziulix, trzymam kciuki za starania 😁
Lalia, jak tam ? Udało się wyjść dzisiaj?🙂
Nasz mały ma od soboty katar , kaszel , gorączkę, no i nie ma apetytu. Jak on nie ma apetytu to chyba jest poważnie chory 😕 Poczekam do jutra i jak nie będzie lepiej to wezmę go do pediatry :-|
Zdrówka dla synka 😘💕Iryska lubi tę wiadomość
-
Madzia a karmisz jeszcze? Pytam w kontekście libido 😂 u mnie drugi raz odstawienie kp=powrót chęci na 🐝 wcześniej to była ostatnia rzecz na jaką miałam ochotę, mimo że od dłuższego czasu karmiłam już tylko w nocy.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
A robiłyście kiedyś jakieś badania w kierunku nietolerancji laktozy? To są te ciała redukujące w kale?
Jeden lekarz sugeruje ze wszelkie objawy brzuszkowe to nietolerancja laktozy i dawac delicol i przejść np na capri care. Bardzo ją męczy ten brzuszek. Po każdym jedzeniu jest dramat ☹️ -
U mnie libida też brak zupełnie 🤦♀️ a poza tym to nawet nie ma kiedy bo ciagle skacze na piłce 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2023, 15:28
-
Gela093 wrote:U mojej corki sluz byl praktycznie od poczatku, do tego czasem była krew w kale. Miała zrobione wszystkie możliwe badania, ja byłam na diecie i nic to nie zmieniło. Nasilalo się jak zjadłam wołowinę czy wypiłam kawę z mlekiem,więc to była u nas alergia na bmk. Lekarz powiedział, że jak nie ma wysypki, nie płacze i nie ma problemu ze zrobieniem kupki,to żeby nie odstawiac tego bmk ... jak zaczęłam RD to w ciągu tygodnia sluz i krew zniknęły.
-
Wyszliśmy 💙 jesteśmy już w domu 💙 mąż pojechał po Olcia do dziadków, więc czeka nas pierwsze spotkanie 💙
Mam takiego gula w gardle, dopiero teraz do mnie dociera jak bardzo tęskniłam 🥺MoTyLeK🦋, Suszarka, Iryska, Clover, KarolinaMaria, Belie, emdar, Ewa88 , Wik89, asias86, edka85, Martt95, Enigvaa, Nowastaraczka, Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość