Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
W H&M w apce są wybrane rzeczy dla dzieci 3 za 2. Wchodzą w to między innymi te tanie t shirty za 9.99 (droższe też jak coś) i te sukienki dla dziewczynek po 19.99. Innych rzeczy nie sprawdzałam więc niestety nie wiem co jeszcze wchodzi ale warto poszukać i uzupełnić letnią garderobę dzieciomIga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ja po wizycie. Jak do poniedziałku się nie zacznie, to mam się stawić w poniedziałek na CC. W piątek jeszcze wizyta z KTG. Dzieć już waży 3500g, według prowadzącego PSN większego nie urodzę, więc nie ma sensu czekać do 40 tyg
MoTyLeK🦋, Enigvaa, KarolinaMaria, Ounai, dmg111, Suszarka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja nie mierze nigdy linijką, patrzę na to ile jest zapasu "na oko" i jak chodzi. Z dwa tygodnie temu J mierzyła sandały Geoxy 20 ale one były takie jak na teraz, wzięłam 21 bo pewnie wystartuje w nich za około dwa tygodnie/miesiąc a skończy sezon końcem sierpnia. Idze z kolei mierzyłam Elefanten 27 i 28, 27 zdawało mi się mieć trochę za mało zapasu ale w 28 chodziła fatalnie więc wzięłam te mniejsze jednak.
Annia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulu, chce mi się płakać na każdą opcję. PSN mnie przeraża i CC trochę też. Szyjka niby zgładzona, rozwarcie nie ruszyło od ostatniej wizyty, zrobił masaż szyjki, kazał się wykąpać, jak nic się nie zmieni to mam być rano w poniedziałek na czczo w szpitalu. Mam stresa, że to serio już niedługo.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Co do butów to jak mają odkryte palce to popatrzcie dokładnie czy jak dziecko chodzi to nie podjeżdżają mu do przodu palce i czy jest nadal zapas. W piątek byliśmy z Mikim po sandały i Pani musiała mu dać jakby "pół rozmiaru" większe z innej firmy, żeby tak się nie robiło.
Zulugula lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Suszarka wrote:Ja nie mierze nigdy linijką, patrzę na to ile jest zapasu "na oko" i jak chodzi. Z dwa tygodnie temu J mierzyła sandały Geoxy 20 ale one były takie jak na teraz, wzięłam 21 bo pewnie wystartuje w nich za około dwa tygodnie/miesiąc a skończy sezon końcem sierpnia. Idze z kolei mierzyłam Elefanten 27 i 28, 27 zdawało mi się mieć trochę za mało zapasu ale w 28 chodziła fatalnie więc wzięłam te mniejsze jednak.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai, udanych wakacji ☀️
Annia, już niedługo, jaki by nie byl poród będzie dobrze 😘 mówi się, że dziecko wynagradza pozniej ten cały ból, stres u to jest prawda 🥰
Ounai lubi tę wiadomość
-
Ja sandałów jeszcze nie mam 🤷♀️
Jak wasze dzieci zachowywały się na początku żłobka? U nas jakiś istny armagedon.... Jakby w Maję coś wstąpiło, wariuje strasznie, bardzo się buntuje, nie słucha się, marudzi bardziej, więcej płacze, zachowuje się jakby była na jakichś prochach 😀
Podwjrzewam, że to normalne, bo tam do końca się nie może jeszcze otworzyć i odreagowuje w domu.. Ale zastanawiam się jak długo to potrwa i jak u was to wyglądało.. -
Anniu, rozumiem Twoje emocje, zaufaj swojemu ciału, naturze, i uwierz że niezależnie od tego czy zacznie się sn, czy w poniedziałek będziesz miała CC - to dokładnie tak miało być. Matka natura tak chce i tyle. Pamiętam jaka byłam przerażona przed pójściem do szpitala, ale po czasie powiem jedno, jak się przekroczy próg szpitala to już się tyle dzieje, że cały stres gdzieś odchodzi. Naprawdę. Spędź te ostatnie dni tak jak lubisz, znajdź jeszvze czas na jakąś super przyjemność dla siebie, naciesz się Mikołajem 1:1, ja czasem ze wzruszeniem wspominam jak była sama Iga i byłam cała dla niej. A CC na zimno nie jest wcale takie straszne, przynajmniej nie jest człowiek wymordowany po wielu godzinach skurczy, odchodzą takie przyjemności jak badanie rozwarcia co chwilę (jak mnie przyjmowali na CC to nawet przy przyjęciu nie miałam badania palpacyjnego), no i masz jeden poród a nie 2w1. Będzie dobrze, zobaczysz. To wszystko jest znacznie straszniejsze w głowie zanim się zacznie, niz później w rzeczywistości. Za tydzień będziecie pewnie już wszyscy razem w domu
trzymam kciuki, dasz radę!
Annia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Anniu, może tak ma właśnie być! Pamiętam jak leżałaś w ciąży z Mikim na patologii i czekałaś. Może teraz los oszczędzi Ci szpitalnej tułaczki, w poniedziałek zrobią Ci CC i na dzień dziecka będziecie w domu w czwórkę. Trzymam kciuki!
Annia, Suszarka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Ja już sama nie wiem czy bym chciała, żeby się zaczęło czy nie. Realność tego, że to niemal już mnie przeraża... za pierwszym razem nie wiedziałam co mnie czeka.
Wik89 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023