Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu ja nie do końca z Gustawem krwawiłam na początku ciąży, wtedy miałam krwotok w 13 tygodniu, ale prawdopodobnie był to krwiak którego nie było widać na usg. W tej ciąży miałam plamienia, ale brązowe przez cały tydzień.
Dmg a jakie masz testy? Bo ja miałam jakieś z Allegro i mimo, że beta rosła i była wysoka to one nadal pokazywały tylko cieńZulugula lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Hahaha 😂 u nas to samo! W sensie byliśmy umówieni na kwiecien a w marcu pozytyw z Tomciem i mu się fartnęło 😛 no ja też wymerdana na każdą stronę i o! Jego kolej
Mój już łącznie z 5 raz my badał🙈plus 2x miał usg 🥚🥚 I jakoś specjalnie ie marudził 🙈dmg111 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Mi się dzis nudzi w pracy to spamuję.
Z ciekawosci. Dziewczyny które rodzily SN, sprawdźcie na epacjencie ile NFZ zapłacił za Wasz poród? U mnie, czyli cc, wyświetla się kwota 2300zł.
Tymek (Kraków):
Poród 1820zl
ZZO 416zł
Razem: 2236zł
Marta (Katowice):
Patologia ciazy wraz z porodem: 3119zl, byłam 8 dni -
SN 1950 zł
Opieka nad noworodkiem wymagającym specjalnego nadzoru 3630 zł
Edit nawet mam wyszczególnione, że poród bez nacięcia krocza 🤣 dziwne, że nie wykazali znieczulenia do wyłyżeczkowania łożyska... chyba dostałam gratisWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2023, 18:25
dmg111, Suszarka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Dziewczyny jak pobierałyscie babelkom wymaz na grypę to duzo grzebałyscie do tej probki? Mam zagwozdkę czy na pewno dobrze pobrałam bo krótko dosyc gmerałam ale złapalo dosc sporego gila i oczywiscie teraz tysiac mysli ze moze wyszedl negatyw bo zle pobrałam 😬
Leo byl chory w zeszlym tyg, goraczka kaszel katar, do niedzieli przeszlo i mial tylko lekki katar. Poszedl do zloba w pon i od wtorku znow temp i teraz zagadki co się stalo, czy to stare niedoleczone czy jednak nowe 🙄