Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny poratujcie bo ja już sama nie wiem co mam myśleć.. prawdopodobnie jestem jak Edmar bo jak się okazuje po prawie roku nie karmienia mam siare w prawej piersi.. nie wiem jak ja tego nie zauważyłam wcześniej 🙈🙈 dopiero jak kupiłam nowa świąteczna sexi piżamkę zobaczyłam plamki z jednej tylko strony 🤦♀️🤦♀️
I co teraz? Czy to może wpływać na moja owulacje? Tak jak Wam pisałam ja kompletnie nic nie czuje.. nawet śluzu płodnego nie mam 😞starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
patrycja92 wrote:Dziewczyny poratujcie bo ja już sama nie wiem co mam myśleć.. prawdopodobnie jestem jak Edmar bo jak się okazuje po prawie roku nie karmienia mam siare w prawej piersi.. nie wiem jak ja tego nie zauważyłam wcześniej 🙈🙈 dopiero jak kupiłam nowa świąteczna sexi piżamkę zobaczyłam plamki z jednej tylko strony 🤦♀️🤦♀️
I co teraz? Czy to może wpływać na moja owulacje? Tak jak Wam pisałam ja kompletnie nic nie czuje.. nawet śluzu płodnego nie mam 😞
Może ale nie musi. Każdy organizm jest inny. Jak chcesz być pewna to na monitoring się przejdź i zobacz jak u Ciebie z owulacja. Są kobiety które zachodzą bez problemu w ciąże karmiąc pełnoetatowo ( ja jestem takim przypadkiem a tez miałam ciagle mleko nawet po przestanie karmienia i byciu w ciazy ) oraz takie co obecność mleka w piersiach może cos utrudniać.
Fajnie Lalia ze już we 4Ania pamietam tez była bardzo zawstydzona tak jakby nie widziała jak się zachować ale po 30 minutach już krzyczała „ moj brat moj brat „ 😍😍
Lalia lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
nick nieaktualny
-
Dodam tylko,w temacie mojego mleka w piersiach, że moja prolaktyna jest...w samym środku normy 🤯🤯🤯.
Lalia, super że już w domu 😊.
Pozdrawiam Was ze szpitala; dziś wtorek co oznacza....dragi dragi, dużo dragów 💊💊💊😉😘.KarolinaMaria, MoTyLeK🦋, Suszarka, dmg111, Ounai, Wik89, Ewa88 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Martt95 wrote:Emdar, coo!? 🤯🤯🤯🤯
Lekarze potrafią to wytłumaczyć dlaczego tak się stało? 🙈42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Edmar a powiedz Ty mi jak miałaś w normie to dostałaś bromergon czy coś innego?
Słuchajcie i czy ta prolaktyne to muszę robić w jakimś konkretnym dniu cyklu?starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Patrycja, ja brałam teraz odkąd nie karmię 2 razy Dostinex ( prawie dwukrotnie większą dawkę niż się zaleca). I o ile prolaktynę mi zbił spoko, to mleka mi nie "zlikwidował". Ale ja to naprawdę jestem "patologicznym" wręcz przypadkiem hiperlaktacji ( ja w szczycie KPI to odciągałam ręcznie bez użycia laktatora po 2-2,5 litra mleka).42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Ewa88 wrote:Inga kto zdecydował u Was o podcięciu obu wędzidełek? Jakie Gucio miał problemy?
Dwóch neurologopedow oraz laryngolog. Gustaw miał wędzidełko narastające bardzo mocno na dziąsła. Gdybyśmy nie podcięli do któregoś roku to niestety duże prawdopodobieństwo że miał by duża diasteme której nie dało by się nawet usunąć aparatem, bo i tak by wracała. Myśle, że jednak każdy przypadek jest inny i nie ma co uogólniać. My zaufaliśmy specjalistą u których byliśmy i którzy widzieli problem na żywo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2023, 18:10
Ewa88 , Lalia, KarolinaMaria, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Inga ale z jedzeniem i mówieniem u Gucia bylo wszystko ok?
Z jedzeniem nie, z mówieniem niestety tak jeżeli chodzi o jakoś, bo niestety język jest cały czas między zębami, na dole wędzidełko było bardzo krótkie, jego język w ogóle nie dotykał podniebienia.
Największy problem to ciagle otwarta buzia, cofnięta żuchwa i jeszcze kilka problemów. Laryngolog u której byliśmy mówiła, że ona jest przeciwniczka podcinania co drugiemu dziecku wędzidełko, że teraz to większość podcinają na wyrost. Ale jak zobaczyła Gustawa to powiedziała, że niestety u niego jest ewidentnie do podcięcia.Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Inga a jak Gustaw znosi masaże? Daje sobie masować, boli go to?
Jestescie dzielni! Dobrze, że zareagowaliście
Jest mega ciężko niestetybolało go wczoraj po podcięciu, bo po prostu mówił że go boli. Dzisiaj już nie zgłaszał, że go boli a jedynie jak leci mu krew po masażu to mówi, że nie dobre. Niestety masujemy na siłę… górne okej nie ma problemu. Ale z dolnym masakra, bo ma już zęby i dużo siły i niestety palce mamy pogryzione do krwi… ciężko nam to idzie. Byliśmy dzisiaj jeszcze na wizycie u naszej neurologopedy, ona jeszcze pokazałam dokładnie jak to masować, ale nam w domu trudniej to wychodzi. Nie wiem czy dobrze zrobiliśmy podcinając teraz, ale zaryzykowaliśmy…
-
Inga28 wrote:Jest mega ciężko niestety
bolało go wczoraj po podcięciu, bo po prostu mówił że go boli. Dzisiaj już nie zgłaszał, że go boli a jedynie jak leci mu krew po masażu to mówi, że nie dobre. Niestety masujemy na siłę… górne okej nie ma problemu. Ale z dolnym masakra, bo ma już zęby i dużo siły i niestety palce mamy pogryzione do krwi… ciężko nam to idzie. Byliśmy dzisiaj jeszcze na wizycie u naszej neurologopedy, ona jeszcze pokazałam dokładnie jak to masować, ale nam w domu trudniej to wychodzi. Nie wiem czy dobrze zrobiliśmy podcinając teraz, ale zaryzykowaliśmy…
Zoabcz ma necie gryzak tuba czerwona. My blokowaliśmy tym szczękę i można było masować.
Wy masujecie po ranie, że krew leci?
U Nas dwie różne logo po ranie dopiero jak włóknik zejdzie, jakoś po 5 dobie. A tak masaże obok, na boki, podnoszenie do góry, ale omijając ranęO ❤️
Z ❤️